Aşırı Terleme Sorunu
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------:D hacı ben parasındayım işte git ets klips bilmem bıdıbıdısını yapdır kökten çözüm fakat vucudunun öt tarafı veya arka tarafıda terleye bilirmiş
Aklıma şöyle birşey geldi elin iç kısmını ateşle dağlasak yinede çıkarmı ter ? (kolumda yanık var o kısımdan hiç kıl çıkmıyor oradan geldi aklıma)
-----------------------------saçmalama olm lan :D
-----------------------------hacı ucuzundan bunun ameliyatını olabilceğimiz biryer olsun gidicem sen ameliyatmı yapdırıcan
-
yarın tekirdağa gidiyorum, pazar gününe kadar ordayım.
evet gidip bi baktıralım krem vs iyi gelmezse mecburen..
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------yarın tekirdağa gidiyorum, pazar gününe kadar ordayım.
evet gidip bi baktıralım krem vs iyi gelmezse mecburen..
-----------------------------hapdırdığın vakit söyle bana + ları - leri ona göre cekmeyiz bizde bu sıkıntıyı hacı
-
Plastik ve rekonstrüktif cerrahiye gidip ter bezlerine botoks yaptırabilirsin. Bu sayede ter bezi aktivitesi ciddi oranda azalıyor.
çok şikayetçiysen bunu deneyebilirsin
-
Bizim bi arkadasta vardi ayni sorun haci,
cocuga bir ara elektrik falan verdiler sonra duzeldi diye hatirliyorum :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Bizim bi arkadasta vardi ayni sorun haci,
-----------------------------abi yıllarca çok çeşitli v'larda elektriğe maruz kaldım. hiç birşey olduğu yok en son güzel bi kondansatör boşalmasıyla karşı karşıya kalmıştım :D
elemanın biri konu açmıştı elektrik falan versem diye kendime kimdi o ? sorayım terlemede bi değişiklik var mı diye.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------abi yıllarca çok çeşitli v'larda elektriğe maruz kaldım. hiç birşey olduğu yok en son güzel bi kondansatör boşalmasıyla karşı karşıya kalmıştım :D
elemanın biri konu açmıştı elektrik falan versem diye kendime kimdi o ? sorayım terlemede bi değişiklik var mı diye.
-----------------------------Sürtünmeden oluşan elektriğe ihtiyacın var :D
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Sürtünmeden oluşan elektriğe ihtiyacın var :D
-----------------------------olm bi kerede doğru bişi yaz lan :D
bak o olabilir, ada beni kötü etkiledi :D
-
hocam Böbrekler % 100 kapasite ile calismazsa sayet bu söylediklerin muhtemelen olabilecek seylerdir.
Tavsiyem doktora gidip böbrekleri muayene ettirmek.
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------hocam Böbrekler % 100 kapasite ile calismazsa sayet bu söylediklerin muhtemelen olabilecek seylerdir.
Tavsiyem doktora gidip böbrekleri muayene ettirmek.
-----------------------------günde 6 litre su içiyorum böbrekler çalışmasaydı ölür giderdik şimdiye kadar heralde
bu rahatsızlık hiperhidroz denilen bir rahatsızlık sadece sempatik sinirlerin kontrolsüz çalışmasından kaynaklanıyormuş böbrekle felan alakası yok yani