Aseksüellik-Kısırlık-Hafıza Kaybı(Kısmi) Çocuk Sevgisini Yok Etme Bilgilerinizi Rica Ediyorum
-
yerebakan bunu yazdı:
-----------------------------
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Hmm..
Bunun nedeni sadece okulda başarılı olmak için mi :||
Evet kimi sevdiysem hiç birisi beni sevmedi ya da ben sevdiğimi belli edemedim.En son sevdiğim kız için gelecek planlarımı hayallerimi değiştirdim,hayatımdan abartsız 2 yıl verdim ama o beni dostu olarak gördü.Artık ben de pes ediyorum,benimdikkatimin dağılmamasını sağlayacağı için derslerime daha çok yönelip daha başarılı olacağım.Şu anda okmayı düşündüğüm 10 tane bölüm,okumakta olduğum bir bölüm var
-----------------------------İyi de arkadaşım ailen yok mu senin, ya da arkadaşların.. onlarda mı sevmiyorlar seni, ne bilim.. sadece kız arkadaşa, sevgili ilişkilerine hapsetme sevgiyi.. sen 2 yıldan bahsediyosun ama ben 4-5 yılını vermiş kişiler tanıyorum.. ha sana örnek olsun die sölemiyorum ama bu kısırlığı çoluk cocuk sevgisini yok etmeyi aseksüelliği fln istemeyi gerektircek bir sebep değil sölimm baştan..
Mutlu olmak bütündür.. dengedir.. dengeyi sağlayabilmekten geçer.. dengelerin bozulması inan seni daha mutsuz eder kanımca..
-
lordvader89 bunu yazdı:
Garibal fonksiyonun limitinin türevi :s
-----------------------------Limiti varsa türev sıfırdır diye tahmin ediyorum:)
-
yerebakan bunu yazdı:
grey-cells bunu yazdı:
yerebakan bunu yazdı:
-----------------------------Evet sevgili müridler ve mürideler,
aseksüel ve kısır olmamı,hafızamı kaybetmemi çocuklara ve bebeklere olan sevgimi yok etmeye yarayacak bir ilaç ya da yöntem biliyor musunuz?Eğer mümkünse ameliyat olmasın fazla yan etkisi olmayan bir ilaç ve psikolojik tedavi olabilir.
Eğer aseksüel ve kısır olup çocuk ve bebeklere olan sevgimi yok edersem okulumda daha başarılı olacağımı düşünüyorum.Bilgilerinizi esirgemezseniz sevinirim.
-----------------------------annene babana söyle sana kardeş yapsınlar ve bebekle sen ilgilen ilerde çocuk isteyeceğini sanmıyorum bi nebze soğursun zannmca :|
Kardeş yaptılar zaten 3 yaşına kadar neredeyse hep ben baktım.Sevince katlanabilyorsun.Zaten yaş aldı başını gidiyor artık ne kardeşi böyle bir şey de var:)
-----------------------------yanlş anlaşlma olmasn benmde kardeşim var ve ben büyüttm sayılır veledi, eşeği bende seviyorum ama çock büyütmeydi zarttı zurttu tüm fikirlerimi değiştirdi
demek istediğim şu anda olsun kardeş, gece ağladğnda sen bak altını değiştr banyo yaptır ilgilen oyna sabahn köründe al kucağına gazını çıkart -genelde bu saatte uyank olurlar- ve bilumm şeyler biliyosndur zaten işte bunları yaptıysan tekrar yap e biraz da soğu yane
-
yerebakan bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
yerebakan bunu yazdı:
Stigma bunu yazdı:
Evet kimi sevdiysem hiç birisi beni sevmedi ya da ben sevdiğimi belli edemedim.En son sevdiğim kız için gelecek planlarımı hayallerimi değiştirdim,hayatımdan abartsız 2 yıl verdim ama o beni dostu olarak gördü.Artık ben de pes ediyorum,benim
-----------------------------2500 Nufuslu bir okulun 500 erkeğinden biri olup, sene başından beri gittiği 13 kızdan posta yiyen sen değilsin... Haline şükret :)
-----------------------------Hayatı boyunca 25-30'a yakın kıza gerçekten temiz duygularla açılan ama hepsinden reddedilen,Hepsi tarafından dalga geçilen,kalbi kırılan da sen değilsin:))
