Aşırı El Termelesi Rahatsızlığı
-
Arkadaşlar aşırı el terlemesi rahatsızlığı var bende ellerim su gibi vıcık vıcık oluyor mause yi bile peçeteyle tutuyom :S çoçukluktan beri başka bu tertten muzdarip olan varmı tbt de ? tavsiyesi varmı bize ?
-
Bi tanıdıkta var topraam, akciğerle alakalı bi sorun ve ameliyatını sgk karşılamıyor..
-
ilkokulda bir arkadaşta da vardı bu problem. el sıkışınca kötü oluyor.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------ilkokulda bir arkadaşta da vardı bu problem. el sıkışınca kötü oluyor.
-----------------------------
el sıkmayı geçdim elinle yapdığın işlerde başarısız oluyon huylu gibi acayip birşey oluyon :D -
bendede var bu problem ama çok sık değil. ancak bir yakın arkadaşım var onda sürekli öyle diyebilirim. çok sıkıntılı bir durum. takipteyim umuyorum pratik bir çaresi vardır bunun :|
-
değerlendir sabundan tasarruf :|
edit : bendede var.
-
Aklıma tek gelen kistik fibrozis.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Kistik_fibrozis
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Aklıma tek gelen kistik fibrozis.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Kistik_fibrozis
-----------------------------
yok hocam okadarda değil hiper bilmemney diyolarmış buna terzbezleri kafayı yiyomuş :D normalden fazla ter salgılıyormuş bakalım hap map birşey warmı yaw terlemeyi durdurcak -
bazen öle bi oluyorki mouse u peçeteyle tutuyorum.
rüzgar esince filan elim kuru oluyor.
heyecanlanınca resmen ellerimden su boşalıyor.
ayrıca tokalaşırken ne kadar elimi silsem bile hep bi nemlilik var.
yani çok sinir edici bir durum çözümünü bende araştırıyorum.
en son ellerdeki ter bezlerinin klipslenerek ters çevrildiğini burdan akan terin başka bir yerden aktığını buldum.
açıkçası elimdende hiç ameliyat olamam bunun için.
-
Yaklaşık son 6 aydır bende de var bu sorundan ellerim durup dururken terliyor hiç bir iş yapamıyorum ne kadar peçeteyle vs. silsem bile terlemeye devam ediyor pek dikkate almamıştım ama araştırmakta fayda var.
-
aynı sorun bende de var..
Kız arkadaşın olur elini tutamazsın adam gibi
Milletle tokalaşamazsın
Mouse tutamazsın..
Elle ilgili bi iştee boku yersin..
Çaresi vardır inşallah.