Arjantin'e Para Gondermek
-
1049 bunu yazdı
https://www.payu.com.tr/ gibi bir sistem kullanın bari. ya da ön ödemeli kart alınıp gönderilmek istenen bakiye yüklenir sonra kart postalanır.
Bunun yanı sıra google wallet kullanılabilir. Mail gönderirken para iste para gönder gibi seçenekler olacaktı zaten ama alınan parayı nasıl kullanırsınız bilmiyorum pek bakmadım.
bu payu ya baktim hic bi sey anlamadim :)
isvicre'den bunu alamam illa turkiye de mi olmam lazim? ikinci olarak arjantin'de de varmis bu.. ben bu hesaba para yollayabilir miyim?
komisyonlara bakiyorum da
Yıllık sabit ücret ve %1,5'tan başlayan komisyon oranlarıyla çalışabilir, beklenmedik ek maliyetlerle karşılaşmazsınız.
Yıllık sabit hizmet bedelimiz 600TL+KDV'dir*. Dilerseniz bu bedeli PayU'nun banka hesabına havale yapabileceğiniz gibi, kredi kartı, banka kartı veya BKM Express ile de ödeyebilirsiniz. Üstelik peşin fiyatına 2 veya 3 taksit avantajından faydalanabilirsiniz.
yazmislar 600 tl + kdv ise baya fazla olur, hele bir de iki kisi acacaksa hesabi cok daha fazla olmus olur. Pek mantikli gelmedi..
google wallet olayini bilmiyorum hic bakayim, duydum onu da bakmadim
-
google wallet in chat bolumu ile konustum
Eileen M11:29 AMYou can't send or request money with people in the Argentina because of the currency difference.Our team looks forward to making this feature available more widely soon.yani mumkun degildir :)
-
ukash falan o tarz bişeyler olabilirmi.
-
benim de pek bilgim yok hocam bu konularda :) ben de kredi karti vs de yok.. O yuzden banka hesabimi kullanarak para yollamak istiyorum sadece ve bunun en kolay, ucuz yolunu ariyorum sureklilik arzettigi icin..
ukash ile bu imkan var ise olabilir. Onemli olan karsi tarafin parayi banka hesabina gecebilmesi. Yoksa paypal dan farki kalmaz
-
arjantinden banka bul ara sor derdini anlat ingilizce varsa belki bir yol yordam önerirler
-
Astropay yada ukash gibi on odemeli kartlardan al hocam orda bozdursun birisine belko daha ucuz olur
-
@DaSpOnGe, banka ile ilgili bir durum degil hocam sanirim gerci onlarla ilgili de devletin yasaklari var para cikarma ile ilgili internetten arastirdim biraz da kesin bir yol goremedim..
@misterio_junior, hocam konuyu okudun mu? karti alip orada nasil bozduracagim? ben orada yasamiyorum ki..
-
komisyon ödemek istemiyorsan en kolayı en güzel yöntem bitcoin.. Mutlaka arjantin'de bitcoin'i arjantin parasına çevirebileceği online borsa vardır. Böylelikle atıyorum sen ona 150 tl yollarken senden 3 kuruş filan kesiliyor sadece. O da parayı borsadan çevirip çekerken maksimum 2-3 tl komisyon öder. En karlı yol bu.
Bitcoin zor birşey değil.
Biraz araştırma ile çok çok basit olduğunu göreceksin.
Profesyonel destek almak istersen: Bitcoinadam.com -
bu bitcoin isi uzun is hocam, ben halletsem bile arkadasin bunu halledebilecegini sanmiyorum.. Paypal icin de paraya ceviren yerler varmis arjantinde ama arkadas onlari da bulamamisti daha onceden.. o yuzden artik pek umudum yok..
tesekkurler cevaplar icin
-
unbalanced bunu yazdı
@DaSpOnGe, banka ile ilgili bir durum degil hocam sanirim gerci onlarla ilgili de devletin yasaklari var para cikarma ile ilgili internetten arastirdim biraz da kesin bir yol goremedim..
@misterio_junior, hocam konuyu okudun mu? karti alip orada nasil bozduracagim? ben orada yasamiyorum ki..
Hocam gondercegin kisi nasil biri bilmiyorum ama bulabilir arastirirsa bence turkiyede komisyon alip bozuyolar.Ayrica sana kod geliyor sadece sende arkadasina kodu yolluyorsun orda bozan kisiye kodu verecek o da komisyonun alip parasini arkadasinij hesabina gondercek ama dolandirilma riskide var tabii kodu alip parasini gondermezse bi de hepten gidebilir dikkat etmek gerek
misterio_junior tarafından 30/Mar/16 17:56 tarihinde düzenlenmiştir