Aşk Nedir?
-
bak ne yazmışsın tuğrul 4 yıl önce :
Ask yasamadıım ıcın bılemeyecem ama soyledıklerınızden sunlar cıkıyor: 1. Ask bos gezenın bos kalfalarına gore bı hıstır. 2. Ask en buyuk zaaftır. 3. Asıkken hıslerınız tavan yapınca bı havalara gırıyonuz, ama karsındakı senı kekleyınce hısler taban yaptırı ıcın depresıf hareketlere gırıyonuz. 4. En guzel hıs nefrettır. 5. Kadınların yaydıgı bır akımdır yoksa anladıım kadarıyla bız erkeklere yaramayan bı duygudur. 6. Musrıflık ve tuketım cılgınlıgıdır. 7. Kendını bı kaltak/pezo ıcın helak etmektır. 8. Havalarda ucmaktır. 9. Yerlere cakılmaktır. 10. Bu madde tamamen bana hıtap edıyor pay cıkarabılen varsa alsın. Ask dunyanın en boktan ve gereksız olayıdır. Cok super hatta hıper analızler bende, tukenmeden alın!!!!
---------------------------
şimdi iki çocuk babası koca bi adam oldun bee :)
şimdi ne diyorsun aşk için? -
bu arada helloween'i en son geçen yılın şubat ayında ankarada yürürken gördüm :)
ayaküstü sohbet de ettik, sonra geçip gitti işte zaman... -
Nostaljik bir konu ,bende bir kac satir yazayim.
---
Iki yildir ayri olmama ragmen icimdeki bitmeyen heyecandir ask ve yeni bir baslangic icin yeni bir kiza yaklastigimda icimdeki aldatma eylemine donustugunu sandigim sucluluk duygusudur ask.
ve bu pazar gunu saat 13:30 da yeniden ilk askimin karsisina cikip "seni seviyorum" deme cesaretini gostermemdir ask.
Pazar 13:30'u bilmem kac gece belki yine yalniz kalacagim ama uzulmuyorum, ben pazar gunu 13:30 a kadar mutlu hayaller kurmaya devam edecegim...Eger olumsuz bir yanitla karsilassam bile birbaska zaman birbaska yerde tekrar karsisina cikma cesaretini gosterip tekrar diyecegim "seni seviyorum" diye.O sureye kadar yine mutlu hayaller kuracagim ,hayalini yanina alip yagmurlu bir gunde islanirken guzel siirler fisildayacagim kulagina,islak dudaklarimla yanagina belki bir opucuk konduracagim ama nefret etmeyecegim ve kotu soz soylemeyecegim tek bir hece bile olsa,hep sevecegim...
Not:Aski kaybedenlerden aski dinlemeyin. -
ehhe erkek adam sözünden dönmez hacı :D aynı şeyleri düşünüyorum diyecemde 4 yıl önce milletin söylediklerini analiz etmişim ben :D
-
ya şeyi merak ettim esra evlendi barklandımı? nede olsa ikizim o benim bide ayçamız vardı aycoş hatırlarmısınız? nra, pu, nomercy, darkworld, jerusalem teeey teey nerden nereye bee..bak şimdi bi tuhaf oldum...:(
-
hajılarr ''aşk; aşığın benliğini, maşuğun benliğinde kaybetmesidir'' valla mesnevide öle diyor paylaşmak istedim....
-
ask aramayacagını bildigin halde her arayanın o olmasını umut etmektir. ask onu hergun ruyanda görmektir. ask en nefret etttigin ve en cok sevdigin kişinin aynı kişi olmasıdır. ask bile bile eşşekliktir. aşk yoktur diyenlere :
insan ömründe bi kere aşık olur. eger aşk yoktur diosan daa aşık olmamışsındır. -
aşk nedir? aşk yaşamaktır aşk ölmektir aşk yürekteki sıcaklık aşk gözdeki şaytır aşk emektir aşk kendinden başkasını düşünmektir aşk bütün bunları O nun için yapmaktır...
-
ne zaman hatırlasam ben de kötü olurum o günleri...
esranın, ömerin, cemin falan msn var bende.
göndereyim sana istersen??
valla esra evlenmedi bildiğim kadarıyla :)) -
vay be bende eski günleri hatırladım gerçi bu başka bir hesabım öncekinin şifresini unuttum ama girip paso takip ederdim forumu şimdi değişmiş bayağı
Toplam Hit: 13870 Toplam Mesaj: 52