Aşk Nedir?
-
yaf AşK BiR SuDuR İç İç KuDuR gerisi yaLan..biz keyfimize baqam
-
len abaza benımde tikky lere düşmanlığım varda bağdat caddesınde takılıyorum tikky kızları sikiyorum paso:)) aşk diye birşey yoktur arkadaşım
2 2 = 4 seversen sikilirsin sikersen sevilirsin başka birşey yoktur... ben cok sevdım cokta sikildim artık sikiyorum... kendinde bunları zaten anlayacaksın.. -
aşk abazanlıktır abi abazanlıktan kudurursun kendini aşık sanırsın abazanım demezsinde binbir akrobatlık yaparsın malavuruncada rahatlarsın ne aşk kalır ne bişi
-
Aşk diye bişey yok
-
Ask yasamadıım ıcın bılemeyecem ama soyledıklerınızden sunlar cıkıyor:
1. Ask bos gezenın bos kalfalarına gore bı hıstır.
2. Ask en buyuk zaaftır.
3. Asıkken hıslerınız tavan yapınca bı havalara gırıyonuz, ama karsındakı senı kekleyınce hısler taban yaptırı ıcın depresıf hareketlere gırıyonuz.
4. En guzel hıs nefrettır.
5. Kadınların yaydıgı bır akımdır yoksa anladıım kadarıyla bız erkeklere yaramayan bı duygudur.
6. Musrıflık ve tuketım cılgınlıgıdır.
7. Kendını bı kaltak/pezo ıcın helak etmektır.
8. Havalarda ucmaktır.
9. Yerlere cakılmaktır.
10. Bu madde tamamen bana hıtap edıyor pay cıkarabılen varsa alsın. Ask dunyanın en boktan ve gereksız olayıdır.
Cok super hatta hıper analızler bende, tukenmeden alın!!!! -
aşk mıı pehhhhhhh
Sizin gezegende aşk var mı aşk? -
Aşk Bir Mese Gel Sırtımı Kesele a.k
mevzuya bakın dünyada ne için yaşıoz parayı niye kazanıyoz bi düşünün 20 gram et parcası için. bu anlamlı sözlerimi şu şiirimle süslüyorum
Ey Fuzuli! Bir Am İçin Düştün Gurbete,
Am Derindir, Am Serindir, Sefa Verir Millete.
Ye Kebabı İç Şarabı Vur Karpuz Gibi Göte,
Bu Kafayla Sikimi Gidersin Cennete
-
arkadaşlar ben abaza olamam. biyolojik olarak mümkün değil bu, ama bu aşık olamadığım anlamına gelmiyor... demek ki sizin yaptığınız genellemeler doğru değil...
-
eski günler :D
-
aşk denen şey gecici bir süre abdallık yaşamak salaklık sadece acı.ben o kazıgı bir kere yuttum bidaha asla.hayatı yaşa
Toplam Hit: 13843 Toplam Mesaj: 52