Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
Aseksüellik-Kısırlık-Hafıza Kaybı(Kısmi) Çocuk Sevgisini Yok Etme Bilgilerinizi Rica Ediyorum
Aseksüellik-Kısırlık-Hafıza Kaybı(Kısmi) Çocuk Sevgisini Yok Etme Bilgilerinizi Rica Ediyorum
-
yerebakan bunu yazdı:
-----------------------------
Swool bunu yazdı:
yerebakan bunu yazdı:
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Hmm..
Bunun nedeni sadece okulda başarılı olmak için mi :||
Evet kimi sevdiysem hiç birisi beni sevmedi ya da ben sevdiğimi belli edemedim.En son sevdiğim kız için gelecek planlarımı hayallerimi değiştirdim,hayatımdan abartsız 2 yıl verdim ama o beni dostu olarak gördü.Artık ben de pes ediyorum,benim
-----------------------------2500 Nufuslu bir okulun 500 erkeğinden biri olup, sene başından beri gittiği 13 kızdan posta yiyen sen değilsin... Haline şükret :)
-----------------------------Hayatı boyunca 25-30'a yakın kıza gerçekten temiz duygularla açılan ama hepsinden reddedilen,Hepsi tarafından dalga geçilen,kalbi kırılan da sen değilsin:))
Dur bi dakka ya, 25-30 kişi nasıl oldu. Hadi o sayı olur normal diyelim de 25-30 kıza karşı temiz duygularını aynı anda mı besledin, ya da her ay birini mi beğendin nasıl oldu anlamadım ben. Bence sen kendini kız bulmak üzerine odaklamışsın sayıları abartmıyorsan. Bazen olabiliyor böyle durumlar, içinde bulunduğun durum ile çocuklara ilgi göstermenin bir alakasını da bulamadım, ayrıca sen birini çok seviyorsun diye de o seni sevmeyebilir, bu durumu gayet normal karşılaman lazım. Ayrıca ameliyat,ilaç almanın da olayla bi ilgisini kuramıyorum mantıken. Bence sen de kurma böyle bağlantılar, hayatına kaldığın yerden normal olarak devam et...Her şeye rağmen hayat devam ediyor ve yarın kendini nerede bulacağını bilmiyorsun... Bak burada birçok kişi sana ilgi gösteriyor, nereden çıktı böyle saçma düşüncüler, elbet bir gün birisi denk gelir,gayet de mutlu olursun... Hem bulup da napacan be, biz başımızdan atmaya çalışıyoz:) Kız milleti değil mi uğraşılmaz bunlarla bana kalırsa... -
recobaba bunu yazdı:
-----------------------------Kafana taktığın şeye baq yani, kız dediğin nedir ki.
Kızlar böyledir hocam her zaman naz yaparlar seni biraz süründürürler sonra evet derler bir zaman sonra bir bahane bulup ayrılmak istersin sonra peşini ömür billah bırakmazlar, telefonların ardı arkası kesilmez nereye gitsen seni takip eder senden bir türlü vazgeçemez.
Birde bu taktiği dene olmazsa yüzüme tükür. :)
Bir kız için hayatın en güzel nimetlerinden vazgeçmeye değer mi allahsen.
-----------------------------:))Beni her an arasın,her zaman yanımda olsun,beni takip etsin ben daha başka ne isterim ki?:))Zaten hayallerim ölene dek onunla beraber olmaktı.....ama olmadı,ben de bu işlerden tamamen vazgeçmeye karar verdim.
-
yerebakan bunu yazdı:
recobaba bunu yazdı:
-----------------------------Kafana taktığın şeye baq yani, kız dediğin nedir ki.
Kızlar böyledir hocam her zaman naz yaparlar seni biraz süründürürler sonra evet derler bir zaman sonra bir bahane bulup ayrılmak istersin sonra peşini ömür billah bırakmazlar, telefonların ardı arkası kesilmez nereye gitsen seni takip eder senden bir türlü vazgeçemez.
-----------------------------:))Beni her an arasın,her zaman yanımda olsun,beni takip etsin ben daha başka ne isterim ki?:))Zaten hayallerim ölene dek onunla beraber olmaktı.....ama olmadı,ben de bu işlerden tamamen vazgeçmeye karar verdim.
-----------------------------Hayata hoşgeldin...
