Arjantin'e Para Gondermek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    misterio_junior bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

@DaSpOnGe, banka ile ilgili bir durum degil hocam sanirim gerci onlarla ilgili de devletin yasaklari var para cikarma ile ilgili internetten arastirdim biraz da kesin bir yol goremedim..

@misterio_junior, hocam konuyu okudun mu? karti alip orada nasil bozduracagim? ben orada yasamiyorum ki.. 

Hocam gondercegin kisi nasil biri bilmiyorum ama bulabilir arastirirsa bence turkiyede komisyon alip bozuyolar.Ayrica sana kod geliyor sadece sende arkadasina kodu yolluyorsun orda bozan kisiye kodu verecek o da komisyonun alip parasini arkadasinij hesabina gondercek ama dolandirilma riskide var tabii kodu alip parasini gondermezse bi de hepten gidebilir dikkat etmek gerek

hocam o sekilde zor olur :) arkadasin oyle arayip bulabilecegini pek sanmiyorum. Western union uygun olsaydi iyi olurdu ya da paypal i direk banka hesabina aktarabilseydi..

Bir yerde denk geldim, bazilari kredi kartina yukluyoruz falan diyor ama onu da hic bilmiyorum. bugune kadar paypal dan para hic cekmedim

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

ebaydan ürün satar gibi görünse sen burdan al filan diye düşündüm ama ebayın komisyon oranını bilmek gerek. gene de bi fikir :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

komisyon falan sorun degil hocam, her halukarda odeyecegimi biliyorum :) ama 100-150 frank icin 20 frank da odemek mantikli degil. Hani bir kac frank odenebilirse guzel olur. ebay icin baktim 150 dolar icin 15 dolar ucret cikti :) tabi sahte bir malzeme sectim kargo ucretsiz yaptim  15 dolar verdi, sonra Top Rated Plus discount? bunu yes diye secince 12 dolar oldu ama yine fazla. belki farkli alternatif olabilir.. guzel bi mantik.. bi de amazon a bakayim

amazon da %15 civarinda ..

unbalanced tarafından 30/Mar/16 18:38 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Yazmışlar :D 

MhmdAlmz tarafından 30/Mar/16 18:44 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

amazon falan uluslararasi oldugu icin daha uygun olur diye dusundum.. onlarin da vardir eticaret siteleri muhakkak ama komisyonlar hakkinda bilgim yok. daha onemlisi benim kredi kartim yok.. paypal uzerinden kabul etmesi lazim o firmanin da ki onlarin devlet politikalari geregi pek sirketlerin buna yaklasacagini dusunmuyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Parayı kargo ile gönder. Ciddi söylüyorum. Ama yasalarını bilmiyorum. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam adamlar ikinci el tablet yollasan bile ulkedeki o tablet fiyatinin yarisini istiyorlar :) sen para yolla diyorsun 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

perfectmoney tavsiye ederim.

Ignorance is bliss.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

konuyu görünce forumlarda biraz arşatırdım. arjantin harbi sıkıntılıymış bu para paypal vs. mevzularında.

işe yarar mı bilmiyorum ama birazcık türk usülü bir öneri :D

acaba arjantinde hepsiburada tarzı bi site yok mu? para göndereceğin kişi senin adına kendisine çeyrek altın alsa sonra da kuyumcuda bozdursa :)

cann tarafından 31/Mar/16 02:13 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    misterio_junior
    misterio_junior's avatar
    Erkek

Hocam en iyisi gonderme cebinde kalsin para :)

Bir de neteller ve ecopayz bakar misin hocam ben telefondayim komisyonlari nedir tam bulamadim

Toplam Hit: 3576 Toplam Mesaj: 39
para gondermek arjantin