Arkadaşlar Owerlock Yapımı Hakkında Az Bilgi Ltfnn ..
-
Arkadaşlar Owerlock Yapımı Hakkında Az Bilgi Ltfnn ..
----------------
hocam owerlock yapman için bi terziye gitmen lazım anlat nerelerini yapacağını o da sana yapsın ucuz bişey tabi mahalle tersisine yaptırman lazım...
ama overclock yapmak istiyosan bu işi iyi bilmen ve yeterli donanımın olması lazım yoqsa Dimyat'a pirince giderken,evdeki bulgurdan olursun...
edit:başlığın "Arkadaşlar Overclock Yapımı Hakkında Az Bilgi Lütfen" şeklinde değiştirilmesini talep ediyorum mazallah bir sürü bi boktan anlamayan rakibimiz var adamların diline düşeriz
-
PlatypuS bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar Owerlock Yapımı Hakkında Az Bilgi Ltfnn ..
----------------
hocam owerlock yapman için bi terziye gitmen lazım anlat nerelerini yapacağını o da sana yapsın ucuz bişey tabi mahalle tersisine yaptırman lazım...
ama overclock yapmak istiyosan bu işi iyi bilmen ve yeterli donanımın olması lazım yoqsa Dimyat'a pirince giderken,evdeki bulgurdan olursun...
edit:başlığın "Arkadaşlar Overclock Yapımı Hakkında Az Bilgi Lütfen" şeklinde değiştirilmesini talep ediyorum mazallah bir sürü bi boktan anlamayan rakibimiz var adamların diline düşeriz
-----------------------------
yararlarını zararlarını soledi arkadaşlr zaten de zararları daha fazla şans işiymiş yukarda donanımı yazdım ona gore yorum yaptılar sonuçta pc yi zorluomuşsun oda olmaz gibime gelior .. // da babacan neyi varki Konu başlıgının Ltfnn lütfen demek anlarlar herlade bunu ? :D /// haa tamam owerlock düzeltmemi istemişsn pardon Overclock :D ne demek istedigmi anlarlar herlade