-
yerebakan bunu yazdı:
GrN bunu yazdı:
-----------------------------sen varya sen , yerebakan yürekyakan cinstensin :)
hocam iyi düşün yaw bunları düşünmek bile kötü ya neyse ama bence okumak için bunları yapmayı düşünmen bile saçma .
git bi 70lik al , rahatla biraz bu ne stres
edit: seven bulunur elbet birader takma kafaya
bekle şarkıyı gönderiyom :)
http://rapidshare.com/files/96015861/BULUNUR_ELBET.MP3.html
http://www.youtube.com/watch?v=Co4o_pdvEdQ
Alkol kullanmıyorum:))Kimse sevmesin beni ben istemiyorum artık tamamen tek olmak istiyorum bütün ilimleri öğrenmek istiyorum,bunlar kafamı meşgul ederken zor oluyor.Şarkı güzel de çok dinledim hiç biri fayda vermiyor artık
-----------------------------bu dünyada tek dertli sen değilsin
herkesin derdi vardır. benim derdim sana saçma gelir, senin derdin bana saçma gelir ama herkesin derdi sahip olduğu kişiye acı verir.
şunu söyliyim isyan etmeden önce şükretmeyi bilmeliyiz.
beterin beteri vardır. etrafına bak birazcık derdi olan insanları gör ne demek istediğimi anlarsın.
Allahıma şükür sağlıklı bi şekilde hiç bişeye ihtiyaç duymadan yaşıyorum. geceleri uyuyamasamda kabus görerek uyansamda biliyorumki bu kötü günler elbet geride kalıcak.
son olarakda şunu söyliyim çok konuştum [bir dil bir insan iki dil iki insan (:] alakasız oldu hea:) -
Takma kafana bunları adamım yarın başkasına aşık olur unutursun alla alla.
Çok yüz vermeye gelmez bu ırka şeytan bunlar şeytan.
-
Stigma bunu yazdı:
yerebakan bunu yazdı:
------------------------------Yalan olmasın kimseye güvenmiyorum.Hiç bir şeyin tadı tuzu kalmadı.Her şey boş geliyor.Sadece günah olduğu için yaşamaktayım(aksi takdirde çoktan tahtalı köy yolcusu olmuştum).Kimseye güvenmediğim için de sevgilerine inanasım
pek gelmiyor(Ayıp olmasın beni sevenlere,bu tamamen benim güvensizliğimden kaynaklanıyor).
-----------------------------Şimdi depresyon diecem ama biri çıkıp sen doktor musun diecek.. ama anlatıklarından bunu anlamk zor değil (yanılıyor da olabilirim) .
Sen vakit kaybetmeden bi danışmana git desem ben inanmıyorum zaten onlara seni nası yönlendireyim.
Bir de bazı şeyler için hemen karar vermektense, kendine zaman tanı.. ne bilim al vitamin ilacını, kendini onun antidepresan olduğuna inandır ve ölmeye çalış ama öleme.. acı çek ölümü hisset sadece, o zaman belki yaşama sarılırsın :|
Bu arada yaş kaç ve bu duygular ne zamandır mevcut sende ?
-----------------------------Yok niye desinler sen doktor musun diye.Ona da baktım ama depresyon belirtisi yok.Ölüm korkusu da yok ben de teşekkür ederim,bir de burada benim yazdığım yazıyı da okursan onu da denedeiğimi anlayabilirsin:))http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=6&folderid=58247
Yaşıma gelince 89 doğumluyum(Üyelik bilgilerimi kaydederken pek umursamadan girdim sonrada düzeltmeye üşendim.Gerçeği 89 doğumlu olduğumdur,artık yaşımı hesaplamıyorum)
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
yerebakan bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
yerebakan bunu yazdı:
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Hmm..
