Aşk Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    switch
    switch's avatar
    valla abi çok boktan bir şeydir aşkı sadeca kadınlar yaşar..erkek adamın aşık olduğu zaman kesin kafası belden aşağıya çalışıyordur..zaten tanrı şeytan falan yaratmamış bence...kadınlar varken şeytana ne gerek var...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bmustano
    bmustano's avatar
    Erkek
    aşk bana hep acı çektirdi. daha ne diyim.

Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek
    Bazen asik oldugunu sanarsin ama anlayamassin
    gercekten asikmisin yoksa olay nedir karmasa icinde kalirsin ..
    bu durumda ne yapmali acaba..?

Laaaaaan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HELLOWEEN
    HELLOWEEN's avatar
    Dişi
    vazgeçtim arkadaşlar..konuyu açtııma da pişman oldum ama bi kere açmış bulunduk a.k.aşk die bişii yok abiler.en güzeli duygusuzluk,aseksüellik.2 cins birlikte de dünyaya ziyan ayrı da.aşk foseptiktir.3 gün önce deli gibi sevdiiniz adam size bööle bi şerefsizlik yapınca aşk bööle oluo işte...ne nedim ben yaa??
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeathCliff
    HeathCliff's avatar
    Erkek
    ehuehueuh ben sana demedim mi HeLLoWEEN... biz biliyozda konuşuyoz. Bana da bi kız kimseyle çıkmaycam kusra bakma dediydi.. Deli gibi sewiyodum. Boşver kimseyle çıkmıyomuş bana özel değil diyodum 2 gün sonra aptal...çirkin bi çocukla çıktı. Bidaha AşK.ında Seweninde A.K başka bişey demiyorum

Hayata koyim.. Size Bisey olmasin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    HELLOWEEN bunu yazdı:
    -----------------------------
    vazgeçtim arkadaşlar..konuyu açtııma da pişman oldum ama bi kere açmış bulunduk a.k.aşk die bişii yok abiler.en güzeli duygusuzluk,aseksüellik.2 cins birlikte de dünyaya ziyan ayrı da.aşk foseptiktir.3 gün önce deli gibi sevdiiniz adam size bööle bi şerefsizlik yapınca aşk bööle oluo işte...ne nedim ben yaa??

hehehe pişmalık böle bişi olsa gerek :=) bu yüsden kız düşmanı olupta her zaflarıyla dalga geçmeye başladım ya her fırsatta iğneleyeceksin sen seviyon soruyon yoqh olmas seviyemde deilsin ayrıca ben erkeklerle etrafta görünmek istemiyom desin olaydan 2 gün sora arkadaşların seninkini gördük asrmaş dolaş ne iş desinler ama intikam intikam muhahaha ibnsan okulun bütün bilgisayarlarını kontrol etmesin ev adresi tel no doğum tarihi nüfus cüzdanınad ne yazıyosa alırsın artık kanla yasılmış mektupmu toplu sapık aramalarımı okulda gıcık etme politikasımı keyfin ne istiyosa muhahaha sadistim ben ya
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    aşk başı başına bir adiliktir

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iBaS
    iBaS's avatar
    Erkek
    HELLOWEEN bunu yazdı:

Aşk ın içinde cinsellik vardır işte bu nedenle insanların cinsel egoları yüzünden aşk genelde sonu hüsrandır aşk da bırak 3 günü 3 saate bile değişir insan yane deli gib severin birlikte olunca birden o aşkın sisli perdesi kalkar ve karşındaki net görürsün ve görüdklerin genelde hoşuna gitmediği için ya şut lar yada şutlanırsın en güzeli sevmek en temizi kazık yemeninde en az ihtimal olduğu işlişki biçimidir saf yalın ve koşulsuz...

Ancak biraz poliyanna cılık gibi olsa bile şunu düşün kazık yemeden hayata karşı direnmek için nasıl deneyim sağlarsın nasıl güçlenirsin...

Neyse çok felsefi yaklaştım olaya...

Kısaca boş ver önünde yol uzun giden gider kalan sağlar bizimdir...

iBaS
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iBaS
    iBaS's avatar
    Erkek
    HeathCliff bunu yazdı:
    ehuehueuh ben sana demedim mi HeLLoWEEN... biz biliyozda konuşuyoz. Bana da bi kız kimseyle çıkmaycam kusra bakma dediydi.. Deli gibi sewiyodum. Boşver kimseyle çıkmıyomuş bana özel değil diyodum 2 gün sonra aptal...çirkin bi çocukla çıktı. Bidaha AşK.ında Seweninde A.K başka bişey demiyorum

Kızın sana dedi bahane kibarca senden hoşlanmıyorum demek genelde kızlar açıkca görüşünü söliyemicek kadar çekingen oldukları için böyle oluyo yalana başvuruyo i olmuş dostum deyer verdin kişiyi görüyorsun sende takma biri gelir biri gider. Doğru insanı bulana kadar...

iBaS
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    aşk üstüne bu kadar yazıp çizdiniz, peki aşk adına ne öğrendiniz koca bir hiç!!! Herkes aşk ile aşkın yan etkilerini karıştırıyorlar... Aşk anlattıklarınız değildir. Bunu bir evrensel küme olarak görürseniz Aşk (E) kapsar "sizin aşıkken hissettikleriniz" ve "sizin aşıkken hissettikleriniz" eşit değildir aşk...
    Biraz matematiksel oldu ama neyse

Benim için aşk cesaret ile korkunun, bağlılık ile nefretin, mutluluk ve hüznün ve daha bir çok hissin aynı anda tek potada erimesiyle oluşan bir karışımdır. Tadını başka hiçbirşeyde bulamazsınız ve aynı karışımı iki kere yapamazsınız. Tadına bakmayı bilin o zaman...

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
Toplam Hit: 13844 Toplam Mesaj: 52