Asgari Ücret Davası
-
Bence bu devlet halkına eşit davranmıyor neden derseniz üniversite okuyanda asgari ücret alıyor okul okımıyanda ( kısmen ) bide maddi durumu kötü olan ailelere pek yardım etmiyor mesela çocuk üniversiteyi kazandı gitti kalacak yurdu yok devlet yardım etmiyor BUNLAR SADECE BENİM DÜŞÜNCEM sizin bu konnu hakkında düşünceleriniz nelerdir ??
-
devlet 1938 den bu yana aynı devlet değişen bişi yok
-
işte sorunda ORADA DEVLET DURDUĞU YERDE DURUYOR Bu başa geçenlereden dolayı değil türk vatandaşları tarafından kaynaklanıyor biz kendimizi savunmayı bilmiyoruz biz ilk adımı atsak gerisini devletten bekleriz yada ilk adımı devlet atsa gerisini biz getiririz diye düşünüyorum ...
-
hajım napabilirizki?
başa gelen adamalra ağlı değilmi
en kralı gelse parayı görünce yolsuzluk yapıo adam gibi adam gelmez artık Atatürk! bitaneydi! -
Hoca tamam bir yere kadar haklısın ama sadece üniversite okumakla iş olmuyor.4 sene lay lay lom gezenler üniversite bitince doğru düzgün birşey öğrenmeyip açıkta kalıyorlar.Siz hiç merak etmeyin kendini geliştiren adamlara yüksek maaşlı sayısız iş bulunmakta..
-
doğru başa gelen para yiyor ama bende gelsem bende para yerim ama işimide en doğru şekkilde yaparım bide neden para yiyorlarki zaten aldıkları maaş bi ömür boyu onlara yeter zaten bütün herşeylerini devlet karşılıyor....
-
siz en iyisi olmaya çalışın makam para kariyer kendiliğinden geliyor
Adnan kahvecinin bir sözü çok hoşuma gidiyor"türkiyede yükselmek isteyen için tüm yollar açıktır." -
bu konuda ben konusursam kavga cikar arkadaslar bence konuyu editleyin cope tasiyin devleti ataturkten sonra ne hale getirdiklerini goruyorz herseyi bozdular herseyi...
-
Her şey kötüye gidiyor bende onu diyorum bu gidişle sonumuz ne olacak bilemiyorum. sen yazacağını yaz kavga filan çıkmaz merak etme darkii hoca... bence sonumuz çok kötü çok ama başarabilirsem ya başbakan yada cumhurbaşkanı olursam bu devleti kurtaracam
-
Ama bi yandan da şükretmek lazım demi bügün ırak a filan bakarsak yatıp kalkıp şüküretmemiz gerekir
-
lan zükim uni yi devlet herseyi halletti kaldı üni mezununun alıcagı para aq halkın yarısı aclıktan kuru ekmek sogan yiyo sen uni mezununun alcagı paranın derdine dusmusun belkide kendi geleceginden korkuosun uni okicam bi bok kazanamıcam diye ama dier fakir ac insanları dusunmuosun iste devlette oyle kendini dusunuo halkını deil...bu yuzden esit deilsin
Toplam Hit: 6216 Toplam Mesaj: 61