Arkadaşlar Taksitle Araba Aldım Bi Bakarmısınız
-
geçmiş olsun ama baştan senet yapacaktın.
bu işleri en iyi ben bilirim müthait koca evin üstüne resmen oturmak üzere.
Allah a havale ettik bekliyoruz.
sen en iyisi parayı ver üstüne geçir kurtul.
-
paraları odedıgıne dair adamdan kagıt aldınmı veya daha onceden aranızda sözleşme yaptınızmı noterle felan ?
-
h2run bunu yazdı
paraları odedıgıne dair adamdan kagıt aldınmı veya daha onceden aranızda sözleşme yaptınızmı noterle felan ?
senet fln yok abi kardeş ilişkisiyle girdik bu işe
-
Tamam kardeşim paran hazır üzerime alayım artık sende paranı al işimiz bitsin diyosun arabayı üzerine alıyosun sonrada adama siktiri basıyosun. Önce para sonra araba dersede 9200 verdim sen beni kandırıyosun parayı alıp gideceksin gibisinden ayak yap safa yat vicdan yaptır.
-
yazacam yazacam şimdi yazamıyorum... nasıl bir önerme sunayım bilemiyorum dondum kaldım şerefsizim...abi önce kendine gel güzelce bi sorgula kendini arabayı da kartlarıda unut sen ne haldesin bi kendine sor önune bak içinde bulunduğun ortamdan biraz yuvarlan.....
-
Hulagu bunu yazdı
Tamam kardeşim paran hazır üzerime alayım artık sende paranı al işimiz bitsin diyosun arabayı üzerine alıyosun sonrada adama siktiri basıyosun. Önce para sonra araba dersede 9200 verdim sen beni kandırıyosun parayı alıp gideceksin gibisinden ayak yap safa yat vicdan yaptır.
bak bu elemanın dediği olur...
-
Adam a deki abi 6 bine sana geri vereyim de ufqk bi isim var 2 gun bende kalsin de sehirdeki tum radarlara gir sonra millete carp adama sigortadqn da girsin
-
hocam kusura bakmada sene oldu 2014 bu kadar salaklık olmaz.
ne parayı verdiğine dair kağıt almışsın nede bi garanti bişey var.
adam yarın gelse arabayı altından alsa ne diyebilecen adama ?
-
Arkadaş ne meraklısınız hakkınızı yedirmeye
s..krm yapıcağın işi de daya boğazına usturayı imzalat 10 bin liralık senedi üstüne sen para al.
-
yumruğu masaya vurma zamanı gelmiş hocam
araba benim adıma ya vereceksin yada arabayı alırım diye tehdit ediyor dolaylı yoldan
bu işler böyle ilerler
guzel cümlelerle kalem ne diyorsa o der :)