Arkadaşlar Taksitle Araba Aldım Bi Bakarmısınız
-
kusura bakma kardeşimde sen evraksız iş yaparak zaten haketmişsin bu durumu, yapabileceğin bişey yok, ya arabayı satarsı yada borcu dediği kadar ödersin..
-
Araba nasıl olsa üstüne değil.
Çek bi hurdacıya parça niyetine sat paramparça etsinler arabayı...Parça olarak satarsan ederinden fazla olur diye düşünüyorum.
Hem paranı kurtar hem arabadan kurtul evraklar herifin üstüne olduğu için olmayan arabanın vergisini ödesin bi süre :)))
-
paranın çoğunu verdiğine göre arabayı üstüne alman lazımdı hocam
okadar parayı verdikten sonra her türlü arabayı adına yaparlar galeride
sen resmen kendini ateşe atmışsın
adamı çekeceksin köşeye diyeceksinki sana göre kalem bana göre sopa hangisini konuşturalım ?
adam sana diyorki araba benim adıma parayı vermezsen sikerim diyor.
siktirmeyeceksin kendini hocam ne olursa olsun
yarın birgün başka olay olur derler heeeee bu adam mal biz bunu tokatladık hiçbirşey demedi biz bunu birdaha sikelim derler
taviz verme yoksa herkes sadece öpecem birşey yapmayacam der.
öptürmeye alıştırırsan herkes taraından mimlenirsin
-
parayı bul göster vericem üstüme yap de işlemleri yap parayı verme 600üzümü ver veya başta parayı verip işlemler bitince al hakkın olan kısmını. tabi yanından ayrılma para üstünde olsun.
-
senin gibiler çok Türkiyede
-
aradaki fark 1070 tl ,
bu rakama hayatının en büyük derslerinden birini uygulamalı aldığın için adama teşekkür et,
bu saflığınla ileride çok daha büyük kazık yemene engel olduğunu düşün,
arabayı üzerine aldıktan sonra olayın unutulmasına doğru , her 3 ayda bir adamın dükkanının camını indir ( istersen daha sıklıkla yap )
psikolojik olarak rahatlarsın , o adamdan da verdiğin parayı acı acı çıkartırsın ,
aldığın ders de yanına kar kalır
-
Senin yerinde olsam kafam ne diyosa o yumrugum ne diyosa o edalariyla adamin belasini sikerdim