Arkadaşlar ! Siz Benim Yerimde Olsaydınız Ne Yapardınız? :|
-
saten o adamı gördükten sonra eskisi gibi gezip tozup eğlenemezdin çünkü o olay içini kemirirdi için rahat olsun sen en doğrusunu yapmışsın tebrik ederim sorun arkadaşım dediğin o canlılarda canlı diyorum çünkü insan olsalar daha sen sölemeden o arabadan inerlerdi ve hiç bir sorun çıkarmazlardı
-
içinde insanı duyguları ölmemiş ve vicdanı olan her insan senin yaptığını yapardı emin olki senin yaptığın en doğru olandır
allah bu ,iyiliğini karsılıksız bırakmayacakdır mutlaka
takdire edilcek hareket terbrik ediyorum hocam doğru olanı yapmıssın
-
En iyisini yapmıssın hemde arkadaşlarını iice tanımış oldun...
-
yol ver gitsin arkadasin degillermis zati. buna benzer birsey bnde basima geldi bi kac ay once 11yillik arkadasim kiytiriktan bu sebepten saydi sovdu gidp daha sonra kac kere ozur diledik evine gidip bu seferde kolpaligin Allah ini yapti simdide yanima her geldiinde yol veriorum... zati arkadasim degilmis ayni seyler snn icinde gecerli onlarda anlicaktirlar hatalarini ama salla gercek kisiliklerini gormus oldun
-
kimse yarının garantisini veremez arkadaşlarına sadece o adamın yerinde siz olsaydınız deseydin belki anlayabilirlerdi bence arkadaşlarına insanlık ve vicdan kelimelerinin tam karşılıklarını bi kez daha anlatmayı dene :)
Toplam Hit: 11994 Toplam Mesaj: 86