folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Aseksüellik-Kısırlık-Hafıza Kaybı(Kısmi) Çocuk Sevgisini Yok Etme Bilgilerinizi Rica Ediyorum

Aseksüellik-Kısırlık-Hafıza Kaybı(Kısmi) Çocuk Sevgisini Yok Etme Bilgilerinizi Rica Ediyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yerebakan
    yerebakan's avatar
    Erkek
    recobaba bunu yazdı:
    -----------------------------

89 doğumlu deyince aklıma geldi seninle aynı yaşta kardeşim var kız arkadaşından ayrılmıştı. O gün 1-2 sefer aradım morali bozuktu sonra sordum neyin dedim ağlamaya başladı telefonu kapattım diğer kardeşimi aradım, kız arkadaşından ayrılmış 2 gündür ağlıyomuş garip. Aradım bir daha para gönderdim didimde bir arkadaşımın yanına yolladım 2 hafta sonra yanıma geldi "ne yaptın kız arkadaşını aradın mı hiç" dedim cevap aynen şuydu. "Hangisini ?"

:)))Abinin olması güzel bir şey:)

-_-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yerebakan
    yerebakan's avatar
    Erkek
    recobaba bunu yazdı:

Takma kafana bunları adamım yarın başkasına aşık olur unutursun alla alla.

Çok yüz vermeye gelmez bu ırka şeytan bunlar şeytan.

İşte ben yarın başkasına aşık olmamak için böyle bir şeyler istiyorum.

-_-
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

yerebakan bunu yazdı:

Bak benden sana tavsiye o zaman..

At kendini köprüden denizin derin ve mavi sularına kurtulmamacasına, bir daha aşık olursan gel beni de at o köprüden :|

Şaka şaka :)) 

allcolorsarebeautiful.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek
    Stigma bunu yazdı:

yerebakan bunu yazdı:

At kendini köprüden denizin derin ve mavi sularına kurtulmamacasına, bir daha aşık olursan gel beni de at o köprüden :|

Demek istediğimi anladın sanırım :) Cehennemde zebani aramaya gerek yok bütün kadrolar kapılmış zaten. keh keh keh

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    recobaba bunu yazdı:
    Stigma bunu yazdı:

yerebakan bunu yazdı:

Demek istediğimi anladın sanırım :) Cehennemde zebani aramaya gerek yok bütün kadrolar kapılmış zaten. keh keh keh

Sizden arta kalan boş kadroları doldurmak gerek demi :) 

allcolorsarebeautiful.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    yerebakan bunu yazdı:
    recobaba bunu yazdı:

Takma kafana bunları adamım yarın başkasına aşık olur unutursun alla alla.

Çok yüz vermeye gelmez bu ırka şeytan bunlar şeytan.

olm senin duygların körelmez sadece aşşağı taraf körelir.

beyini nasıl köreltebilirsinki? imkanı yok. 

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yerebakan
    yerebakan's avatar
    Erkek
    Başka bilgisi olan var mıdır arkadaşlar?

-_-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

İlaçla olucak şey değil. İlaçlar veya işte içmek vs acılarını unutturur ama değişmeni sağlamaz o yüzden alkolikliğe, bağımlılığa gidersin. Sorunlu olduğunu görmek çok önemli birşey. İlim öğrenmek kendini geliştirmek ve insanların arasına sonra çıkmak istediğini söylüyosun. İsteğinin derecesi çok önemli, insan herşeyi ister ama onu elde etmek için yapabilicekleri, kendinden verebilicekleri daha önemlidir. Sen kendinde yanlışlık olarak gördüğün şeyleri, kendini zayıflıklarını ilimle değiştirmek istiyosun. Çocuk sevgisini yok etme vs sölediğin şeyler hikaye, gerçekte seni geride bırakan şeyler zayıflıkların bunlar değil. Senin en büyük zayıflığın üşengeçlik ve tembellik. Tembel olmasan ilimle ilgilenmeye başlarsın, eğer gerçekten öğrenmek istiyosan ilgi göstermeye başlarsın, eğer gerçekten ilgi göstermeye başlarsan ilgini çeker ve daha çok öğrenmek istersin.

