folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Arkanı Topla Gel Ulan!

Arkanı Topla Gel Ulan!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

bizim okulda en ufacık tartışmada söyleyorlar

benim arkam yok :S

tarikatım var yetmezmi :D

Koca hestiy aya bedenem ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    ortaokul hayatımda hiç kavga etmedim öle bi ortamda olmadı.Aq lisede 2 kere başıma geldi.Bizm sınafa bi uşak girdi kılım on açık lan dışarı dedim ne diyon filan bastım tekmeyi çıkardım.Ertesi sbh kapının önünd ebkliyolar aq tam kvgaya girecez arkadaş geldi tanıdık vurdurmam filan dedi :D öle gitti:D
    Snra beden eğt. dersindeyiz saha bizde 2 tane eleman basket oynuyo byler saha bizde çıkın dedim bi artislendi aQ bi kıl oldum buna orda girişecektik birbirimize snra hoca geldi kaldı öle.O gün okul çıkışı kızlarla eve gidiyom 2 tane dallama bu sefer bana girecek aQ birader az gelsene filan yanımda elemanlar vardı aq uşak bana vurdu ben vuramadım ayırdılar.Nese dedim Aq snra ertesi gün hbr geldi çıkşta dalacaklar sana 5-10 kişi oha dedim :S  
    Okulu topladım aq uşaın sınıfına gittik bir yusuf çekti bir yusuf anlatamam :D YA benim ne işim olur onla ben bişi yapmadım filan neler dedi aq böle durumlarda kullanıcaksında genel netice olarak bakarsak boku bokuna kavga eden adamlara kıl olurum.Toplumsal msj vermem gerekirse kavga ii bişi deil ama kaşınanı kaşıcan arkadaş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    Biz cok gördük böyle arkasi olanlari.
    Teke tek bir kavgada dayagini yemissen üstüne soguk su iceceksin, o olay orda kapanir.
    Eger grup halinde tek birisine girismislerse, farkli bir durum söz konusu.
    Acikca söylüyeyim kim olursa olsun isterse sülalesi gelsin, eger bir kisi kafasina takmissa o kisilere zarar vermeyi, bunu rahatlikla gerceklestirebilir.
    Güvenlikte calisirken hergün her seferinde yok sen benim kimin oglu oldugumu biliyormusun, yok ailemi taniyormusun felan filan.
    Topluyorlar 30 kisi geliyorlar... eee ne oluyor.
    Bu mevzularda en önemli olan üc husus var arkadaslar. Onur,Gurur,Seref.
    Onurluysan,gururluysan,serefliysen , korkmazsin, kendine yapilan yanlisi alttan almazsin.
    Tabii herseyinde bir seviyesi var. akilli olan adam, yok omuz atti diye kalkip dayilanmaz.
    Salak adamlarla muhattap olmaya degmez.
    Benim kisisel olarak kücüklükten beri akrabalarla iliskim olmadigindan ve abilerimin olmadigindan ötürü, hayatimdaki her türlü problemi tek halletmeyi ögrenmisim.

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

CommunisT bunu yazdı:
    -----------------------------
    Biz cok gördük böyle arkasi olanlari.
    Teke tek bir kavgada dayagini yemissen üstüne soguk su iceceksin, o olay orda kapanir.
    Eger grup halinde tek birisine girismislerse, farkli bir durum söz konusu.
    Acikca söylüyeyim kim olursa olsun isterse sülalesi gelsin, eger bir kisi kafasina takmissa o kisilere zarar vermeyi, bunu rahatlikla gerceklestirebilir.
    Güvenlikte calisirken hergün her seferinde yok sen benim kimin oglu oldugumu biliyormusun, yok ailemi taniyormusun felan filan.
    Topluyorlar 30 kisi geliyorlar... eee ne oluyor.
    Bu mevzularda en önemli olan üc husus var arkadaslar. Onur,Gurur,Seref.
    Onurluysan,gururluysan,serefliysen , korkmazsin, kendine yapilan yanlisi alttan almazsin.
    Tabii herseyinde bir seviyesi var. akilli olan adam, yok omuz atti diye kalkip dayilanmaz.
    Salak adamlarla muhattap olmaya degmez.
    Benim kisisel olarak kücüklükten beri akrabalarla iliskim olmadigindan ve abilerimin olmadigindan ötürü, hayatimdaki her türlü problemi tek halletmeyi ögrenmisim.

en iyisi abi

kurt gibi olacaksın

ensen kalın olacak,her işi kendin halledeceksin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    şahsen böyle şeyler sadece kırıkkalede değiL tüm türkiyede hatta tüm dünyada var die düşünüyorum :] döversiniz ağlar yapma abi vs vs ertesi gün toplar 20-30 kişi küfür eder :) böyle böyle sürer gider :]

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:

bizim buralarda iki çeşit arka vardır; ama şunu da söyleyeyim. istediğin kadar arkan olursa olsun iş son raddeye gelince kimse kimsenin arkasından çekinmez; ama hesabını da yapmayı unutmaz.

