folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aşırı El Termelesi Rahatsızlığı

Aşırı El Termelesi Rahatsızlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    aynısı bende de var ve bende artı olarak ellerim sürekli nemli.yalnızca avuç içi falan değil, elimin dışı dahil.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pars51
    pars51's avatar
    Erkek

bende de vardı aynı sıkıntı ameliyat oldum kurtuldum sempatik sinirlerin aşırı çalışmasından kaynaklanıyor sempatik sinirler ya kesiliyor yada titanyum klemenslerle sıkıştırılıyor ikiside aynı şey ben ameliyat oldum kurtuldum hatta sana bi anımı anlatayım belediye otobüsünde giderken boyuna tutunacak demirden tutuyordum bir kaç kişide aynı demirden fakat benim elimin ltından tutuyordu yanımdakiler bi ara baktım otobüsün tavanınıa bakyordu su akıtıyor herhal diye hava güneşli olduğu içinbende çaktırmamak için bölgesel yağmur çiseliyor galiba numarasına yattım bi keresindede sınava girmiştim kağıt ıslanıncada hoca kurusun diye kağıdı camın dışına koyduydu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pars51 bunu yazdı:
    -----------------------------

bende de vardı aynı sıkıntı ameliyat oldum kurtuldum sempatik sinirlerin aşırı çalışmasından kaynaklanıyor sempatik sinirler ya kesiliyor yada titanyum klemenslerle sıkıştırılıyor ikiside aynı şey ben ameliyat oldum kurtuldum hatta sana bi anımı anlatayım belediye otobüsünde giderken boyuna tutunacak demirden tutuyordum bir kaç kişide aynı demirden fakat benim elimin ltından tutuyordu yanımdakiler bi ara baktım otobüsün tavanınıa bakyordu su akıtıyor herhal diye hava güneşli olduğu içinbende çaktırmamak için bölgesel yağmur çiseliyor galiba numarasına yattım bi keresindede sınava girmiştim kağıt ıslanıncada hoca kurusun diye kağıdı camın dışına koyduydu

:D vay be arkadaş aynı şeyleri yaşayan çok kişi varmış otobüsde adamın kafasına damıyodu su gibi akıyo vıcık vıcık snava girioz kayıt ıslanıyor önemli bir belge veriyolar şekli şemali kayıyor :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

doktorumda izlemiştim.. böle düşük elektrikli bi kaba elini sokuyon içi su dolu öle tedavi ediyorlar dye biliyorum..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    toretto bunu yazdı:

doktorumda izlemiştim.. böle düşük elektrikli bi kaba elini sokuyon içi su dolu öle tedavi ediyorlar dye biliyorum..

evet o makina 700-800 tl miş evde kendinede yapabiliyormuşun seans halinde alıyormuş 2-12 hafta terlemiyormuş eller

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:
    toretto bunu yazdı:

evet o makina 700-800 tl miş evde kendinede yapabiliyormuşun seans halinde alıyormuş 2-12 hafta terlemiyormuş eller

gerekirse alınması gereken birşey..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pars50
    pars50's avatar
    Erkek

onu bende kullandım elimin tamamı az kalsın siğillerle kaplanıyordu elektrik elin direncini düşürdüğü için cilt rahatsızlıklarına neden oluyor en garantilisi ameliyat.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Elleri aşırı terleyenlere soruyorum sırf meraktan, arkadaşlar nabzınız kaç atıyor?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek

mouse terletiyodur belki

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

ulan bende bir tek bende var saniyordum.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
Toplam Hit: 6389 Toplam Mesaj: 54