Asgari Ücret Davası
-
yok yok devlet taş gibi takılın
-
bi 500 sene daa götürür abü taş mübarek taş
-
Doru doru 500 deil 1000 senede götürür atom yemessek çok takmayın böle şeyleri üni li aynı alıomuş fln sen bi şirkete gir daha fazla al:D
-
tabi abi ya ne kafana takıon aq bulmuşsun böle devleti vur patlasın çal oynasın kapağı at bi şirkete daha ne olsun ohhh :))
-
Tabi abi zaten bu devlette devletten bişe beklemicen taş gibi duruo orda bak bak gurur duy kendine bi şirket bul çalış bknz sabancı koç a çalışmayan ekemk yok firex haklı tembellik war
-
aq sen bi şirkete girip çalışma sora devletten bekle yok öle yağma kardeşim.
devlet lan bu isterse cahile 5 milyar verir uni mezununa askeri ücret verir
BİZ BU DEVLETİ KARŞILKSIZ SEVİOZ OLM ... -
Kesinlikle abi burası türkiye devleti ne yaparsa yapsın devleti olmayanlar çatlasın:Ddevlet lan devlet olması bile güzel bişe ayrıca bi arkadaş yazmış israil dolar basıo amerikada dolarla dolar alıo:D ya insan bi kendi cümlesini okur ya
-
ulan alpin harbi haklısın hee devlet lan borumu devlet olması bile apayrı bi güzellik yani ya kabile olsaydık aq ne bok yicektiniz :))
-
Abi kabile olsak ne grk war uni ye fln iş bölümleri yapıoz birileri devletçilik oynuo dierleri hayvan fln kesio her ay başı deişirdik işte arad bizde dolar basardık amerikaya satardık dolar karşılıında:D:D
-
ama yok böle adamlara bunu anlatamassın.bulmuş devlet rejimini beğenmio utanmaz seni :))
kabile reisi etini yese ne dicektin ona ama haksızlık ben uni okudum benim etimi yememi dicektin olm şükredin lan biraz
Toplam Hit: 6215 Toplam Mesaj: 61