Asgari Ücret Davası
-
Ben de onu diyorum ya hoja üniversite okıyanda aynı para alıyo okımıyanda yani asgari ücretden bahsediyorum tabi hiç çalışamıyanda var onlar ayrı konu tabi onlarıda düşünmek lazım imkanımız varsa elimizi uzatmamız lazım
-
beğenmeyen siktirsin bissürü ülke var
-
agalar başa gelenlerin çoğu para yüzünden değil, aldıkları tehditler yüzünden yolsuzluk yapıyo.. türkiyeden pek örnek veremicem ama aynısı amerika için de geçerli.. aslında bizim sevmediğimiz abdliler kötü değil, onların arkasındakiler kötü.. yani yahudiler,masonlar tapınakçılar vs vs.. çoğunuz bilir john kenediyi.. adamı mossad öldürdü yani israil gizli servisi.. neden öldürdü peki? şöle söliyim; abd nin dolarları var ya, onu kendisi basmıyo, israil dolar basıyo amerikaya satıyo, yani amerika dolar verip dolar satın alıyo, israil de burdan milyarlarca dolar kâr yapıyo.. bunu durdurmak isteyen kenedi de öldürüldü bu kadar basit.. şu anda verdiğimiz verginin %50si yahudilere gidiyo.. nerden ne alırsanız alın ille onların cebine de para giriyo.. bu derece ilerlemiş bunlar.. başa gelenleri de zaten parmaklarında çeviriyolar.. sabetaylar falan deseniz onlar ayrı dert.. yani ülkemizin üst kadrolarının %90 ı şerefsiz.... bankacısından tutun milletvekiline kadar..
-
beğenmeyen sikdirsin bissürü ülke var İYİ Bİ TABİR :s
-
bencede mükemmel bi tabir ha üni okuyan fazla para alsın nolcak yani???
beenmeyen siktirsin gitsin deyimi tam yerinde koko yu destekliorum -
yani ben burada devletin halkına yaptığı saygısızlığı dile getirmeye çalışıyorum
-
burada devleti taşlama gibi bi amacımda yok yani konuyu taşırmıyalım lütfen .... :)
-
uLan..devletten önce insanların bilgisizligi bilinçsizliği. bilincsiz insanlara iki kelime ..ögretsek şu gün şurda şu şekilde..olmazdık
Sorumluluktan kaçtıkça sorumluluğu savunur olduk ..
Neyse kimsenin darılmasını istemem saygılar -
yok yok devlet taş gibi takılın
-
Türkiyede işsizlik yok tembellik var.
Toplam Hit: 6214 Toplam Mesaj: 61