Arkadaşımın Laptopunu Bozmam Şart Yardım.
-
laptop'u aç cpu fanının enerji kablosunu çıkart.. cpu ısındıkça cihaz kendini kontrollü bir şekilde kapatacaktır :)
-
PEAK bunu yazdıhangi oyunu oynuyor hocam ?
%90 Lol oynuyordur.
-
bilgisayar bozulunca ders çalışacak mı?
-
torpedo_XL bunu yazdıPEAK bunu yazdı
hangi oyunu oynuyor hocam ?
%90 Lol oynuyordur.
Eğer öyleyse oyunla alakalı geçerli bi olumsuzluk olursa oyundan soğuyup
" vay amk gitti emeklerim sokarım böyle oyuna " dedirtebilirse amacına ulaşır diye düşündüm. -
bilgisayara birsürü fisting, extreme, brutal dildo, gape, german fisting, videoları yükle psikolojisi bozulsun birdaha açmaz bilgisayarı
-
zalimadam bunu yazdı
bilgisayara birsürü fisting, extreme, brutal dildo, gape, german fisting, videoları yükle psikolojisi bozulsun birdaha açmaz bilgisayarı
zalimadam harbiden zalim ADAM,sın vesselam:))
-
Bilgisayarı bozarsın tv izler, tv yi bozarsın telefonla oyalanır illa bir şey bulur. Bence boşuna çaban. Koyun bacak meselesi.
-
Dota oynuyor arkadaşlar yaptırıcak parası da yok. Bana bu wireless mantıklı geldı nasıl yapabılırım _?
-
asd bunu yazdı
Dota oynuyor arkadaşlar yaptırıcak parası da yok. Bana bu wireless mantıklı geldı nasıl yapabılırım _?
Dota oynuyorsa hiç bulaşma kendimden biliyorum bütün üni hayatımı bitirdi o meret. Oç VALVE 1998 den beri oyunlarıyla sosyal hayatımı sikti amın oğulları.
Wireless cart yerine adaptörünü boz. Kısa devre felan yaptırt bozulur zaten. Arkadaşın değiştiremez sanırım.
-
1- Sarj soketine yüksek volt elektrik ver güç kaynağı falan yansın gitsin. Hem anakart falan da yanarsa toptan çöp olur çünkü tamiri laptop parasına denk geliyor aşağı yukarı.
2- Klavyeye 1 bardak su dök.
3- Güçlü bir mıknatısı hdd nin olduğu yere uzun süre tut bütün hdd sıfırlansın.
4- Ekran kartının bios dosyasını boz. Bozmak için gpu-z gibi bir programla bios u dump et herhangiş bir şey ile içini açıp boz sonra tekrar flashla brick olsun :D
5- Laptop kapalı iken 5 saniyeliğine mikrodalga fırına at devreleri ekranı falan bir güzel bok olsun. Kimse de anlamaz neden olduğunu.
torpedo_XL tarafından 11/Ağu/14 15:52 tarihinde düzenlenmiştir