Arkadaşlar ! Siz Benim Yerimde Olsaydınız Ne Yapardınız? :|
-
yaptığın şey belkide o akşam seni bi kazadan korumuştur, Allah bilir.. yaptığın şey arabada arkadaşlarla gezmekten milyon kere sevap bikere bunu biliyorsun. için rahat olsun, yaptığın iyilik senle ömür boyu gelir, hatta öbür dünyada bile yanında olur ama öyle arkadaşların gereği yok bırak onlar kendi arabalarında içip gezsinler.
-
sen en dogrusunu yaptın her işte bir hayır vardır belkide bir hayat kurtardın. şüpesiz ki Allah yaptıgın bu hayır için seni beladan ve şerden koruyacaktır. yaptıgın bu iyilik için eger arkadaşların sana kösüp seninle konuşmayacaksa sakın sende onlarla konuşma belkide yaptıgın iyilik ile arkadaşlarını daha iyi tanımış ve görmüş oldun
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaş dediğin yanlış yapsanda yanında durup doğruyu gösterendir.Kaldı ki yanlışı onlar yapmış sen içini ferah tut.
-----------------------------haklısın Geenmeboo hocam.bi arkadasım var ama o da su an yanımda degil.çok ihtiyacım var aslında.istese dünyanın öbür ucuna giderim.o da gider eminim.ben bir sey kaybetmedigimi düşünüyorum.Aksine Tahribat sayesinde güç buldugumu ve kazandıgımı düşünüyorum.ama valla çok üzüldüm. :( ne var yani.nooldu şimdi.her sey normale dondu.kim olsa yapardı dicem ama demekki o da kalmamış... :|
Seçim yapmam gerektigini anladım.Artık eleme zamanı :)
-
En doğrusunu yaptığından hiç şüphen olmasın..
Arkadaşlarına tatlı dille durumu izah et, sergiledikleri tavra göre sen de davranışlarını belirle..
Allah senden razı olsun kardeşim, bu yaptığını herkes kolay kolay yapamaz.
Onlara verilen şeylerden dolayı kendi kalblerinde bir ihtiyaç duymazlar, ve kendilerinde bir ihtiyaç bulunsa dahi onları kendi nefislerine tercih ederler. Ve her kim nefsinin cimriliğinden korunursa işte felâha ermiş olanlar onlardır.
( Haşr Süresi 9. Ayet )
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
höyt bırakın lan adamı :D toto$lar iki gay bi olmu$ :F adama sarıolar
Sağol siper yoldaşım :P. Sağolasın Exca.Bir söz vardır, dost(!) kara günde belli olur. Dost mu değil mi, sen karar vereceksin. Bu insanlarla mecburiyetin yoksa çek gitsin.
-
Nazım Hikmet in dediği gibi insanlık; sekizinde işe gider, yirmisinde evlenir, kırkında ölür. Ama arkadaşlarınınki malesef henüz evlenmeden ölme raddesine gelmiş :|
-
delikanlı değillermiş velhasıl ... boşver salla arkadaşlığın sözlük anlamını bile bilmedikleri apaçık ortada ... senin de başına bi iş gelse yardımlarına ihtiyacın olsa sana da aynısını yapacaklardı demekki salla hocam salla...
-
Atatürk ne demeiş türk şoförü en asil duygunun insanıdır..
Asıl sen onlara küs
Çok afedersin ama manen heriflerin ebelerini bellemişsin, helal olsun sana.. gözlerinden öpüyorum
-
öyle arkadaşları zaten salla hocam sen doğru yoldasın senin gibi adama arkadaştan bol ne var..
-
Hatta yaptığın bu iyilik sana o anda geri dönmüş ama sen farkında deilsin.Seni onlar gibi olmaktan kurtarmış.