1. Kalabalık bir aileden geliyorsundur. Amca, dayı, hala ve teyzeoğullarının nüfusu ve nüfuzu yoğundur. bir meselen olduğunda "eğer haklı kişi sen isen" sana fiziki destek verirler. "eğer haksız kişi sen isen" göz boyamak için gelirler; ama karşı tarafa darp etmeden meseleyi kardeşçe kapatırlar.

2. Hırsız çetelerinden biriyle takılıyorsundur, bir tanıdığın-akraban ya da ilkokul arkadaşın hatta mahallede selam verdiğin komşunun oğlu onların arasındadır. Hatta ve hatta bir arkadaşının arkadaşı onların arasındadır ve bir kaç defaya mahsus selamlaşmışsındır. Bu kişi bu ufacık tanışıklığın "hatırına" tek telefonunla en az en iyimser hesapla kavga yerine 50 adet izbandut gibi adam toplar ve her birinde en hafif silah kuru sıkıdan dönme tabanca ya da satırdır.

Akraba olarak bir arkaya sahipsen bunu her zaman kullanamazsın. Ancak ve ancak çok önemli hususlarda kullanırsın. İstisnalar dışında kimse sırtını akrabaya verip kabadayılık yapmaz. Kabadayılık genelde ikinci kategoriden arka sahiplerinin işidir. Açık konuşmak gerekirse şahsım ve kellemi verebileceğim dört kardeşim adına bu hırsız çeteleriyle az çatışmamışızdır. Fakat şu da bir gerçektir ki bu tür gruplar her zaman çekindiğimiz gruplardır. Sebebi ise delikanlılık anlayışından yoksun olmaları ve sürekli "kafam bi milyon" modunda olmalarıdır. Dolayısıyla tehlikelidirler. Birlikte bir yudum esrar çektiği adam için kaba etini bile satabilir tiplerdir ve gözleri kimi zaman - haşa - Allah dahil hiç bir şeyden korkmaz. ;) Siz yine iyisiniz yani :) Bizde durumlar tam texas'lık :D

bizdede kabadayılarımız mahalle mahalle ayrılmıştır. a mahallesinin dayısı b mahallesinin dayısı bellidir. bunlar: (bıçaklama, adam vurma, satırla kovalama, kahve basıp adam kaldırma vs. işleri yapıp çevre tarafından adı duyulan psikopatlar)dır. bir mahallenin dayısı öbür mahallenin dayısını tanır.

bu elemanların çöplük alanına giren herhangi  bir alanda gasp, yol kesme, dayak olaylarıyla karşı karşıya gelirsen. tanıdığın birinin adını söylüyorsun. karşıdaki şahıs tanırsa sana karışmıyo :) ben dayısının oğluyum diyosun. sen piç aliyi (tamamen hayal kişisidir :D) tanıyon mu diyosun kurtuluyosun :D

tabi akraba arka birliği sadece namus gibi büyük davalarda kullanılır, ve en tehlikelisidir. bunun için adam canını bile verir. diğer çeşit arkadaş arka birliği ise normal dayılanma unsurlarında kullanılır. ama ölüme kadar düşünülmez.

çokçok beyzbol sopası, ve sallama veya kurusıkı tabancayla kovalar veya kovalanırsın :)

bide bazı arıza tipler vardır şehirdeki bütünn piskopattları tanır :D öyle bi tanıdığın olsun yeter.

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

tanıdığım kimse yok ey tarikat !

izmir gümüldürde yazlık var bizim,orada bi ali var ondan tırsıyorlar genelde.

ben hiç rast gelmedim o ayrı.

abi bu adamlar okul çıkışında kemer vs.. ilkel ama etkili kavga araçlarını da alıyorlar

ona ne diiyeceksiniz ? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    Penche1995 bunu yazdı:

bizim okulda en ufacık tartışmada söyleyorlar

benim arkam yok :S

tarikatım var yetmezmi :D

nie hoplatıosn konuyu arkada$ım :D

2. postuna gelirsek, sende saglam bi$ile ta$icaksin ama sana emanet cekilmedigi sürece cebinde olsa bile cıkarıp kullanmicaksin. sende emanet yoksa bile sana emanet cekiolarsa onların erkek olmadgı bariz belli yani ;)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    arkana güvenerek kavgaya giriyorsan kendn erkek değilsin demekki

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

abi ben zaten emanet falan kullanmam

bileğime güvenirim

ama bugün çarşıda buldum 20 ytl muşta

alıcam 2 hafta sonra şu an gerek yok bi dershane açılsın sokağa çıkmaya başlıyım.

cepte durur.

annemi kemik koruyucu diye kandırdım :D 

Toplam Hit: 10166 Toplam Mesaj: 43