Tembellik konsantrasyon eksikliğinden geliyor ve konsantrasyon eksikliğide sonunda amaçsızlıktan geliyor. İçki kullanmıyorum diyosun yani dinine bağlı bir bireysin ama dinini tam olarakta  bilmiyorsun ve tam olarak dinin istediklerini getirmiyorsun (eğer getirseydin veya tam olarak gerçekten inansaydın istediklerini bilirdin ve tanrıyı ilimde bulma ve diğer insanlara gösterme amacı için çalışırdın). Başkalarının amaç olarak gördüklerini hor görmemek lazım ve kendine güzel bir amaç edinmek lazım. Amacına kendini ne kadar inandırırsan konsantrasyonunu o kadar kolay toplarsın ve amacına ulaşmak için çalışmaya ilgi göstermeye o kadar kolay başlarsın.  Dine laf atmıyorum, inandıklarına laf atıyorum. İnsanlar inandıkları şeyler için çalışır ve senin çalışmak istediğin şeylere inancın kaybolduğu için başka inanıcak, üstünde çalışılıcak şeyler arıyorsun. 6 8 ilimle birlikte öğrenmek için gerçekten birşeyi araman lazım veya gerçekten birşeyi istemen lazım, inandığın ve doğru gördüğün birşeyi kanıtlamak için ilimi kullanman lazım. Eğer öle bir mantıkta gitmessen masada 1 2 dakka çalışıp sonra yatakta okuyım diyip uyıya kalırsın ve her zaman bunu tekrarlayıp yine suçluyucak şeyler bulursun. 

Aseksüellik terimini heralde kızlara aşık olmamak sadece kendin için çalışmak için istiyorsun ve kısırlığıda hormonal olarak öyle bir ihtiyaca sahip olmamak istiyosun. Sen kafandan başka etrafındaki bütün herşeyi değiştirip öyle bir imkan sunulunca başarabiliceğine inanıyosun ama gerçekte tam tersi oluyor. Kızlar gittiği için "ulan ders çalışıyım of yeni şeyler keşvediyim, işimde ileri gidiyim" demek yerine "Hutchison effektini gerçekten deniyerek yapabilirsem bu fizikte yeni soruları doğurur mu?" gibi düşünmen lazım. Bir hedef belirlemen ve tembelliği bırakman lazım. Tembellik kişiden kişiye, yaşadığın sosyal ortamdan ortama değişiyo ama 1 2 gün oturup bütün hafta sonunu çalışarak geçirmediğin sürece kendini çalışkan birisi olarak görme. Msn facebook vs öyle şeylerlede zaman geçirme çünkü öle şeyler sadece sosyal yanılsımalar ve  zaman kaybından başka bir işe yaramıyor.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yerebakan
    yerebakan's avatar
    Erkek
    Osiris bunu yazdı:

İlaçla olucak şey değil. İlaçlar veya işte içmek vs acılarını unutturur ama değişmeni sağlamaz o yüzden alkolikliğe, bağımlılığa gidersin. Sorunlu olduğunu görmek çok önemli birşey. İlim öğrenmek kendini geliştirmek ve insanların arasına sonra çıkmak istediğini söylüyosun. İsteğinin derecesi çok önemli, insan herşeyi ister ama onu elde etmek için yapabilicekleri, kendinden verebilicekleri daha önemlidir. Sen kendinde yanlışlık olarak gördüğün şeyleri, kendini zayıflıklarını ilimle değiştirmek istiyosun. Çocuk sevgisini yok etme vs sölediğin şeyler hikaye, gerçekte seni geride bırakan şeyler zayıflıkların bunlar değil. Senin en büyük zayıflığın üşengeçlik ve tembellik. Tembel olmasan ilimle ilgilenmeye başlarsın, eğer gerçekten öğrenmek istiyosan ilgi göstermeye başlarsın, eğer gerçekten ilgi göstermeye başlarsan ilgini çeker ve daha çok öğrenmek istersin.

