folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaşlar Owerlock Yapımı Hakkında Az Bilgi Ltfnn ..

Arkadaşlar Owerlock Yapımı Hakkında Az Bilgi Ltfnn ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

----------------

hocam owerlock yapman için bi terziye gitmen lazım anlat nerelerini yapacağını o da sana yapsın ucuz bişey tabi mahalle tersisine yaptırman lazım...

ama overclock yapmak istiyosan bu işi iyi bilmen ve yeterli donanımın olması lazım yoqsa Dimyat'a pirince giderken,evdeki bulgurdan olursun...

edit:başlığın  "Arkadaşlar Overclock Yapımı Hakkında Az Bilgi Lütfen" şeklinde değiştirilmesini talep ediyorum mazallah bir sürü bi boktan anlamayan rakibimiz var adamların diline düşeriz

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    PlatypuS bunu yazdı:
    -----------------------------

----------------

hocam owerlock yapman için bi terziye gitmen lazım anlat nerelerini yapacağını o da sana yapsın ucuz bişey tabi mahalle tersisine yaptırman lazım...

ama overclock yapmak istiyosan bu işi iyi bilmen ve yeterli donanımın olması lazım yoqsa Dimyat'a pirince giderken,evdeki bulgurdan olursun...

edit:başlığın  "Arkadaşlar Overclock Yapımı Hakkında Az Bilgi Lütfen" şeklinde değiştirilmesini talep ediyorum mazallah bir sürü bi boktan anlamayan rakibimiz var adamların diline düşeriz

-----------------------------
    yararlarını zararlarını soledi arkadaşlr zaten de zararları daha fazla şans işiymiş yukarda donanımı yazdım ona gore yorum yaptılar sonuçta pc yi zorluomuşsun oda olmaz gibime gelior .. // da babacan neyi varki Konu başlıgının Ltfnn lütfen demek anlarlar herlade bunu ? :D  /// haa tamam owerlock düzeltmemi istemişsn pardon Overclock  :D ne demek istedigmi anlarlar herlade

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
Toplam Hit: 2084 Toplam Mesaj: 23