folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerde Ne Kadar Yukselebilirim?

Askerde Ne Kadar Yukselebilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

merhaba

malesef askeri liseye gidemedim

4 yillik mezunu olarak askere gidip teskere birakinca neye kadar yukselebiliyorum?

bazilari albay bazilari yarbay falan diyo cok kulaktan duyma seyler var, nettede kesin bisey bulamadim bilen varsa yardimci olabilirmi ?

Askerde tezkere bırakmak diye bie şey olmadığı için

herhangi bir rütbede alamayacan; Onbaşı maksimum çavuş rütbesi alırsın.

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

agam yuzbası yukarısını unut soyleyım sana ve ben cok gordum akedemı bıtırenler senı sevmıcek  hazırcı dıcek ve bırazda bagzıları ugrasacak 

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Harp akademisi okumayan adama yüz başı bile fazla üsteğmenden büyük yapılmaması gerekir  Harp akademesi bitirmeden subay olan adam anca bölük yönetebilir benim gözümde ötesi için yeterli değildir. 

bu arada sen yüzbaşılığı çavuş onbaşı filan zannediyorsun heralde filmlerdeki gibbi değil askere gidince anlarsın  kıdemli başçavuş bile yeri gelir albaydan üstün gelir :):)

Serdar öyle deme Ersen binbaşıda botanıikçiydi adam İsth. Binb oldu amk :) hocam yanlış bilmiyorsam binbaşılığa kadar yükseliyorlar

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

albay olursun oda yaştan dolayı emekli olmaz isen

Mevzu derin | Papikolas Planet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

teskere birakma kalkmadi mi?

All I need is a possibility.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Havacı olursan bayaa yükselebilirsin.

(Ciddi olarak denilecek herşey denilmiş, yapmasam içimde kalırdı kusura bakmayın devam edin konuya)

:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    lacuradeamore bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Harp akademisi okumayan adama yüz başı bile fazla üsteğmenden büyük yapılmaması gerekir  Harp akademesi bitirmeden subay olan adam anca bölük yönetebilir benim gözümde ötesi için yeterli değildir. 

bu arada sen yüzbaşılığı çavuş onbaşı filan zannediyorsun heralde filmlerdeki gibbi değil askere gidince anlarsın  kıdemli başçavuş bile yeri gelir albaydan üstün gelir :):)

Serdar öyle deme Ersen binbaşıda botanıikçiydi adam İsth. Binb oldu amk :) hocam yanlış bilmiyorsam binbaşılığa kadar yükseliyorlar

Ersen binbaşının adı binbaşıydı fonksiyonu yoktuki başçavuşlar ondan daha etkiliydi :)

Nizamiye de görevliyken amirdi o kalçama İnna yazdıracağım demişti bir kere bana düşün yani

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

aqp li takılırsan genelkurmaya kadar götürmeye çalışırlar,muhalif takılırsan silivri ye kadar yükselirsin anca :)

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

askere git tekrar görüşelim :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Sen 4 yıllık üniversite mezunu olup ilk önce 5 ay askerlik yap bakalım teskere bırakacakmısın bırakmayacakmısın ondan sonra konuşalım :)

Davulun sesi dışardan hoş geliyor, askeriyede 1 gün bile ne demek biliyonmu sen 

Toplam Hit: 5040 Toplam Mesaj: 38