AROG"U İzleyenler ?
-
bizde dün gece gittik ilk yarı güzel değil ama ikinci yarısı güzel fazla yazmayalım tadı kaçmasın :)
-
Viegrayı attıktan sonra maymunu araya götürdü o sahne çok tutar :|
Sımsıkı taş gibi dimdik dimdik! Tezahuratıda tutar bence. Bayramdan önceki gün gittim ama pek filme konsantre olamadım :|
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Birkac sahnesi gercekten cok kaliteli olmus.Ama bircok sahnedede millet gulmeye sartlanmis sanki gulunecek birsey yokken kahkaha atiyorlar cozemedim...Mesela ben o magarada futbol maci oncesi tezahurat kismina zerre gulmedim ve bence komikte degil.Ama gol sonrasi fenerbahceli futbolcularin yaptigi dansi yapmalari filmde encok guldugum sahnelerden birisi oldu :) ...Gidilip izlenmesi gereken bir film , kaliteli bir ekiple calisilmis , efektler falan harbiden siritmayan guzel efektler.Ama reklami yapildigi kadarda beklentileri karsilamadi bence.
orda tezahüratta bel altı birşey var orda ondan gülmüşlerdir kabak kavun sahnesi çok güzeldi yav :D -
bende pazar günü gittim burdan hep kötü yazanlara uyuz olurdum ama çok da büyük beklentiyle gitmemek gerekiyor halbuki gülmeye çok şartlamıştım kendmi fakat recep ivedikte ki kadar gülmedim :| filmde 5-6 tane kopmalık yer var ama ben daha çok gülceğimi tahmin etmiştim recep ivedikte ağzım hiç kapanmamıştı sürekli gülmüştüm onunda 2 .si çıkcak büyük ihtimal kötü olur çok kascak...
ha bu arada gora kesinlikle arog dan daha iyi...
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Viegrayı attıktan sonra maymunu araya götürdü o sahne çok tutar :|
Sımsıkı taş gibi dimdik dimdik! Tezahuratıda tutar bence. Bayramdan önceki gün gittim ama pek filme konsantre olamadım :|
Hayvan!! :D
Edit: Adam gidip izlemiştir bile bea :) -
izleyenler alt yazımı, türkçe dublajmı :D
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------izleyenler alt yazımı, türkçe dublajmı :D
-----------------------------:|
-
beyler izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim her şeyiyle çok güzel bir film olmuş
bence recep ivediğe bin basar
-
yüzeysel ve ucuz edebiyat yapan...ismail yk'ler..recep ivedikler..aroglar ülkemde sürekli gündemde olup milyonlarin begenisini topluyorsa, memleketimde yolunda gitmeyen birseyler var demektir...
-
teomanyak bunu yazdı:
yüzeysel ve ucuz edebiyat yapan...ismail yk'ler..recep ivedikler..aroglar ülkemde sürekli gündemde olup milyonlarin begenisini topluyorsa, memleketimde yolunda gitmeyen birseyler var demektir...
-----------------------------mizah hoca bu ne edebiyatından bahsediosun önce halkını eğit sonra edebi mizah yaparsın :D