Arkadaşlar Elimdeki Db Yi Siteye Atamıyorum (Yardım )
-
bigdump v.b scriptleri bende zamanında kullandım, bi faydasını göremedim.
2. yolun var ya ssh den yüklersin. yada ftp ne atarsın hostcu ayar çeker.
3. bir yol bölerek upload etmek ondada genelde hata alırsın. backup yapmak saatlerini alır.
kolay gelsin.
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------veritabanının mysql oldugunu varsayarak yazıyorum:
sql dosyasını hostuna resim yukler gibi muzik yukler gibi yukle odya olarak sonra netten bigdump isiml, bi script var onu indir.onunlada mysqle yukle
-----------------------------aynen bu prgmram işini görür. hocam ana dizine at ftpde farketmez yolunu girersin nereye attıgın cokta önmli değil ama kolaylık olsun die bn ana dizine çakıyordum.
-
Arlong bunu yazdı:
---------------------------hocam bayansında bizdenmi saklıyon yoksa :Dhehe
-----------------------------hoca ne alaka yaw :/ ba bu işlerin şakası lmaz :F youtubeye giremiyorum win seven kullanıyorum şu anda bunda engeli aşamıyorum videoda ne var tam olarak bilmiyorumda benim sibelle hiçbir alakam yok valla :|
-
keşke benim bir alakam, ilgim, bir bağım, bir temasım olsa :W
-
tmm beyler son bi sorum olcak bu bigdup dosyasını indirdim orda server ismini yazcağımız yere http lerle veraber forumun adresinimi yazıyoruz yoksa bigdupu attığımız dizinimi
-
Bigdump Ayarları Çok Basittir Bigdump.php içerisini açıp
Şu Satırları Ayarlıyoruz Kendi Veritabanınıza Göre
// Database configuration
$db_server = "localhost";
$db_name = "Database_adı";
$db_username = "Database_kullanıcıadı";
$db_password = "Şifre";
Daha Sonra BigDump.php Dosyasımızı luşturduğumuz Şifreli Bir Klasörün İçerisine Atıyoruz
Şifreli Klasör içerisine atmanızın sebebi bigdump ile aynı zamanda klasör veya dosyaları silebilirsiniz kötü insanların dosyalarınızı silmesini istemessiniz
Oluşturduğumuz şifreli klasöre bigdump.php yi ve mysql e yükleyecek olduğumuz sql dosyasını gzip li veya sql olarak atıyoruz ve bigdump.php nin olduğu klasörü explorerla örnek olarak http://www.domainadresin.com/mysqlyukleme/bigdump.php şeklinde açıyoruz.
Yükleyeceğimiz Dosya isminin sağ kısmındaki Start Import Yazan Linke Tıklıyorsunuz ve bir kaç saniyede sql dosyanız veritabanınıza aktarılmış oluyor. -
tmmdahocam orda host adresi yazan yere hangi adresi atacam
-
Sevgili Kardeşim geçen hafta bende 100 MB'Lık atacaktım.Herzaman kullandığım programla yaptım.Sorun almadım bu zamana kadar... Mysql Dumper...
-
benim soruya cevap verecek vatandaş?
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------
benim soruya cevap verecek vatandaş?
-----------------------------Kardeşim, Diyelimki kullandığın sistem aynı ve o yüzdn DBlerde aynı ve tablolarda.. sen user /Kullanıcı tablosunu alp import edersen sadece user tablosunu işlemiş olcaksn DB'ye... tabi ne olr ne olmaz yedek almayı unutma...