folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaşımın Laptopunu Bozmam Şart Yardım.

Arkadaşımın Laptopunu Bozmam Şart Yardım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

1- Sarj soketine yüksek volt elektrik ver güç kaynağı falan yansın gitsin. Hem anakart falan da yanarsa toptan çöp olur çünkü tamiri laptop parasına denk geliyor aşağı yukarı.

2- Klavyeye 1 bardak su dök.

3- Güçlü bir mıknatısı hdd nin olduğu yere uzun süre tut bütün hdd sıfırlansın.

4- Ekran kartının bios dosyasını boz. Bozmak için gpu-z gibi bir programla bios u dump et herhangiş bir şey ile içini açıp boz sonra tekrar flashla brick olsun :D

Breaking Bad'de de bu yapılıyordu hatırlarsınız. Cidden işe yarıyor mu bu? Wipe gibi mi yoksa format gibi birşey mi oluyor? Verilerin geri getirilebilmesi hakkında bir bilgi biliyor musun?

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

1- Sarj soketine yüksek volt elektrik ver güç kaynağı falan yansın gitsin. Hem anakart falan da yanarsa toptan çöp olur çünkü tamiri laptop parasına denk geliyor aşağı yukarı.

4- Ekran kartının bios dosyasını boz. Bozmak için gpu-z gibi bir programla bios u dump et herhangiş bir şey ile içini açıp boz sonra tekrar flashla brick olsun :D

Breaking Bad'de de bu yapılıyordu hatırlarsınız. Cidden işe yarıyor mu bu? Wipe gibi mi yoksa format gibi birşey mi oluyor? Verilerin geri getirilebilmesi hakkında bir bilgi biliyor musun?

Wipe gibi oluyor. Ama gerçekten güçlü bir mıknatıs kullanman gerekir, ya da mikrodalga fırına at yüksek güçte pişir büyük konuşmayayım ama geri döndüremezler heralde. Tabi mikrodalganın gücü de önemli burada

Ayrıntılı bilgi için data remanence i araştırabilirsin.

http://en.wikipedia.org/wiki/Data_remanence

torpedo_XL tarafından 11/Ağu/14 15:57 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

5- Laptop kapalı iken 5 saniyeliğine mikrodalga fırına at devreleri ekranı falan bir güzel bok olsun. Kimse de anlamaz neden olduğunu.

Çokta büyük bi tanesine ihtiyaç yok bence, 10 cmlik bi tanesine tel sarsan elektro mıknatısa çevirsen, daha iyi iş görür

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

ekran kartını sök at

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asd
    asd's avatar
    Erkek

Klavyeye su döksem işe yarar mı ? Yararsa en temizi bu :)

SHMZ3A
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

ev arkadaşım bana böyle birşey yapsa ve anlasam

karşıma geçip senin iyiliğin içiin demeden çakarım ağzının üstüne

babammısın olm siktirgit sanane bide leptopu bozmuş ibineye bak vs. vs.

üzerine alınma olası senaryoları söylüyorum:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

işe yaramaz bence

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    asd bunu yazdı

Klavyeye su döksem işe yarar mı ? Yararsa en temizi bu :)

o kadar yorumdan sonra bunda karar kılmış olman sencede çok saçma değil mi?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

:) oda yı yakın dıyen oldumu ?

bios a şifre koyun  ne ugrasıyonuz   onun dısın da yapacagın her sey ıyılıgın götüne geçmek olur...

tamam adama ıyılık yapıyosun da malını niye kalıcı bozuyorsun

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    Keyr00t bunu yazdı

ev arkadaşım bana böyle birşey yapsa ve anlasam

karşıma geçip senin iyiliğin içiin demeden çakarım ağzının üstüne

babammısın olm siktirgit sanane bide leptopu bozmuş ibineye bak vs. vs.

üzerine alınma olası senaryoları söylüyorum:)

aynen ben de oyunlarla falam vaktimi yedim zamanında bi ev arkadaşım böyle bir şey yapsa kesinlikle saldırırdım.

sen de hazırlıklı ol mürit böyle bi tepkiye. kendi işine bak diyebilir.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 5027 Toplam Mesaj: 43