folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Arkanı Topla Gel Ulan!

Arkanı Topla Gel Ulan!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

İzmir / Bornova da

toplu kavgalara

manavkuyu kavgası denir

en ufak olaya bi anda 10 kişi hızır misali yetişir

şanslımıyım artık şanssızmıyım bilmiyorum manavkuyuluyum durum böyle

izmir deki insanların çoğu bi taraflarına bişi olucak diye korkuyor

hiç arkam yok

takıldığım çerkezler var o kadar

çerkez olan bilir

arkadaş ayağına yarı yolda bırakmayız derler gelirler gayette memnunum, haksız durumda kavga çıkarmaktan çekinmemde.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

çok garip ve yadırganacak bir durum bence. gençlik kurtlar vadisini izliyor şimdide yine showda sınıf diye bir program çıktı.rezilmi rezil bir program.lise gençliğini kötü karakterlere özendiriyor. sonrada bunlardan etkilenip iyi adam yada kötü adam rolüne giriyorlar.hele birde siyaha büründülermi kendilerini mahallenin bölünmez bütünlüğünü koruma edalarını takınıyorlar. buraya kadar neyse.

hırsız çetesi dediniz kişileri fotoğraflayın isim listesi oluşturun. en yakın emniyet amirine durumu anlatın. bu bir vatandaşlık görevidir.geçenlerde vardı bir arkadaş nikini unuttum.eskişehirde birkapkaççıyı yakalayan. tekrar kendisine şahsen teşekkür ediyorum. herkes duyarlı olsa bu bacteriler hayatta yaşayamaz. ama bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dersek o zaman o yılanın hayatımız boyunca ezikliğini yaşarız. memleketin polisi var askeri var. neden vergilerimiz maaş oluyor bunlara? bu işler için.

Temel adalettir .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

duydugum buna benzer bir iki soz :

>> okadar delikanliysan  5 dakka bekle bi kamyon adam getircem ( saatler gecti ama yakindan komyon bile gecmedi)

>> bir kursun birmiyonikiyuzbinlira sana harciycam  1 milyonami uzulcem 5 dakka bekle delikanliysan sarjoru doldurup geleyim ( fisssssss)

>> olm bak biz delikanli adamiz kavga etmek istesek burasi kan golune doner gecengun konakta bi kavga cikardik 50 tane jandarma geldi( izmir konak sehir merkezi

jandarma ne ariyosa artik bilmiyom oda fiss cikti )

benim kendi tecrubelerime dayanarak edindigim genel kani cok konusan adam bos konusuyo.. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

kimseye güvenmem özelliklede kavga olaylarında bunu beni çok sattılar yada şöyle şöyle yaptılar demiyorum yapmadılar. Yalnız iş görme küçüklükten beri prensip haline gelmiştir benim için.

ama bu ark. yada arka ayağına çok insan gözümün önünden foss geçti yada bitirdiler.. + eğer ben zaten sevdiğim saydığım dostlarım ark. varsa onlara zarar gelmesinden daha çok korkarım.

kavgalarımı hep kendim yapmışımdır orta okuldan beri , lisedede öyleydi, yeri geldi 2-3 kişiyi indirdim yeri geldi bi gruptan dayak yedim. Dayak da yedim hemde ne biçim dayaklar ,düşündükçe bile sızlayan yerlerim vardır :)

en azından şu bi gerçekki dayakta aldığınız darbeler,acılar dost arkadaş kazığı acısından daha hafiftirler..

Mercan dede'nin de dediği gibi "şu koskoca alemde yalnız bir kulum" felsefesiyle takılıp, herşeyi buna göre ayarlarsan o zaman başkalarının üzerinden asalak gibi değilde kendi ayağının üzerinde durmayı öğrenirsin.Ha yanında her zaman birileri olur yada seni yalnız bırakmazlarsada ne mutlu sana ki herkeze nasip olmayan şeyler var sende. Vukaatlarım yalnız olmuştur ama dostlarımıda bırarmamışımdır hiç ( bazıları ister ... desin ister mal desin )

Konya / Kulu da okuyum. 2. sene ( son senem ) rene.. hocam bilir orayı oda orada okudu meslek yüksekokulunu.. Öğrenciyi sevmez kimse hep bişi olsada öğrencilere çöksek havası vardır.2 bira içen kendini paşa zanneder adam astırmya kalkar. En büyük vukkat geçen sene olmuştu 3 kişi falandık yaklaşık rene hocam bilir turcell vardır orada meshur ana caddenin orada . kahvelere yakın  bizim ark salça oldular elemanları bizim ark. teke tek bıraktık delikanlılığa bok sürdürmiycez yaa baktı diğer eleman bu adam beni linç edecek bi feryat figan.. millet sanki pusuya yatmış bi toplandılar en az 35-40 kişi :) dedik oh muhabbet başlayacak die ama bi kaç tanesi gider yaptı sadece o kadar inanırmısınız bir fiske bile yemedik .. peki ya sonra o işi yapanların çoğunu ( ama yalnız ) çevirdik gerekirse attık arabaya çıkardık kulu sınırlarının dışına bomoş bi arazıye hadi bakalım dedik şimdi yap yapabileceklerini teke tek delikanlı gibi 30-35 yaşındaki adamlar 22 yaşında gençlere abi çekermi.. evde 6 kişi kalıyoruz kulu da pek öyle herşeye zıplamayız karışmayız  ama yeri gelincede okulu alırız elimize -ki aldıkda vakti zamanı geldi ;)

