Askerde Teneke Bardakla Çay İçme
-
sevgili mayrip kardeşim.
5.000 kişilik acemi birliğini bir düşün bakalım. ve 5,000 cam bardağı düşün. yıkaması dağıtılması korunması. bu 5,000 askerdende hergün 100 kişinin bardağını kırdığını düşün. bunuda türkiye geneli olarak düşün birde. kendini kesme sakatlamada cabası...
edit : halen demir bardak kullanılıyor yukarıdaki nedenler ve başka nedenlerden dolayı bundan sonrada kullanılacak.
ülen aklıma geldi şimdi. yanmadık ne el kalıyodu nede dil. ne tutabiliyosun ne içebiliyosun.:D
-
arkadaşım senin dediğin şey teneke değil çelik bardaktır. en sağlıklı ürün cam ve çeliktir. plastik felan zararlıdır. Biraz araştırıp bilgilen bizde kyk da o bardakları kullanıyorduk hem teneke olsa küflenir :))
ha amele ucuzdur demiş aslında daha pahalı ama yıllara vurunca hem koyal temizlene bilme hem sağlık hemde sağlamlık açısından ideal
Ya tbt de böyle araştırmadan bilmeden konu açınca birde bilir gibi davranınca üzülüyorum abi bilginin sınırı yoktur her bir bilgiyi toplayın o bilgi bir gün size lazım olur.
Allahım ya Alemsiniz:))
-
BULAŞIKLARI 1 KERE YIKA ANLARSINN
-
askerlik yapılan yere gore degisiyormu acaba ? benim ailemde ve cevremde askere gidenlerden duymadım iç boyle bişeyi hatta abim porselen tabaklarda yemek yedigini soylemisdi tabuldot bile degil
-
Kocaman tencerelerde kaynatılan Cay Ve onun içinde Daldırılan Teneke Surayi ile Teneke Bardaklara boşaltılan Çay hiç değişirmi.
-
Ne yaptınız koc a türk ordusunu yaw ... Teneke deil o bardaklar 18-10Krom Nikel alaşımlı paslanmaz çelik.. cık cık cık >:)
-
Teneke bardakda cay cama nazaran daha cabuk soguyodur herhade..
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------
askerlik yapılan yere gore degisiyormu acaba ? benim ailemde ve cevremde askere gidenlerden duymadım iç boyle bişeyi hatta abim porselen tabaklarda yemek yedigini soylemisdi tabuldot bile degil
-----------------------------nerde yaptı abin,
bu arada marifet tenek bardakta diil kepçeyle teneke bardağa doldurulan çaya benzer sıcak şekerli suda :D
-
askerlikten soğudum bi anda
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------nerde yaptı abin,
bu arada marifet tenek bardakta diil kepçeyle teneke bardağa doldurulan çaya benzer sıcak şekerli suda :D
izmir alaybeyde denizci olarak yapdi yedeksubaydi.bu denilen sartlarda yapsa ölür gelemezdi zaten citkirildim :)