-----------------------------3 sene aynı kızla birlikte olup, cemaat dedikleri ablaların gazına gelip terkedildikten sonra, gündüzleri sanayi, akşamları okul, gecelerini bilgisayar başında geçiren, günlük 4-5 saat uykuyla ayakta duran sen değilsin. Eski bir Swool atasözü der ki ''Kız ayağı ... ayağı''
-
Stigma bunu yazdı:
yerebakan bunu yazdı:
Stigma bunu yazdı:
Evet kimi sevdiysem hiç birisi beni sevmedi ya da ben sevdiğimi belli edemedim.En son sevdiğim kız için gelecek planlarımı hayallerimi değiştirdim,hayatımdan abartsız 2 yıl verdim ama o beni dostu olarak gördü.Artık ben de pes ediyorum,benimdikkatimin dağılmamasını sağlayacağı için derslerime daha çok yönelip daha başarılı olacağım.Şu anda okmayı düşündüğüm 10 tane bölüm,okumakta olduğum bir bölüm var
-----------------------------İyi de arkadaşım ailen yok mu senin, ya da arkadaşların.. onlarda mı sevmiyorlar seni, ne bilim.. sadece kız arkadaşa, sevgili ilişkilerine hapsetme sevgiyi.. sen 2 yıldan bahsediyosun ama ben 4-5 yılını vermiş kişiler tanıyorum.. ha sana örnek olsun die sölemiyorum ama bu kısırlığı çoluk cocuk sevgisini yok etmeyi aseksüelliği fln istemeyi gerektircek bir sebep değil sölimm baştan..
Mutlu olmak bütündür.. dengedir.. dengeyi sağlayabilmekten geçer.. dengelerin bozulması inan seni daha mutsuz eder kanımca..
-----------------------------Yalan olmasın kimseye güvenmiyorum.Hiç bir şeyin tadı tuzu kalmadı.Her şey boş geliyor.Sadece günah olduğu için yaşamaktayım(aksi takdirde çoktan tahtalı köy yolcusu olmuştum).Kimseye güvenmediğim için de sevgilerine inanasım
pek gelmiyor(Ayıp olmasın beni sevenlere,bu tamamen benim güvensizliğimden kaynaklanıyor).
-
Hocam bu sorun tamamen psikolojik bozukluktur. Çünkü insan bir yerlerde kaybettiği zaman başka bir yerde en büyük olmak ister. Bir nevi polyannacılık. Dünyanın sonu değil ya. Bir kız arkadaşım vardı en sonda birbirimize açıldık seviyoruz birbirimizi felan dedik, 1 ay sonra bana herşeyi bitirelim dedi. Ben onu öylesine sevdimki 4 gün boyunca ağladım ve artık gözlerim şişmişti, evden birisi ne oldu sana diyincede göz nezlesi oldum diye kandırdıydım. O olaydan sonra daha da kızlara yemin ettim. Elimi eteğimi, kot pantolomunu felan hep çektim bu işten. Boşver gitsin. Git boş alana bağır.
-
Swool bunu yazdı:
yerebakan bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
yerebakan bunu yazdı:
Stigma bunu yazdı:
Evet kimi sevdiysem hiç birisi beni sevmedi ya da ben sevdiğimi belli edemedim.En son sevdiğim kız için gelecek planlarımı hayallerimi değiştirdim,hayatımdan abartsız 2 yıl verdim ama o beni dostu olarak gördü.Artık ben de pes ediyorum,benim
-----------------------------2500 Nufuslu bir okulun 500 erkeğinden biri olup, sene başından beri gittiği 13 kızdan posta yiyen sen değilsin... Haline şükret :)
-----------------------------Hayatı boyunca 25-30'a yakın kıza gerçekten temiz duygularla açılan ama hepsinden reddedilen,Hepsi tarafından dalga geçilen,kalbi kırılan da sen değilsin:))
-----------------------------3 sene aynı kızla birlikte olup, cemaat dedikleri ablaların gazına gelip terkedildikten sonra, gündüzleri sanayi, akşamları okul, gecelerini bilgisayar başında geçiren, günlük 4-5 saat uykuyla ayakta duran sen değilsin. Eski bir Swool atasözü der ki ''Kız ayağı ... ayağı''
-----------------------------Anladım,özür dilerim,beterin beteri varmış.Senin durumun benimkinden daha kötüymüş.Ama evli olup ya da sevgili olup kol kola gezenleri görünce insan ister istemez üzülüyor her şeyden çıkmak istiyor.