vukaat olursa dayamıda yersem efendi gibi çeker çıkar gelirim :)

ne bu sistem biter.. ne bu kendini bişi zanneden eşkiya geçinenler ne onların gürsel, murat abileri.. genelde olan herzamanki gibi yine  haklı olana delikanlı adama olur buda bi gerçek ..

Selametlee

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isoT
    isoT's avatar
    Erkek

en çok ses boş tenekeden gelir

liselerde de durum varklı değil ki polattan bozma tipleriyle mevzu ve kız peşinde koşup duruyolar.

hep mhplilerin yüzünden :P ocak mocak ayağana gençlerin kafasını yıkıyolar :P

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    başkasına güveneceksem ben nie yaşiyim ki isot abime katılıom bu işler hep mhp işi amk ocakmış ocaığnı sikiyim.amk eskidende bi işe yaramıodu şimdi de ama eskiden okul önünde uyuşturucu satanları filan çekip dövüolardı şimdi ? şimdi bi kavga olsada stres atsak die baqkıolarr.

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

evet böyle bi olay başıma geldi hemde internet kafede;

bi gün arkadaşlarla kafede oturmuş W3TFT dota oynuyoruz, kafede de tanımadıgımız 3 eleman var.

bizim Furkan adlı (odun un tekidir) arkadaş durduk yere oyuna küfür etmeye başladı.

tanımadıgımız elemanlardan 1 i küfür etme dedi. x2 (bu olay 2 kere tekrarlandı manasında :D )

herneyse bu 3 eleman dışarı çıktılar ve bağırıyolar bu kafeden kimse sağ çıkamayacak diye.

bizim kutluk aldı telefonu eline; (samimi arkadaşım oldugunu bilmesem yalan söylüyo diyecem

ama yalan değil çevresi harbiden geniş, ve harbiden çok sevilen biridir.) 

-aloo Vedat abi x kafenin önüne gele bilir misin kavga var. dedi. aradan 5 dk geçmedi 2 minibüs adam geldi.

2 sokak üstteki kafenin elemanlarıylada benim aram çok iyi bunlarda olayı duymuş

sopalarla koşa koşa kafenin önüne geldiler kafenin önünde biz dahil 50 kişi rahat var. 

neyse bu 3 lünün çağırdıgı 4-5 adam geldi; kalabalığı görünce eşşek oldular zaten,

yanlış anlamışlar vs konuşup gittiler 40 kişi boşu boşuna gelmiş oldu;

10 kişi yeterdi hatta artardı.

haksızsam tamam der kenara çekilirim, kavga etmenin manası yok, her seferinde de kavga etmem. 

şimdiye kadar hiç bir yere adam çağırmadım, bi olayım varsa gidip kendim hallettim, 

ama yukardaki olayda arkadaşlarımdan biri onlara haber vermiş.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    kalın yazınca hocam satir arasina bosluk koysan yaa,okumak icin bayaa kastim :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    bulutbey bunu yazdı:
    -----------------------------

visualboy  koptum :D

ben anlatsam sizde koparsınız a.q :D neler geldi neler geçti be :D  orta okulda lisede ünide :D

ama şimdi yazmaya uğraşamayacam a.q:D sonra gelin :D

erkek deil hocam bunlar :D bu arada o a.q ler anti quote demi :F

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dunyahali bunu yazdı:
    başkasına güveneceksem ben nie yaşiyim ki isot abime katılıom bu işler hep mhp işi amk ocakmış ocaığnı sikiyim.amk eskidende bi işe yaramıodu şimdi de ama eskiden okul önünde uyuşturucu satanları filan çekip dövüolardı şimdi ? şimdi bi kavga olsada stres atsak die baqkıolarr.

Hoca laflarına dikkat et burda sağ sol çatışması yaşamayalım isot sende. Sizin için değersiz olan şeyler başkaları için değerli olabilir biz kimseyi ocak'ta zorla tutmuyoruz. İsteyen gelir istemeyen yol alır gider. Bu arada dikkat et stress atmak için seni kullanmasınlar

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
Toplam Hit: 10165 Toplam Mesaj: 43