folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Arkanı Topla Gel Ulan!

Arkanı Topla Gel Ulan!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

bilirsiniz bu diyaloğu.bir sözlü tartışma ya da kavgadan sonra söylenir.
    ama hala anlayabilmiş değilim,bir adam birinden dayak yediyse  tanıdıklarını çağırıp bu adamı dövdürmesi bir marifet değildir ki?
    ha adam pezevenklik yapmıştır anasına bacısına sevgilisine laf söylemiştir,o adam hakeder ama kendi aralarındaki husumetten dolayı böyle şeyleri anlamıyorum.ve bunu gururla söylemeyi de.oturduğum şehirde mesela.
    özellikle ortaokul çocuklarında görüyorum.kırklareli küçük bi yer,birbirlerini tanır insanlar.mesela atıyorum ali diye bir adam olsun şu "belalı" ,"arkası sağlam" denen tiplerden.ama bu tipleri de açıklamak istiyorum.genelde işleri güçleri olmayan,liseye giden aslında gitmeyen,tüm gün internet kafenin önünde bekleyen,internet kafe sahibi bunları beleşe çalıştırınca(çalıştırmak değil kasada oturtmak bazen) mutlu olan marifet sayan,okul çıkışlarına kavga için gelen tipler.neyse bir örnek verelim
    ortaokullu oğlumuz ali internetkafeye gider.bu arkası sağlam olan tipin adı da ömer olsun.kasada durmaktadır azma mutludur çünkü internet kafenin sahibi murat abisi (adı murat olsun) onu kasaya koymuştur,çok sevmektedir!
    bu çocuk hesabı ödemektedir kasada duran ömer "saol canım" "teşekkürler" der.o andan itibaren çocuğun hayatı değişir.çocuk bu adamın kendisini koruduğunu sanar.okulda dayılanır "bu adam beni koruyo şöyle böyle" .benim arkamda şu var bu var.hala nedenini anlamış değilim,aslında belli hava atmakta hava atmak için başka birşey bulamıyolar mı?Sadece ortaokul değil liselerde de duurum böyledirbi gün yolda gidiyorum kavga gibi bişe olcak topalşmış gençler biri şöyle dedi "abe çağırcam şimdi gürseli ortalık karışçak".evet gürsel :| gürsel bu adamların gözünde bi nevi peygamber bi nevi tanrı.her kavgada adı geçen bir adam.ne demeye çalıştığımı bu yazıyla anlatabildim mi bilmiyorum bunu yazmamın da bi nedeni yok aklıma geldi hep arkadaşlarla taşak geçtiğim bi konu olmuştur çünkü.
    bunlar bi de yüzsüzdür.döversiniz birini akdumu evlatları her kafeden adam toplarlar çıkışta 4o-5o kişi gelirler  :D
    ya da en ezik tipler bir anda çevre yaptılar diye dayı olurlar.sokakta gördüklerinde yüzünüze bakamazlar ama okuldsa çevrem var ayağına yürüyüşleri bile değişir.
    sizin de mutlaka bu konuda söylemek istedikleriniz vardır bakalım neler çıkıcak tahribattan :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek
    Bu işler böyle. Herkes kıçını kollama derdinde.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Erkeklik, yanındaki 3-5 kişiye güvenip başkasına girişmek değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

antii dayakmı yedn knka böle bi arka topladılarda sanamı daldılar knka gelelm =)

şka bi yana hrbiden cok snir bozucu bi laf hele bide cock arkasını getirdii halde alayı dayk yiince yrn şrda grüşelim demzlermi off xD

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    herkesin zeka seviyesi aynı olmuyor tabi.. :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    valla bana diecek bişey bırakmazmışsın dediğin herşeye katılıorum ayrıca laf benim üzerimden gideceği yere gitti inş ama böle salak şeyler hep olmuştur olacakta adam birazcık erkek olacak dayak yediyse ablalarını çaırmayacak :))

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

halk arasında embesil diye bilinen bu zavallılar geçmişte yaşadıkları ezikliği telafi etme çabasındadırlar..

bkz: yolumda giderken hiçbişey yokken arkadan küfreden ***(küfür yasak:), onu döven ben, ardından bir ıslıkla gelip beni döven 3 kişi :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

bizim buralarda iki çeşit arka vardır; ama şunu da söyleyeyim. istediğin kadar arkan olursa olsun iş son raddeye gelince kimse kimsenin arkasından çekinmez; ama hesabını da yapmayı unutmaz.

