Aşırı El Termelesi Rahatsızlığı
-
aynısı bende de var ve bende artı olarak ellerim sürekli nemli.yalnızca avuç içi falan değil, elimin dışı dahil.
-
bende de vardı aynı sıkıntı ameliyat oldum kurtuldum sempatik sinirlerin aşırı çalışmasından kaynaklanıyor sempatik sinirler ya kesiliyor yada titanyum klemenslerle sıkıştırılıyor ikiside aynı şey ben ameliyat oldum kurtuldum hatta sana bi anımı anlatayım belediye otobüsünde giderken boyuna tutunacak demirden tutuyordum bir kaç kişide aynı demirden fakat benim elimin ltından tutuyordu yanımdakiler bi ara baktım otobüsün tavanınıa bakyordu su akıtıyor herhal diye hava güneşli olduğu içinbende çaktırmamak için bölgesel yağmur çiseliyor galiba numarasına yattım bi keresindede sınava girmiştim kağıt ıslanıncada hoca kurusun diye kağıdı camın dışına koyduydu
-
pars51 bunu yazdı:
-----------------------------bende de vardı aynı sıkıntı ameliyat oldum kurtuldum sempatik sinirlerin aşırı çalışmasından kaynaklanıyor sempatik sinirler ya kesiliyor yada titanyum klemenslerle sıkıştırılıyor ikiside aynı şey ben ameliyat oldum kurtuldum hatta sana bi anımı anlatayım belediye otobüsünde giderken boyuna tutunacak demirden tutuyordum bir kaç kişide aynı demirden fakat benim elimin ltından tutuyordu yanımdakiler bi ara baktım otobüsün tavanınıa bakyordu su akıtıyor herhal diye hava güneşli olduğu içinbende çaktırmamak için bölgesel yağmur çiseliyor galiba numarasına yattım bi keresindede sınava girmiştim kağıt ıslanıncada hoca kurusun diye kağıdı camın dışına koyduydu
-----------------------------
:D vay be arkadaş aynı şeyleri yaşayan çok kişi varmış otobüsde adamın kafasına damıyodu su gibi akıyo vıcık vıcık snava girioz kayıt ıslanıyor önemli bir belge veriyolar şekli şemali kayıyor :D -
doktorumda izlemiştim.. böle düşük elektrikli bi kaba elini sokuyon içi su dolu öle tedavi ediyorlar dye biliyorum..
-
toretto bunu yazdı:
-----------------------------doktorumda izlemiştim.. böle düşük elektrikli bi kaba elini sokuyon içi su dolu öle tedavi ediyorlar dye biliyorum..
evet o makina 700-800 tl miş evde kendinede yapabiliyormuşun seans halinde alıyormuş 2-12 hafta terlemiyormuş eller -
Explosive bunu yazdı:
toretto bunu yazdı:
doktorumda izlemiştim.. böle düşük elektrikli bi kaba elini sokuyon içi su dolu öle tedavi ediyorlar dye biliyorum..
evet o makina 700-800 tl miş evde kendinede yapabiliyormuşun seans halinde alıyormuş 2-12 hafta terlemiyormuş eller
-----------------------------gerekirse alınması gereken birşey..
-
onu bende kullandım elimin tamamı az kalsın siğillerle kaplanıyordu elektrik elin direncini düşürdüğü için cilt rahatsızlıklarına neden oluyor en garantilisi ameliyat.
-
Elleri aşırı terleyenlere soruyorum sırf meraktan, arkadaşlar nabzınız kaç atıyor?
-
mouse terletiyodur belki
-
ulan bende bir tek bende var saniyordum.