Tembellik konsantrasyon eksikliğinden geliyor ve konsantrasyon eksikliğide sonunda amaçsızlıktan geliyor. İçki kullanmıyorum diyosun yani dinine bağlı bir bireysin ama dinini tam olarakta  bilmiyorsun ve tam olarak dinin istediklerini getirmiyorsun (eğer getirseydin veya tam olarak gerçekten inansaydın istediklerini bilirdin ve tanrıyı ilimde bulma ve diğer insanlara gösterme amacı için çalışırdın). Başkalarının amaç olarak gördüklerini hor görmemek lazım ve kendine güzel bir amaç edinmek lazım. Amacına kendini ne kadar inandırırsan konsantrasyonunu o kadar kolay toplarsın ve amacına ulaşmak için çalışmaya ilgi göstermeye o kadar kolay başlarsın.  Dine laf atmıyorum, inandıklarına laf atıyorum. İnsanlar inandıkları şeyler için çalışır ve senin çalışmak istediğin şeylere inancın kaybolduğu için başka inanıcak, üstünde çalışılıcak şeyler arıyorsun. 6 8 ilimle birlikte öğrenmek için gerçekten birşeyi araman lazım veya gerçekten birşeyi istemen lazım, inandığın ve doğru gördüğün birşeyi kanıtlamak için ilimi kullanman lazım. Eğer öle bir mantıkta gitmessen masada 1 2 dakka çalışıp sonra yatakta okuyım diyip uyıya kalırsın ve her zaman bunu tekrarlayıp yine suçluyucak şeyler bulursun. 

Aseksüellik terimini heralde kızlara aşık olmamak sadece kendin için çalışmak için istiyorsun ve kısırlığıda hormonal olarak öyle bir ihtiyaca sahip olmamak istiyosun. Sen kafandan başka etrafındaki bütün herşeyi değiştirip öyle bir imkan sunulunca başarabiliceğine inanıyosun ama gerçekte tam tersi oluyor. Kızlar gittiği için "ulan ders çalışıyım of yeni şeyler keşvediyim, işimde ileri gidiyim" demek yerine "Hutchison effektini gerçekten deniyerek yapabilirsem bu fizikte yeni soruları doğurur mu?" gibi düşünmen lazım. Bir hedef belirlemen ve tembelliği bırakman lazım. Tembellik kişiden kişiye, yaşadığın sosyal ortamdan ortama değişiyo ama 1 2 gün oturup bütün hafta sonunu çalışarak geçirmediğin sürece kendini çalışkan birisi olarak görme. Msn facebook vs öyle şeylerlede zaman geçirme çünkü öle şeyler sadece sosyal yanılsımalar ve  zaman kaybından başka bir işe yaramıyor.

Nikin tanıdık gelseydi 'kesin beni tanıyor' diye düşünürdüm.Hatta hala düşünüyorum.2,5 yıl ara vermeden öss'ye hazırlandım. . . . .Amaonunla tanıştıktan sonra her şeyimi ona verdim hayallerimi değiştirdim,planlarımı değiştirdim,ömrümün gelecekteki kısmını verdim ama o beni sevmedi,hatta başkasını sevdi.

Din konusunda dediklerin doğru,kendimde senin bahsettiğin gibi bir şeyler olduğunu hissediyorum.İlim öğrenmeye bayılıyorum o soru bankalarını,kitapları,dersleri,deneyleri,ödevleri o kadar isteyerek ve severek yaptım.Ama şimdi o beni sevmediği için her şey boş geliyor,Hiç bir şey yapmak istemiyorum.Tembellik ve üşengeçlik buradan geliyor.Msn ve facebok

gibi şeyleri de sevmiyorum,hatta nefret ediyorum,yani bu ikisini kullanmıyorum.Sadece nadiren ya da ihtiyaç olduğunda msn kullanıyorum.bunlar dışında söylediklerinin hepsi doğru.

-_-
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yerebakan
    yerebakan's avatar
    Erkek

Ne günlerdi be:)

Şimdi olsa zerre kadar umursamam. . .Neyse. . .

-_-
Toplam Hit: 5007 Toplam Mesaj: 51