1. Kalabalık bir aileden geliyorsundur. Amca, dayı, hala ve teyzeoğullarının nüfusu ve nüfuzu yoğundur. bir meselen olduğunda "eğer haklı kişi sen isen" sana fiziki destek verirler. "eğer haksız kişi sen isen" göz boyamak için gelirler; ama karşı tarafa darp etmeden meseleyi kardeşçe kapatırlar.

2. Hırsız çetelerinden biriyle takılıyorsundur, bir tanıdığın-akraban ya da ilkokul arkadaşın hatta mahallede selam verdiğin komşunun oğlu onların arasındadır. Hatta ve hatta bir arkadaşının arkadaşı onların arasındadır ve bir kaç defaya mahsus selamlaşmışsındır. Bu kişi bu ufacık tanışıklığın "hatırına" tek telefonunla en az en iyimser hesapla kavga yerine 50 adet izbandut gibi adam toplar ve her birinde en hafif silah kuru sıkıdan dönme tabanca ya da satırdır.

Akraba olarak bir arkaya sahipsen bunu her zaman kullanamazsın. Ancak ve ancak çok önemli hususlarda kullanırsın. İstisnalar dışında kimse sırtını akrabaya verip kabadayılık yapmaz. Kabadayılık genelde ikinci kategoriden arka sahiplerinin işidir. Açık konuşmak gerekirse şahsım ve kellemi verebileceğim dört kardeşim adına bu hırsız çeteleriyle az çatışmamışızdır. Fakat şu da bir gerçektir ki bu tür gruplar her zaman çekindiğimiz gruplardır. Sebebi ise delikanlılık anlayışından yoksun olmaları ve sürekli "kafam bi milyon" modunda olmalarıdır. Dolayısıyla tehlikelidirler. Birlikte bir yudum esrar çektiği adam için kaba etini bile satabilir tiplerdir ve gözleri kimi zaman - haşa - Allah dahil hiç bir şeyden korkmaz. ;) Siz yine iyisiniz yani :) Bizde durumlar tam texas'lık :D

kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    dkn le konuşuyoduk msnde o da söyledi.
    bu tipler hayatı kavgalara karışıp kız yapmaktan ibaret sanan herifler.bi süre babalarının verdiği 2o ,5o ytllerle hayatlarını devam ettirirler.zamanla ihtiyaçları artar.ekstra para demektir,ailelerin paraları ihtiyaçlarını karşılamay yetmez,üniversite okumadıkları ya da meslek bilgisi olmadıkları için asgari ücretle geçinmeye çalışırlar.bir zamanların artistleri yerlerde sürünür,mutlu evlilikleri vs olmaz.
    lisedeyken "bi counter strike maçından 2 milyar para kazanıyosun ak ne diyon sen" şeklinden diyaloglarıda mafiş olur böylece : )
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Part 2

Bu yukarıda bahsettiğim hırsız grupları bir birlerine "keka" diye hitap ederler. "keka" sözcüğü aslında Kürtçe'de kardeşim demektir ya da sokak tabiriyle "bilader" denebilir. Sırf bu yüzden keka sözcüğü halk arasında sırf bu insanlar konuşuyor diye kullanılmaz. Yakın çevremizde bu arkadaşlara "kekalar" lakabı tarafımızda takılmış olup ilçenin büyük bölümüne yayılmıştır. Zira Ahmet TÜRK'de meclisde ki ilk konuşmasında duruşu ve tarzı ile "keka" yakıştırmasını haketmiştir. Bendeniz tarafından tescillenmiştir :\

kendinize ayığ olunuz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek
    hacı şimdi olay şöyle bi kavgada kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin.eğer birine güvenerek kavgaya girersen yarın öbür gün güvendiğin adam çıkar der ki ulan seni ben yarattım.sen hiç bişeydin.ben yoksam sende yoksun.tabi bu insanımsılar bunu bilmiyor.orda burda artislik yapıyor.bi gün taşaklı bi adama denk geliyor o ve çok güvendiği arkası,balon gibi sönüyorlar.

neyse ne laannn....
Toplam Hit: 10164 Toplam Mesaj: 43