Bunun nedeni sadece okulda başarılı olmak için mi :||
Evet kimi sevdiysem hiç birisi beni sevmedi ya da ben sevdiğimi belli edemedim.En son sevdiğim kız için gelecek planlarımı hayallerimi değiştirdim,hayatımdan abartsız 2 yıl verdim ama o beni dostu olarak gördü.Artık ben de pes ediyorum,benim
-----------------------------2500 Nufuslu bir okulun 500 erkeğinden biri olup, sene başından beri gittiği 13 kızdan posta yiyen sen değilsin... Haline şükret :)
-----------------------------Hayatı boyunca 25-30'a yakın kıza gerçekten temiz duygularla açılan ama hepsinden reddedilen,Hepsi tarafından dalga geçilen,kalbi kırılan da sen değilsin:))
Dur bi dakka ya, 25-30 kişi nasıl oldu. Hadi o sayı olur normal diyelim de 25-30 kıza karşı temiz duygularını aynı anda mı besledin, ya da her ay birini mi beğendin nasıl oldu anlamadım ben. Bence sen kendini kız bulmak üzerine odaklamışsın sayıları abartmıyorsan. Bazen olabiliyor böyle durumlar, içinde bulunduğun durum ile çocuklara ilgi göstermenin bir alakasını da bulamadım, ayrıca sen birini çok seviyorsun diye de o seni sevmeyebilir, bu durumu gayet normal karşılaman lazım. Ayrıca ameliyat,ilaç almanın da olayla bi ilgisini kuramıyorum mantıken. Bence sen de kurma böyle bağlantılar, hayatına kaldığın yerden normal olarak devam et...Her şeye rağmen hayat devam ediyor ve yarın kendini nerede bulacağını bilmiyorsun... Bak burada birçok kişi sana ilgi gösteriyor, nereden çıktı böyle saçma düşüncüler, elbet bir gün birisi denk gelir,gayet de mutlu olursun... Hem bulup da napacan be, biz başımızdan atmaya çalışıyoz:) Kız milleti değil mi uğraşılmaz bunlarla bana kalırsa...
:))Tabi ki farklı farklı zamanlarda 25-30 kişi oldu,sayıyı niye abartayım,şimdi çocuk sevdiğim zaman aklıma sevdiğim geliyor,onun beni sevmediği geliyor,asla benim olmayacağı geliyor,benim hiç kendi çocuğumu sevemeyeceğim geliyor......Evet zaten insanlar yorum yaptıkça yavaş yavaş moralim yükseliyor:))
-
Swool bunu yazdı:
yerebakan bunu yazdı:
recobaba bunu yazdı:
-----------------------------Hayata hoşgeldin...
-----------------------------Cevabın vurucu oldu(pozitif anlamda:))
-
89 doğumlu deyince aklıma geldi seninle aynı yaşta kardeşim var kız arkadaşından ayrılmıştı. O gün 1-2 sefer aradım morali bozuktu sonra sordum neyin dedim ağlamaya başladı telefonu kapattım diğer kardeşimi aradım, kız arkadaşından ayrılmış 2 gündür ağlıyomuş garip. Aradım bir daha para gönderdim didimde bir arkadaşımın yanına yolladım 2 hafta sonra yanıma geldi "ne yaptın kız arkadaşını aradın mı hiç" dedim cevap aynen şuydu. "Hangisini ?"
-
GrN bunu yazdı:
yerebakan bunu yazdı:
GrN bunu yazdı:
-----------------------------sen varya sen , yerebakan yürekyakan cinstensin :)
hocam iyi düşün yaw bunları düşünmek bile kötü ya neyse ama bence okumak için bunları yapmayı düşünmen bile saçma .
git bi 70lik al , rahatla biraz bu ne stres
edit: seven bulunur elbet birader takma kafaya
bekle şarkıyı gönderiyom :)
http://rapidshare.com/files/96015861/BULUNUR_ELBET.MP3.html
http://www.youtube.com/watch?v=Co4o_pdvEdQ
Alkol kullanmıyorum:))Kimse sevmesin beni ben istemiyorum artık tamamen tek olmak istiyorum bütün ilimleri öğrenmek istiyorum,bunlar kafamı meşgul ederken zor oluyor.Şarkı güzel de çok dinledim hiç biri fayda vermiyor artık
-----------------------------bu dünyada tek dertli sen değilsin
herkesin derdi vardır. benim derdim sana saçma gelir, senin derdin bana saçma gelir ama herkesin derdi sahip olduğu kişiye acı verir.
şunu söyliyim isyan etmeden önce şükretmeyi bilmeliyiz.
beterin beteri vardır. etrafına bak birazcık derdi olan insanları gör ne demek istediğimi anlarsın.
Allahıma şükür sağlıklı bi şekilde hiç bişeye ihtiyaç duymadan yaşıyorum. geceleri uyuyamasamda kabus görerek uyansamda biliyorumki bu kötü günler elbet geride kalıcak.
son olarakda şunu söyliyim çok konuştum [bir dil bir insan iki dil iki insan (:] alakasız oldu hea:)
-----------------------------Normalde hep benden daha kötüleri düşüünp şükrediyorum.Ama gözüne perde indi mi inan bir şey görmüyorsun.