Arjantin'e Para Gondermek
-
Daha önce western union kullandım ama 40 dolar gönderim yaptım 15 dolar kestiler. Eğer varsa bildiğiniz bende araştırıyorum. Moneygram kullananlar var mı?
-
Hocam swift sistemi bankalarin siz istemesenizde olusdurdugu kodlardan ibaret. Çine yada kölhne kalmis ülkelere gondererek isinizi halledebilirsiniz. Çine gonderdiginiz para illegal para ise isinize yarar. Kölhne ülkelere gonderdiginiz paralar illegal degilse vergiden muaf olduklari icin kesinti olmaz. Ama bir kereligine ulkeye gidip hesap acdirmaniz gerekir. Yada guvendiginiz birisi varsa ona gonderip onun hesabindan tekrar gonderebilirsiniz.
-
Slovenya. Hirvatistan. Sırbistan. Bosna hersek. Karadağ. Kosova. Makedonya vb gibi.
-
yogunluktan dolayi henuz tam arastirma yapamadim, islerim bittikten sonra bakacagim bu kisma.
@xsharez, hocam kara para falan degil. kölhne neresi bilmiyorum ama arjantin tarafinda sikinti var. swift ile olacak is degil, hem az miktar gonderecegim hem de duzenli, boyle olunca da baya masraf olacak o yuzden swift i dusunmuyorum
-
bence bitcoini çözün işte başka yolu yok :D
-
unbalanced bunu yazdı
yogunluktan dolayi henuz tam arastirma yapamadim, islerim bittikten sonra bakacagim bu kisma.
@xsharez, hocam kara para falan degil. kölhne neresi bilmiyorum ama arjantin tarafinda sikinti var. swift ile olacak is degil, hem az miktar gonderecegim hem de duzenli, boyle olunca da baya masraf olacak o yuzden swift i dusunmuyorum
köhne demek ıstemıste yazılısını bılmıyor buyuk ıhtımalle gerı kalmıs, izbelik , çöküntü anlamlarına gelıyor. slkrill fılan baktın mı
-
Yurtdisina para transferi yaparken Western Union Online ve Paypal kullaniyorum.
-
Moneygram la Rusya`ya 455 dolar gönderdim 10 dolarını kestiler.