Asgari Ücret 1404 Tl Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

asgari ücrete %8 zam, elektriğe, suya, doğalgaza, telefon, ona buna toplamda %50 ye varan zam.

nasıl bir adalet bu?

onu geçtim, memurlara %3 zam verdiler, çalıştığım yerde yemek fiyatı 2017 de iki katına çıkıyor, yani %100 zam.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    ANZAK bunu yazdı
    BosphorusPasha bunu yazdı

Lan patronların köpek niyetine kullandığı adamlar gelmiş buraya ahkam kesiyor boş falan yanlışsın diye gülüyorum size.  Bir defa vergisini ödeyerek eleman çalıştırın da sonra konuşun :) patron yalakalari sizi :) 

burada vergisini ödeyerek eleman çalışıtırın da sonra konuşun dediginde kendin bunu yaptın veya yapıyorsun anlamında konuştun sayın boş şahıs ayrıca işverenleri tek taraflı savunuyorsun işverenler 1400 liraya yaşamıyorlar asgari maaş alan insanlar yaşıyor sayın boş şahıs

:) Yumurtanın iyi olup olmadığını anlamak için yumurta sıçmaya gerek yok. az biraz beynin olsun yeter hocam. 

dediğim gibi bi iş kur ve 1400 tl asgari ücret öde. sonra konuş. bilmiyorsan bile git bir orta ölçekli işletmeye veya üretimhaneye sor. 

veya muhasebeci tanıdığın varsa ara sor nasıl takla atıyorlarmış bu olayları düzenlemek için.

bir kesim az diyor bir kesim normal veya çok diyor. kim nasıl memnun olacak bu işten?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

IQ su 90 üzeri olup yaşı 25 altında olup ahlak sahibi olan (evrensal ahlak değerleri bkz hırsızlık yapmamak, cinayet işlememek vs gibi) mürid ve müridelerimize tavsiyem: bir yolunu bulun kapağı avrupa veya abd ye atın.

Bırakın burada daha alt seviyede yaşamayı kabul edenler mutlu mesut yaşasın, yormayın kendinizi gerek yok. Hee ben çomar bafilerim diyorsanız orası ayrı konu fakat bunun için de belli bir ahlaksızlık seviyesine erişmek, vurdumduymaz olmak, insanları insan ve çomar olarak ikiye ayırıp ona göre muamele çekmek gerekiyor bu pek kolay değil, bazen bafileyeceğim çomara acıyorum gözlerindeki inanmışlık beni benden alıyor bir reis diyişi var götü fena kaptırmış, yumuşamamak, onun bir çomar olduğunu unutmamak gerekiyor. En sağlamı çıkın gidin kanunlarla nizamla yönetilen bir ülkeye insan gibi yaşayın, ne ahlakınızdan olun ne vicdanınızdan.

Bir reis diyisi var...hshshs

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek

arkadaşlar kafana birşey takıldı şimdi bu hükümet zam yaptı iyi hoş amennada bu yaptığı zamı geri almıyor mu şimdi yıl başından sonra bes devreye girecek zorunlu emeklilikmiydi neydi 100 tl kesilecekti sanırım ee bu adamlar daha çok bizi sömürmedimi şimdi onu anlamadım ben

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    erdem358 bunu yazdı

Devlet in 1 tane asgari ücretle çalışan personeli yok devlet neden batsın batan devlet kurumlarındaki taşeronlar olur. Ençok asgari personel o ibnelerde misal iski de çalışan iski personeli 2700 alırken aynı işi aynı şubedeki taşeron işçisi 1300 alıyorsa sıkıntı büyük ama sorun yok Reisçilerin ve YETMEZ AMA EVETÇİLERİN Allah belalarını versin asgari ücret 2000 Tl olunca devlet batmaz devlet yanlış yönetilince batar 1400 Tl asgariden vergi alıp 50000 TL lik pırlantadan almıyorsan yanlış yapıyorsuz  

Altın türünden vergi yok. İşçiliğinden vergi var. İpne kredi kartından çekim yapmadı o vergi kısmını sana bırakır mıyım?  Hemen fişini aldım.

Abi pos makinası yok. İpne içeride milyonluk altın var. Kıytırık pos mu yok.

Şerefsizlerin allah kitap peygamber ağızlarından düşmüyor. Vergi kaçıran cumayı kaçırmayan esnaflardan.

Örnek bir esnaf fişi. Akşama kadar 2 tane fiş kesmiş. Devlet lan yavşak sen bu kadar az gelirle işçine nasıl maaş ödüyorsun kiranı nasıl ödüyorsun demiyor. Acilen nakit para akışına el atılması lazım. Özellikle kuyumcular ticari taksiler kira ödemeleri nakit ödeme yasaklanmalı.

Asgari Ücrette şu yapılması gerekli. Milletvekili maaşları asgari Ücret üzerinden hesaplanmalı hatta her şey böyle olmalı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek
    ANZAK bunu yazdı

Lan patronların köpek niyetine kullandığı adamlar gelmiş buraya ahkam kesiyor boş falan yanlışsın diye gülüyorum size.  Bir defa vergisini ödeyerek eleman çalıştırın da sonra konuşun :) patron yalakalari sizi :) 

burada vergisini ödeyerek eleman çalışıtırın da sonra konuşun dediginde kendin bunu yaptın veya yapıyorsun anlamında konuştun sayın boş şahıs ayrıca işverenleri tek taraflı savunuyorsun işverenler 1400 liraya yaşamıyorlar asgari maaş alan insanlar yaşıyor sayın boş şahıs

:) Yumurtanın iyi olup olmadığını anlamak için yumurta sıçmaya gerek yok. az biraz beynin olsun yeter hocam. 

dediğim gibi bi iş kur ve 1400 tl asgari ücret öde. sonra konuş. bilmiyorsan bile git bir orta ölçekli işletmeye veya üretimhaneye sor. 

veya muhasebeci tanıdığın varsa ara sor nasıl takla atıyorlarmış bu olayları düzenlemek için.

bir kesim az diyor bir kesim normal veya çok diyor. kim nasıl memnun olacak bu işten

Adamın bir önceki post unu oku hocam

logas tarafından 30/Ara/16 14:41 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 8304 Toplam Mesaj: 57
millet kendi götünü yiyor