folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arı İstilası, Sürekli Bir Yerlerden Geliyorlar

Arı İstilası, Sürekli Bir Yerlerden Geliyorlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

eşek arısı kuytu köşe karanlık genelde sıcak ortamlara yuvasını yapar

kışın pek saldırmazlar hava serinledikçe uyuşur vücudu en agresif zamanları yazın en sıcak günlerinde olur

bulunduğun odanın tavanda delik falan varsa oraları tıka

camına sineklik tak

ev içerisinde bulsan çözüm üretirsinde dışarıda yuvalarını bulmak her zaman mümkün olmaz

sen dua et bu cins küçük olan birde bunların büyükleri var hayvan gibi baş parmak büyüklüğünde oluyor

o sokunca işte ambulans gelene kadar yaşadın yaşadın  yoksa nalları dikersinGülümseme

endenius tarafından 26/Şub/14 14:20 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

o eşek arısı hava soguk olduğu için pek hızlı hareket edemezler buyük ihtimal bulunduğun yere yakın yuva yapmıslar kı çok goruyorsun. Odan sıcak olduğundan arılar sıcağı sever ondan içeri giriyorlar alerjın varsa dikkat et sokalrsa ölebilirsin 

Yav he he
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

saricalar , esek arilari icin basit ev kapanlari

pet sise icine tavuk cigeri vs...

bi incele bakalim http://arivearicidostu.blogspot.com/2008_08_01_archive.html 

hojucuk tarafından 26/Şub/14 14:42 tarihinde düzenlenmiştir

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Bu ruh hastalari tavuktur salamdir pek seviyorlar. Bi dilim salam kes koy bir yere, mutlaka toplar arkadaslarina goturur, kenardan usulca seyret bakalim nereye gidiyor.

izzmarit tarafından 26/Şub/14 15:04 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arslan25
    Arslan25's avatar
    Erkek

hocam aynı sıkıntıyı bende yasadım.arı cam mermerının tam koşesinde bi delik bulmus işleye işleye kocaman bi delik haline getirmiş orayı.Annemede gosterdım bızımkıler eskı toprak çareyi öldürmekte buldular :d.Annemın yaptıgını anlatıyorum.

arı kovanına tornavıdayla durttu cıkan arıyı supurgeye cektı tum arılardan kurtardıgına emın olduktan sonra oraya alcı yaptı.o gun aksamına bende o odada yatıyorum :d.Sabah bi kalktım içerde bir hava trafiği var görmen lazım :d.arılar dışarı cıkamayınca ılerı doğru delmısler beton delmıs serefsızler.bı şekılde annem yıne hallettı kaza bela olmadan.Sakın onemsememezlık etme alerjisi olanı olume goturur oyle cinsler yanı allah kolaylık versın

Asıl Güç Zeka, Sevgi ve Kararlılıktır. Bu Üç Etken İle Yenemeyeceğiniz Kimse Yoktur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Oglumu isirmislardi gecen yaz. Aldim elime sopayi daldim hepsi disari ciktilar :).

Cocugu eve goturuyorken bir ara eczanede durdum acimasin diye ilac alacam. Ogluma bir baktim napiyor diye surati olmus davul.

Direkt acile...

Evde ari gorursem Allah rahmet eylesin...

Dikkatli olun alerjisi olani goturur.

++Gecen yaz bir coca-cola tenekisini icinde az cola kalmis bunlar da girmisler. Colayi icen cocugu icten bogazindan isirmislar.

Acile goturmusler kordizon fln inmis cocugun bogazindaki sislik. Doktor bu aksam kalin demis babasi uzaktan olduklari icin olmasi lzm imza atip eve cikmislar. Tabi maalesef cocuk gece .. :( Allah rahtmet eylesin...

Aman dikkat edin

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

cevaplar için çok teşekkürler, baya fikir sahibi oldum. en son arıyı öldürdükten sonra bir daha görmedim, pencere kapalı olduğu için dışardan gelmemiş olabilir. Birazdan markete gidip tavuk falan alayım, o resimdeki gibi bir kapan kurayım bakalım işe yarayacak mı. umarım yuvaları dışardadır da uğraşmam, bir de sineklik bakmak gerek, dediğiniz gibi kışın uyuşuklarsa yazın mahvederler beni bunlar :))

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam bu cereci arısı babannem öyle der yani. bunlar kolay kolay ısırmaz hatta sanırım iğneleride yok toprak taşıyarak topraktan yuva yapar ve yumurtlar oraya. topraktan yapılı bişe görürsen boz yuvalarını 

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutum
    tutum's avatar
    Erkek

kapan taktiği süpermiş çok beğendim. bence bir dene hocam

https://youtu.be/-bvKwS7GeVs
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

O sarı kırmizi bi eşşek arısı arısı var en çok ndan tırsarım nası ni yaratık toruc mactonun küçük  kuzeni geçmişini

matematik24.com
Toplam Hit: 3609 Toplam Mesaj: 31