Arkadaşımın Laptopunu Bozmam Şart Yardım.
-
Arkadaşlar ev arkadaşımın notları çok kötü okulu uzayacak , final zamanına geliyoruz ve ders çalışması lazım. (Yaz okulundayız).
Ancak kendisi sabah akşam laptop başında oyun , anime vs ile zaman öldürüyor. Yürümeyi bile unuttu.
Ufak bir şekilde laptopunu bozmak istiyorum. Geri dönüşümlü yada ufak masraflı. Yani açılmasın yada açılsın mavi erken vs.vs bana bi yardım edin arkadaşlar.
Fen edebiyat fakültesinde okuyor ve KIZ ARKADAŞI YOK. sınıfında 60 kız var. Asosyal teriminin TDK daki karşılığı oldu kendisi...
-
eğer internette vakit geçiriyosa mac adresini engelle daha giremesin. şahsen benim için internetsiz bilgisayar çöptür :)
-
altında küçük bi kapak olur ram lerin bulunduğu. orayı fazla iz bırakmadan aç ramleri sök sakla. fazla iz bırakırsan anlayabilir. Garantiyi bozmaz merak etme
-
bilgisayarcıya götürür para verir 1 gün sonra geri gelir
sonuçta birşey değişmez sadece cebinden para çıkmış olur.
karşına al konuş.
ama interneti engellemek daha mantıklı.
-
İnterneti engellesem benim girdiğimi görünce dayanamaz çözümü basit diye yaptırır.. Şu anda bilgisayarcıya vericfek parası yok şöyle 100 200 lira masraf olması lazım. Ayrıca ramleri saklarsam anlaşılır bozmam lazım.. Laptop eski zaten dualcore 2008 den kalma. Yenisini aldırıcak ama bu var diye almıyolar bozulursa belkı yenısını alırlar hayrım dokunur. İşletim sisteminden veya şarj yrinden birşey yapabilirmiym ?
yada direk su falan mı döksem ?
-
Biosa + windowsa şifre koy
klasör şifreleme ile şifre koy açamasın
tüm tarayıcıları sil deep freeze yükle
boot dan cd yi seçtikten sonra cd yuvasını boz ya da bişeyle sıkıştır
tüm donanımları kaldır .. klavye oynatamasın amk
-
etrafına havlu sar çalışırken kaldır yere bi kaç kere var, kesinlikle hdd nin anasını sikecektir
-
Bence;
XXX Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan tebligat gelmiş gibi yap, yani de ki, şu IP numarası ile şu saatler içinde, T.C.K. 226. Maddeye muhalif veri transferinde bulunduğunuz tespit edilmiş olup, konuyla ilgili ifadenize başvurulacaktır. (2 ay sonraya tarih at)
Sonra da abicim öyle olsa bile ispatlayamazlar gel senin laptopu saklayalım dersin, o 2 ay oturur ders çalışır, toparlayınca da anlatırsın durumu. Ama evrakta sahtecilik var, eleman okuduktan sonra dayanamayıp dayanabilir savcının kapısına hepten yanarsınız uyarmadı deme
-
Hoca kazık kadar adamın neyi anlamasını sağlayacaksın, ders çalışmayacak biri bilgisayarı bozuk diye gidip ders çalışmaz bilgisayarı tamir ettirip kaldığı yerden devam eder.
-
pc ile ugrasıp senelerce okulunu uzatan biri olarak söylüyorum
ne yaparsan yap içinden gelmiyosa işe yaramaz :)
-
fef te yaz okulumu varmış hocam :D
bu adamın pc sini bozunca silaytları nereden izleyecek acaba notunu çıkarırken fotokopide ctrl+f yok
pes vb. oyun oynuyorsa yarım saat ders +1 maç yapsın :)