Arkadaşlar Elimdeki Db Yi Siteye Atamıyorum (Yardım )
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------
ßisses bunu yazdı:
----------------------------51 mb diyorsa ftpne at o dosyayı ordan çağır yukle.
-----------------------------hoca tam olarak nasıl yapacam açıklayabilirmisin daha sonra içindeki adminleri nasıl silcem
-----------------------------
Adminleri phpmyadminden adminler tablosu hangisiyse turncate komutu uygulayarak tabloyu bosaltmalısın.Sonra kendini sql sorguyusyla eklemelisin.Bir tablonun nasıl bolşaltıldığını bilmiyorsan,daha önce yapmadıysan o büyüklükteki bir db yi de sorunsuz olarak yükleyemezsin.Birinden destek al.Veritabanını bolerek parcalar halinde yukle.Uzun sürer ama başarırsın.
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------@ ßisses
peki hoca siz halada cevaplandırmadınız soruyo orda local host yazıyoya benim sitemin adı milliyapim.com şimdi bunu direkmi yozıyorum yoksa forumun olduğu dizinimi
-----------------------------yalnıztürk git fomum sistemine bul config.php dosyanı aç onu netapadle içinle $hostname yazan kısmın karşısında ne yazıyosa onu ya.yalnız bişiy soyliyim sen bu işi yapamassın bu bilgiyle bence anlayan birine yaptır
-
Otistiq bunu yazdı:
-----------------------------BilimAdami
Arkadaşın mesajına zekice demen güzel :) bian kendimi Salak hissettm... Ben karıştırmaman için Direkt editor ile al aç ve kopyala demeyi anlatırken Notepad ile açmak daha güzel gelmiş sana :)
eee ne diym bana yol göründü :P
-----------------------------hehe otistik son kullanıcıya daha yakınım ben demekki:D
-
abi veritabanı sıkıştırma açma proğramları vs. var onları kullanıp denermisin
öncee localde sıkıştır boyut uygun olursa siteye at sonra sitede iken tekrar aç.