folder Tahribat.com Forumları
linefolder Database - Veritabanı
linefolder Arkadaşlar Elimdeki Db Yi Siteye Atamıyorum (Yardım )

Arkadaşlar Elimdeki Db Yi Siteye Atamıyorum (Yardım )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı:
    -----------------------------
    ßisses bunu yazdı:
    ----------------------------

51 mb diyorsa ftpne at o dosyayı ordan çağır yukle.

hoca tam olarak nasıl yapacam açıklayabilirmisin daha sonra içindeki adminleri nasıl silcem 

Adminleri phpmyadminden adminler tablosu hangisiyse turncate komutu uygulayarak tabloyu bosaltmalısın.Sonra kendini sql sorguyusyla eklemelisin.Bir tablonun nasıl bolşaltıldığını bilmiyorsan,daha önce yapmadıysan o büyüklükteki bir db yi de sorunsuz olarak yükleyemezsin.Birinden destek al.

Veritabanını bolerek parcalar halinde yukle.Uzun sürer ama başarırsın.

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:

@ ßisses

peki hoca siz halada cevaplandırmadınız soruyo orda local host yazıyoya benim sitemin adı milliyapim.com şimdi bunu direkmi yozıyorum yoksa forumun olduğu dizinimi

yalnıztürk git fomum sistemine bul config.php dosyanı aç onu netapadle içinle $hostname yazan kısmın karşısında ne yazıyosa onu ya.yalnız bişiy soyliyim sen bu işi yapamassın bu bilgiyle bence anlayan birine yaptır

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

Otistiq bunu yazdı:

BilimAdami

Arkadaşın mesajına zekice demen güzel :) bian kendimi Salak hissettm... Ben karıştırmaman için Direkt editor ile al aç ve kopyala demeyi anlatırken Notepad ile açmak daha güzel gelmiş sana :)

eee ne diym bana yol göründü :P

hehe otistik son kullanıcıya daha yakınım ben demekki:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

abi veritabanı sıkıştırma açma proğramları vs. var onları kullanıp denermisin

öncee localde sıkıştır boyut uygun olursa siteye at sonra sitede iken tekrar aç.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 6722 Toplam Mesaj: 35