folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Asgari Ücret Davası

Asgari Ücret Davası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek
    Bence bu devlet halkına eşit davranmıyor neden derseniz üniversite okuyanda asgari ücret alıyor okul okımıyanda ( kısmen ) bide maddi durumu kötü olan ailelere pek yardım etmiyor mesela çocuk üniversiteyi kazandı gitti kalacak yurdu yok devlet yardım etmiyor BUNLAR SADECE BENİM DÜŞÜNCEM sizin bu konnu hakkında düşünceleriniz nelerdir ??

Every thing"s place and her time reach
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    devlet 1938 den bu yana aynı devlet değişen bişi yok
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek
    işte sorunda ORADA DEVLET DURDUĞU YERDE DURUYOR Bu başa geçenlereden dolayı değil türk vatandaşları tarafından kaynaklanıyor biz kendimizi savunmayı bilmiyoruz biz ilk adımı atsak gerisini devletten bekleriz yada ilk adımı devlet atsa gerisini biz getiririz diye düşünüyorum ...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    hajım napabilirizki?
    başa gelen adamalra ağlı değilmi
    en kralı gelse parayı görünce yolsuzluk yapıo adam gibi adam gelmez artık Atatürk! bitaneydi!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca tamam bir yere kadar haklısın ama sadece üniversite okumakla iş olmuyor.4 sene lay lay lom gezenler üniversite bitince doğru düzgün birşey öğrenmeyip açıkta kalıyorlar.Siz hiç merak etmeyin kendini geliştiren adamlara yüksek maaşlı sayısız iş bulunmakta..

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek
    doğru başa gelen para yiyor ama bende gelsem bende para yerim ama işimide en doğru şekkilde yaparım bide neden para yiyorlarki zaten aldıkları maaş bi ömür boyu onlara yeter zaten bütün herşeylerini devlet karşılıyor....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek
    siz en iyisi olmaya çalışın makam para kariyer kendiliğinden geliyor

Adnan kahvecinin bir sözü çok hoşuma gidiyor"türkiyede yükselmek isteyen için tüm yollar açıktır."

boş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    bu konuda ben konusursam kavga cikar arkadaslar bence konuyu editleyin cope tasiyin devleti ataturkten sonra ne hale getirdiklerini goruyorz herseyi bozdular herseyi...

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek
    Her şey kötüye gidiyor bende onu diyorum bu gidişle sonumuz ne olacak bilemiyorum. sen yazacağını yaz kavga filan çıkmaz merak etme darkii hoca... bence sonumuz çok kötü çok ama başarabilirsem ya başbakan yada cumhurbaşkanı olursam bu devleti kurtaracam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek
    Ama bi yandan da şükretmek lazım demi bügün ırak a filan bakarsak yatıp kalkıp şüküretmemiz gerekir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    lan zükim uni yi devlet herseyi halletti kaldı üni mezununun alıcagı para aq halkın yarısı aclıktan kuru ekmek sogan yiyo sen uni mezununun alcagı paranın derdine dusmusun belkide kendi geleceginden korkuosun uni okicam bi bok kazanamıcam diye ama dier fakir ac insanları dusunmuosun iste devlette oyle kendini dusunuo halkını deil...bu yuzden esit deilsin

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 6216 Toplam Mesaj: 61