Askerde Teneke Bardakla Çay İçme
-
şu an askerim ve izne geldim.hala teneke bardak var tabiki ve bundan sonrada büyük ihtimal hep olacak çünkü bardak masrafı olmasın die yıllar önce babalarımızın içtiği bardakla su an biz çay içiyoruz.Bu bardak olayı şehir şehir de değişebiliyor karakollarda cam bardak vardır çoğu yerde çünkü ufak yer oldugu için ev gibi görüyorsun zarar vermiyorsun.Büyük yerlerde bulmak çok büyük sıkıntı yani :)
-
askere gittik de içeçemiz çayın bardağını düşünüyoz :D ilginç
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
askere gittik de içeçemiz çayın bardağını düşünüyoz :D ilginç
-----------------------------Olur mu hacım,askerde çay candır,bir bardağı için kırk takla atarsın.bizimde başımıza gelen olay şu,telefon açmak için bilmem kaç kişiyi beklemişiz sırada,elemanın biri çay almış geliyor,bizim yarma arkadaş telefonu konuştuğunun yüzüne kapattı,üç kişi elemanın üstüne yürüdük resmen,direk olarak- nerden aldın çayı!!??- diye sorduk,eleman pıstı kaldı,aldığı yeri gösterdi,sırayı telefonu bıraktık,koştuk,çayları aldık,sonra birbirimize baktık,resmen üçümüzde de - Lan insan mıyız biz? - sorusu olmuştu.
Acemilikten sonra eğitim birliğne sev oldum direkman,orada da teneke bardak,oradan gemiye geçtim,askeliğim bitti,teneke bardak hala vardı,sanırım uzun süre daha da olacak :)
-
2004 te Yemekhanede teneke bardak, gazinoda plastik bardak
-
askere 317. dönem gittim emin ol hala teneke bardak ( gerçi teneke değil çelik:) var, dışı ateş içi buz çaylar seni bekliyo:)
-
kesinlikle teneke bardak :)) tabi içtiğin şeyede çay diyebilirsen mesela askerde kendi şekerini kendin ayarlıyamazsın herkes aynı şekerli çayı içer.. ıyk o gunler aklıma geldide içim bi hoş oldu :D
-
1-dayanıklı olması
2-bılmem kac derecede yıkanıyo cam porselen vs o sıcaklıga dayanmayabılır
-
la aklıma getirdiniz durduk yere dilim yandı : )) ne günlerdi ya çay cok sıcak oldugunda içsen içilmez tutsan tutulmaz. lakin nöbetten geldigimde o bardakda içtigim çay sivildeki en kral cayın yerini tutmaz. bide 10 dakka fırsat buldummu silah sandıklarının üzerinde uyurdum. arkadaş altınyunustada kaldım ama o sandıgın üzerindeki gibi hiç bi yerde uyuyamadım nası bi psikolojidir nası bi kıvama getirip veriyolar insana gazı orda bi çözebilsem
-
81/3 Olarak Yapdım Acemı Bırlıgı YenıFoca Teneke Bardak
Usta Birliği Ankara Güvercinlik Yine Teneke Bardak :)
Kantinden Çay Alırsan Plastik bardak veriliyordu Halada Öyle Sanırım .
-
kristal kesme bardakta verecek halleri yok ya?
preste basılıyodur o bardaklar.
ucuzdur,paslanmazdır,sağlamdır..
askere demirden yarak versen büker öyle getirir unutmamak lazım