folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaşımın Laptopunu Bozmam Şart Yardım.

Arkadaşımın Laptopunu Bozmam Şart Yardım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asd
    asd's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ev arkadaşımın notları çok kötü okulu uzayacak ,  final zamanına geliyoruz ve ders çalışması lazım. (Yaz okulundayız).

Ancak kendisi sabah akşam laptop başında oyun , anime vs ile zaman öldürüyor. Yürümeyi bile unuttu.

Ufak bir şekilde laptopunu bozmak istiyorum. Geri dönüşümlü yada ufak masraflı. Yani açılmasın yada açılsın mavi erken vs.vs bana bi yardım edin arkadaşlar.

Fen edebiyat fakültesinde okuyor ve KIZ ARKADAŞI YOK. sınıfında 60 kız var. Asosyal teriminin TDK daki karşılığı oldu kendisi...

SHMZ3A
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

eğer internette vakit geçiriyosa mac adresini engelle daha giremesin. şahsen benim için internetsiz bilgisayar çöptür :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

altında küçük bi kapak olur ram lerin bulunduğu. orayı fazla iz bırakmadan aç ramleri sök sakla. fazla iz bırakırsan anlayabilir. Garantiyi bozmaz merak etme

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bilgisayarcıya götürür para verir 1 gün sonra geri gelir

sonuçta birşey değişmez sadece cebinden para çıkmış olur.

karşına al konuş.

ama interneti engellemek daha mantıklı.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asd
    asd's avatar
    Erkek

İnterneti engellesem benim girdiğimi görünce dayanamaz çözümü basit diye yaptırır.. Şu anda bilgisayarcıya vericfek parası yok şöyle 100 200 lira masraf olması lazım. Ayrıca ramleri saklarsam anlaşılır bozmam lazım.. Laptop eski zaten dualcore 2008 den kalma. Yenisini aldırıcak ama bu var diye almıyolar bozulursa belkı yenısını alırlar hayrım dokunur. İşletim sisteminden veya şarj yrinden birşey yapabilirmiym ?

yada direk su falan mı döksem ?

SHMZ3A
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

Biosa + windowsa şifre koy

klasör şifreleme ile şifre koy açamasın

tüm tarayıcıları sil deep freeze yükle 

boot dan cd yi seçtikten sonra cd yuvasını boz ya da bişeyle sıkıştır

tüm donanımları kaldır .. klavye oynatamasın amk

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

etrafına havlu sar çalışırken kaldır yere bi kaç kere var, kesinlikle hdd nin anasını sikecektir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Bence; 

XXX Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan tebligat gelmiş gibi yap, yani de ki, şu IP numarası ile şu saatler içinde, T.C.K. 226. Maddeye muhalif veri transferinde bulunduğunuz tespit edilmiş olup, konuyla ilgili ifadenize başvurulacaktır. (2 ay sonraya tarih at)

Sonra da abicim öyle olsa bile ispatlayamazlar gel senin laptopu saklayalım dersin, o 2 ay oturur ders çalışır, toparlayınca da anlatırsın durumu. Ama evrakta sahtecilik var, eleman okuduktan sonra dayanamayıp dayanabilir savcının kapısına hepten yanarsınız uyarmadı deme

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hoca kazık kadar adamın neyi anlamasını sağlayacaksın, ders çalışmayacak biri bilgisayarı bozuk diye gidip ders çalışmaz bilgisayarı tamir ettirip kaldığı yerden devam eder.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

pc ile ugrasıp senelerce okulunu uzatan biri olarak söylüyorum

ne yaparsan yap içinden gelmiyosa işe yaramaz :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

fef te yaz okulumu varmış hocam :D 

bu adamın pc sini bozunca silaytları nereden izleyecek acaba notunu çıkarırken fotokopide ctrl+f yok 

pes vb. oyun oynuyorsa yarım saat ders +1 maç yapsın :)

Toplam Hit: 5022 Toplam Mesaj: 43