Arkadaşlar Owerlock Yapımı Hakkında Az Bilgi Ltfnn ..
-
arkadaşlar felan konuşuolar pc yi owerlock yaptık dahada hızlandırdık die gogılda baktım nasıl bişidir die anlatmışlar fazla bişi anlamadım bide siz anlatsanız onceden bunu denemiş yapmış olanlarınız + bunu yaparken pc ye zararı dokunurmu eğer yaptıktan sora farkedilir derecede pc felan hızlanırmı nasıl olur ona gore niyetlencem kısa ve öz olarak anlatsanız ... ? ? ? ? ? ? ? ? ? :D
-
12 kişi bakmış 1 kişide yorum yabmamış da hll olsun vlaa çömeziz diemi heb bunlar elbet bizde kurtulcaz bu kara lekeden bir günn ...
-
Deneme hoca boşa. Pc nin a. koyarsın...
Bunu yapmak için çok iyi bi donanım bilgisine sahip olmak lazım.
Para we zaman isteyen bir iş. Programla falan olmaz.. -
bence hiç bulaşma bunu yapmak için en önemli destekçilerinden birisinin yani anakartının çok iyi olması lazım ki sanmıyorum bu işelrden anlamıyosun yok demekki ve işlemcininde baba olması lazım kanımca ki patlamasın ve fanının kaliteli olması lazım iişlemci den iyi bi seyir alabilesin bence hiç vbulaşma ve sanırsam bu ocverclock olayıda işlemcinin frekansını artırmakla falan oluyo giden wattı yükselterek yanlışsam benide bilgilen-dirin sağolun
-
@BilimAdami
Sadece işlemciye değil hoca her boka overclock olur. Ama dediğin gibi soğutucular uyumla parçalar vs lazım.
Vakit nakittir:) Para ve para lazım anlıcağın:)
Ekran kartına da rame de overclock olur. Ama genelde cpu ya yapılır. Başka bilgisayarın yoksa denememekte fayda war:) -
evet pc konularından fazla anlamam ama arkdaşlar felan anlatırken way canına lan didim kendi sabit hızından dahada artırarak yapıolarmışş yani şans işimi diosunuz :D
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------@BilimAdami
Sadece işlemciye değil hoca her boka overclock olur. Ama dediğin gibi soğutucular uyumla parçalar vs lazım.
Ekran kartına da rame de overclock olur. Ama genelde cpu ya yapılır. Başka bilgisayarın yoksa denememekte fayda war:)
-----------------------------
ağa 1 masaüstü 2 leptop var benim bu masaüstü peq takılmıorm zaten ama özelkler iyimi acep bilmiorm sayiyim size :D 1 gb ram 3.00 ghz işlemci p4 radeon 9250 anakartmı neyse 160 gb bellek :G sp3 felan filan :S e nasıl olur :S:D -
Hoca sabit hızını arttırmak kolay iş önemli olan stabil çalışması.
Mesela intel 3ghz pentium 4 cpun war. Programla fan hızını yükseltcen.
Cpu yu 3.5 ghz yapcan. Bu seferde ses artcak:) + Oynaya oynaya bozarsın bu sefer acayip yawaşlar:)
Hadi oldu diyelim. Arasıra pc kendiliğinden kapanır. cp çok ısındığı için.
Önemli olan stabil çalıştırmak :) o da para ve para istio:DEDİT///
Özellikleri o kadarda kötü değil. oyun falan oynamazsan, film izlemek internete girmek için kullanırsna işini görür.
Boşwer overclocku:) -
iyi babacan saol önerin cvp ların için ;)
-
Önemli değil :)
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------@BilimAdami
Ekran kartına da rame de overclock olur. Ama genelde cpu ya yapılır. Başka bilgisayarın yoksa denememekte fayda war:)
-----------------------------hoca sonuçta ekran kartının deliğine overclock yapmıyorsun değilmi =) onunda içinde bi işlemci var ekran akrtının grafik işlemcisine yapıyorsun oc yi rame hiç girmiyorum daha rame oc yapışldığını ssenden duyuyorum rezillik olmasın şimdi :F oc sonuçta işlemcinin frekansını yükseltmiyormu mesela 2 ghzlik bi işlemciyi 4 ghz yada 7 ghz falan yapmak için ramde işlemcimi var :/ nese rezillik sustum ben kolay gelsin :)