folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Arkadaşlar Taksitle Araba Aldım Bi Bakarmısınız

Arkadaşlar Taksitle Araba Aldım Bi Bakarmısınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cafer_C
    Cafer_C's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar Şimdi Araba Aldım 9800 tl ye 8300 peşin verdim bide 900 verdim ama ne alırken ne para verirken hiç bir evrağımız yok

benim hesabıma göre 600 tl kalmış olması lazım adam bi kağıda yazmış 1670 tl kaldı diye tutturmuş kalem ne diyosa o kalem ne diyosa o ne desem anlatamıyorum diyorum sen benden kaç ay oldu bitmedi diye faizmi istiyosun yok diyo ee diyorum ne bu hala kalem ne diyosa o diye deli olcam ya 7. ay oldu arabayı alalı kalan 600  tl olması gerekirken bu rakamı sölüyor napıcamı şaşırdım aracı üstümede almadım daha en son birbirimize gircez sanırım. işten çıktım param yok ay başını bekle diyorum onuda yapmıyo ne yapıcamı şaşırdım.

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Cafer_C bunu yazdı

Arkadaşlar Şimdi Araba Aldım 9800 tl ye 8300 peşin verdim bide 900 verdim ama ne alırken ne para verirken hiç bir evrağımız yok

benim hesabıma göre 600 tl kalmış olması lazım adam bi kağıda yazmış 1670 tl kaldı diye tutturmuş kalem ne diyosa o kalem ne diyosa o ne desem anlatamıyorum diyorum sen benden kaç ay oldu bitmedi diye faizmi istiyosun yok diyo ee diyorum ne bu hala kalem ne diyosa o diye deli olcam ya 7. ay oldu arabayı alalı kalan 600  tl olması gerekirken bu rakamı sölüyor napıcamı şaşırdım aracı üstümede almadım daha en son birbirimize gircez sanırım. işten çıktım param yok ay başını bekle diyorum onuda yapmıyo ne yapıcamı şaşırdım.

arabayı sat

http://tahribat.com/Forum-Isten-Ayrildim-Kredi-Ve-Kredi-Kartimi-Odiyemicem-190417/

buradaki borclarını kapat :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam hangi donemde hangi yilda yasiyoruz yaa. Evraksiz notersiz is yapilirmi bu devirde 

Hoca adam agziyla soylemiyo ama kisaca sana ima ediyo ben bunu isterim vericeksin diye 

Ha ben sana ne yapcagini soylim.

1 pasa pasa istedigi miktari verip islemleri yapip kurtulucaksin 

2 varsa arkan guvendigin cokuceksin ensesine alicaksin hakkini

Arti hukuki yoldan yapicagin hic bisey yok malesef gecmis olsun...

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

sen baştan lades demişsin ya sike sike ödeyecen yada arabayı verecen başka çare ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cafer_C
    Cafer_C's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    Cafer_C bunu yazdı

arabayı sat

http://tahribat.com/Forum-Isten-Ayrildim-Kredi-Ve-Kredi-Kartimi-Odiyemicem-190417/

buradaki borclarını kapat :)

birbirini karşılamıyo karşılasa yapıcam da

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cafer_C
    Cafer_C's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sorry_13 bunu yazdı

Hocam hangi donemde hangi yilda yasiyoruz yaa. Evraksiz notersiz is yapilirmi bu devirde 

Hoca adam agziyla soylemiyo ama kisaca sana ima ediyo ben bunu isterim vericeksin diye 

Ha ben sana ne yapcagini soylim.

1 pasa pasa istedigi miktari verip islemleri yapip kurtulucaksin 

2 varsa arkan guvendigin cokuceksin ensesine alicaksin hakkini

Arti hukuki yoldan yapicagin hic bisey yok malesef gecmis olsun...

sorma hocam ya güvenilir çocukluğumdan beri tanıdığım biri diye aldım bi kaç kişi güvenme dedi ama salaklık işte ilk arabam acemilik şimdi nasıl kurtulcamı düşünüyorum

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cafer_C
    Cafer_C's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

sen baştan lades demişsin ya sike sike ödeyecen yada arabayı verecen başka çare ?

arabayı vermek sorun değil atıyorum bana 8000 geri versin alsın arabayı ama onun söylemesine bakarsak verdiğim para yancak alcak arabayı elimden öyle bi dünya varmı ?

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

8300 pesin veriyorsun arabayi ustune almiyorsun? saf misin abi. senin gibi insanlar coksa piyasada bende oto galeri isine gireyimm

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    Cafer_C bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

arabayı vermek sorun değil atıyorum bana 8000 geri versin alsın arabayı ama onun söylemesine bakarsak verdiğim para yancak alcak arabayı elimden öyle bi dünya varmı ?

kanıtla verdiğini hadi neyle kanıtlayacan ? hangi devirde yaşıyon kardeşim sen ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gözünüzü seveyim belgesiz iş yapmayın amk.

Bir ipnelik çıkar belge olsun diye neredeyse tüm para işlerini kredi kartı ile yapıyorum. Belge şart.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cafer_C
    Cafer_C's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oto galeri değil bu adam semtteki berber.  bi salaklık yaptık üstümüze almadık işte bu saaten sonra napabilirim onu çözmek istiyorum ben ama sonuç yok anlaşılan

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Toplam Hit: 5938 Toplam Mesaj: 48