Arkadaşlar ! Siz Benim Yerimde Olsaydınız Ne Yapardınız? :|
-
hojam sen en iyisini yapmıssın cok rahat ol . Bu iyiligin elbet bıgun sana donucektır.senn gıbı ınsanlara gercekten cok ıhtıyacı war bu ulkenın
-
Bu siteyi bu yüzdende seviyorum:) hem serseri hem fırlama hem efendi hem delikanlı :)
kardeş seninde başına aynı şey gelse bu sefer senlemi uğraşıcaz diye senide bırakıp giderdi o dallamalar. Siktir et
-
arkadaşım sen en iyisini yapmışsın zaten bunu sormana bile gerek yok...
-
helal olsun hocam.boşver hiç kafana takmaya değmez kendine layık arkadaşlar bul derim ben.çapulcularla takılma.bunlar iyi gün dostudur.bu olay aslında iyi olmuş.seni yağtığın iyilikten ötürü yüz üstü bırakan insanlar emin ol kötü durumunda bir tekme daha atacak insanlardır.
kendine iyi gün değil kötü gün dostları ara.
-
İnanamıyorum ya benim arkadaşlarımın boyle birsey yapabilecegini ben almasam onlar zorla aldırır. bu kadar neden katı olmuşlar bir mantıklı acıklaması bile yoksırf arabadan inmemek içinmi?
yazık...
-
sana işaret hocam işte gerçek yüzlerini görmüşsün arkadaşlarının en kısa sürede tüm ilişkini bitir derim
-
Kardeşim sen en iyisini yapmışsın. Arkadaşların sana bu ılımlı davranışından dolayı ağız yapıyorlarsa onları da boşver gitsin öyle arkadaş olmaz olsun.
-
Hoca sen doğru bildiğin yoldan git, çok güzel bir hareket sergilemişsin. Arkadaşlara gelince sana hak veren elemanı tut diğerlerinede fazla güvenme bence.
-
en iyisini yapmsın arklardan biri seni savunuyor ya o haric gerisi yalan demekki malın mülkün için senle takılıorlarmıs yol ver gitsinler =)
-
Yapılabilecek en güzel davranışı sergilemişin, seni takdir ediyorum. Arkadaşlarınıda salla takma kafana, yarın öbür gün senide yalnız bırakırlarmış anladığım kadarıyla, için rahat olsun, alkışlıyorum seni
Toplam Hit: 11045 Toplam Mesaj: 86