folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaşımın Laptopunu Bozmam Şart Yardım.

Arkadaşımın Laptopunu Bozmam Şart Yardım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

laptop'u aç cpu fanının enerji kablosunu çıkart.. cpu ısındıkça cihaz kendini kontrollü bir şekilde kapatacaktır :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    PEAK bunu yazdı
    hangi oyunu oynuyor hocam ?

%90 Lol oynuyordur.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bilgisayar bozulunca ders çalışacak mı?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı
    hangi oyunu oynuyor hocam ?

%90 Lol oynuyordur.

Eğer öyleyse oyunla alakalı geçerli bi olumsuzluk olursa oyundan soğuyup
    " vay amk gitti emeklerim sokarım böyle oyuna " dedirtebilirse amacına ulaşır diye düşündüm.

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

bilgisayara birsürü fisting, extreme, brutal dildo, gape, german fisting, videoları yükle psikolojisi bozulsun  birdaha açmaz bilgisayarı

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

bilgisayara birsürü fisting, extreme, brutal dildo, gape, german fisting, videoları yükle psikolojisi bozulsun  birdaha açmaz bilgisayarı

zalimadam harbiden zalim ADAM,sın vesselam:))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek

Bilgisayarı bozarsın tv izler, tv yi bozarsın telefonla oyalanır illa bir şey bulur. Bence boşuna çaban. Koyun bacak meselesi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asd
    asd's avatar
    Erkek

Dota oynuyor arkadaşlar yaptırıcak parası da yok. Bana bu wireless mantıklı geldı nasıl yapabılırım _?

SHMZ3A
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    asd bunu yazdı

Dota oynuyor arkadaşlar yaptırıcak parası da yok. Bana bu wireless mantıklı geldı nasıl yapabılırım _?

Dota oynuyorsa hiç bulaşma kendimden biliyorum bütün üni hayatımı bitirdi o meret. Oç VALVE 1998 den beri oyunlarıyla sosyal hayatımı sikti amın oğulları.

Wireless cart yerine adaptörünü boz. Kısa devre felan yaptırt bozulur zaten. Arkadaşın değiştiremez sanırım.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

1- Sarj soketine yüksek volt elektrik ver güç kaynağı falan yansın gitsin. Hem anakart falan da yanarsa toptan çöp olur çünkü tamiri laptop parasına denk geliyor aşağı yukarı.

2- Klavyeye 1 bardak su dök.

3- Güçlü bir mıknatısı hdd nin olduğu yere uzun süre tut bütün hdd sıfırlansın.

4- Ekran kartının bios dosyasını boz. Bozmak için gpu-z gibi bir programla bios u dump et herhangiş bir şey ile içini açıp boz sonra tekrar flashla brick olsun :D

5- Laptop kapalı iken 5 saniyeliğine mikrodalga fırına at devreleri ekranı falan bir güzel bok olsun. Kimse de anlamaz neden olduğunu.

torpedo_XL tarafından 11/Ağu/14 15:52 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 5026 Toplam Mesaj: 43