-
Kafana taktığın şeye baq yani, kız dediğin nedir ki.
Kızlar böyledir hocam her zaman naz yaparlar seni biraz süründürürler sonra evet derler bir zaman sonra bir bahane bulup ayrılmak istersin sonra peşini ömür billah bırakmazlar, telefonların ardı arkası kesilmez nereye gitsen seni takip eder senden bir türlü vazgeçemez.
Birde bu taktiği dene olmazsa yüzüme tükür. :)
Bir kız için hayatın en güzel nimetlerinden vazgeçmeye değer mi allahsen.
-
grey-cells bunu yazdı:
yerebakan bunu yazdı:
grey-cells bunu yazdı:
yerebakan bunu yazdı:
-----------------------------Evet sevgili müridler ve mürideler,
aseksüel ve kısır olmamı,hafızamı kaybetmemi çocuklara ve bebeklere olan sevgimi yok etmeye yarayacak bir ilaç ya da yöntem biliyor musunuz?Eğer mümkünse ameliyat olmasın fazla yan etkisi olmayan bir ilaç ve psikolojik tedavi olabilir.
Eğer aseksüel ve kısır olup çocuk ve bebeklere olan sevgimi yok edersem okulumda daha başarılı olacağımı düşünüyorum.Bilgilerinizi esirgemezseniz sevinirim.
-----------------------------annene babana söyle sana kardeş yapsınlar ve bebekle sen ilgilen ilerde çocuk isteyeceğini sanmıyorum bi nebze soğursun zannmca :|
Kardeş yaptılar zaten 3 yaşına kadar neredeyse hep ben baktım.Sevince katlanabilyorsun.Zaten yaş aldı başını gidiyor artık ne kardeşi böyle bir şey de var:)
-----------------------------yanlş anlaşlma olmasn benmde kardeşim var ve ben büyüttm sayılır veledi, eşeği bende seviyorum ama çock büyütmeydi zarttı zurttu tüm fikirlerimi değiştirdi
demek istediğim şu anda olsun kardeş, gece ağladğnda sen bak altını değiştr banyo yaptır ilgilen oyna sabahn köründe al kucağına gazını çıkart -genelde bu saatte uyank olurlar- ve bilumm şeyler biliyosndur zaten işte bunları yaptıysan tekrar yap e biraz da soğu yane
-----------------------------:))Anlıyorum ama ben çok seviyorum bebekeleri çocukları,benim çocuğum olsun ben işimi bırakır tamamen onu nasıl büyüteceğimi düşünür,psikoloji kitapları okur süreki bir psikologla irtibat halinde olup destek alırdım psikologdan.Tam bir bilim adamı olarak yetiştirirdim onu.
-
yerebakan bunu yazdı:
------------------------------Yalan olmasın kimseye güvenmiyorum.Hiç bir şeyin tadı tuzu kalmadı.Her şey boş geliyor.Sadece günah olduğu için yaşamaktayım(aksi takdirde çoktan tahtalı köy yolcusu olmuştum).Kimseye güvenmediğim için de sevgilerine inanasım
pek gelmiyor(Ayıp olmasın beni sevenlere,bu tamamen benim güvensizliğimden kaynaklanıyor).
-----------------------------Şimdi depresyon diecem ama biri çıkıp sen doktor musun diecek.. ama anlatıklarından bunu anlamk zor değil (yanılıyor da olabilirim) .
Sen vakit kaybetmeden bi danışmana git desem ben inanmıyorum zaten onlara seni nası yönlendireyim.
Bir de bazı şeyler için hemen karar vermektense, kendine zaman tanı.. ne bilim al vitamin ilacını, kendini onun antidepresan olduğuna inandır ve ölmeye çalış ama öleme.. acı çek ölümü hisset sadece, o zaman belki yaşama sarılırsın :|
Bu arada yaş kaç ve bu duygular ne zamandır mevcut sende ?