folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askere Giden Kişiye Askeriyede Ne Lazım Olur?

Askere Giden Kişiye Askeriyede Ne Lazım Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    furkan5816 bunu yazdı

Cd kalemi ve özellikle dudak parlatıcı ne işine yaradı?

Dudak parlatıcı dediğin bildiğin nivea dudak kremi.

http://1.bp.blogspot.com/_jTrz6HMEgqE/S-2rE7yK1lI/AAAAAAAACnQ/YAoczM0SaL8/s1600/nivea.jpg

Ben eğitim çavuşuydum, sabah 8 den akşam 5 e kadar dilin götünden cıkana kadar koşup sürünürken, sıcakta soğukta dudaklar çatlıyor, sonra 80 lik teyzeninki gibi olmaması amacıyla kullanıyorsun.

Neden krem varken ekstra dudak parlatıcı lazım diyor isen, kremi her zaman yanında taşıyamayabilirsin,(Eğer tüp şeklindeyse sorun olmaz) ama bu dudak kremini atıyorsun kamuflajın sol yan cebine, orada 5 ay geziyor senle birlikte...

CD kalemi en önemli araç. Aynandan, çantana, terliğinden, botuna, kepinden, berene herkezin herşeyi aynı olduğu için çok kolay yer değiştirebilir.

En sağlam yol görünür bir yerine adını, manga numaranı, bölüğünü yazmaktır.

Üzerinde isim ve bilgi yazılı eşyayı çalmazlar

Dediğim gibi, o listenin hayat kurtardığını bizzat yaşadım, acemilikte hiç bir işe yaramadığınıda gördüm( Ki genelde cantasında kolonya olan var mı diye soranlara çat diye al cantam içinde var diye uzatan eşşeklerin işine yaramıyor :)) ama en azından ustalıkta kullanırsın...

Herşeyin bir gereksinimi var...

Ha unutmadan eğer tekrar gidecek olsam silikon tabanlıktan en az 5 tane götürürüm...

renegadealien tarafından 01/May/13 01:12 tarihinde düzenlenmiştir

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

ben de haftaya çanakkaleye gidiyorum. çevremdekiler çok birşey götürme diyor ama önerilerinizi dikkate alacağım :)

hakkınızı helal edin millet :)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    SpyBreaK bunu yazdı

ben de haftaya çanakkaleye gidiyorum. çevremdekiler çok birşey götürme diyor ama önerilerinizi dikkate alacağım :)

hakkınızı helal edin millet :)

Dediğim gibi götürüp acemilikte kullanmayanda var,

çevresine inanıp takım elbiseyle 3 gün yatanda :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

rene amkmuş abartmışsın o ne hacım nettin sen yaw :| 15 ay kaldım içeride bi ton eşya götürmedim ki saten satılıyor dıaşrdada içerdede. hea para yoksa hacı yapıcak bişi yok yedek mahali götrülebilir. tabi çalınma olur ki hiç eksik olmaz insaflımış amk olu dersin kirllilerini çaldırdıklarında :D 

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sadece para hocam. orda alacağı herşeyi çok ucuza ve cok kolay bulabilir. boş boşuna dünya kadar eşya göndermeyin yük olmasın cocuğa.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

bisey goturme, hersey orada var diyen arkadaslara inanma. senle birlikte bilmem kac kisi teslim oluyor, tras kopugu bile kalmiyor.

ne goturebiliyorsa, ne kadar goturebiliyorsa gotursun. sonra elinde dis fircasi, "hacilar, dis macunu olan var mi?" diye gezmesin. 

All I need is a possibility.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

Orada herşey var abi :) 

Ama ne hikmetse, en basitinden söylüyorum :)

Aynı hafta sonu 400 kişi çarşı iznine gitmek isteyince, sadece 200 adet olan carşı izin defteri bitince yarısını içerde bırakmışlardı :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

telekom bayiine git aile kart çıkarmak istiyom de ondan al, o kartla konuştukça ev telefonunun faturasına yazar sürekli kart almak zorunda kalmazsın, ben şu an o kartla çok rahatım.

bir de herkes para demiş de bozuk para olacak, kantinde hiçbi zaman bozuk para olmaz. abi 10 kuruş yok 5 kuruş yok vs. diye kantinciler subay maaşı çıkarır kendilerine her ay.

ulan bir susar mısın?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Orda herşey yok Arkadaş. Gideceğin yere bağlı. Fazla kişi gidiyorsa eğer herşey biter o gün sende babayı alırsın.

Telefon kartı ilk gün biter mesela. 

Uzun dönem acemiliğe gidiyorsa 2 sivil kıyafet verin bide krem alın 2 çift yeşil don atlet alın gerisini kendi boxerlarından felan tamamlarsınız.

Kısa dönem acemi ise gittiği üstü ile gitsin bide Tuzluk alsın :D askeriyenin verdiği don atletle 19 gün idare eder.

Usta birliğine giderken vaziyetin farkına varırlar ne lazım ne değil anlarlar ona göre alırlar. 

Akıl verecekseniz. 

Uzun kısa kimseden korkmasınlar Haklı iseler komutana gidip maruzatlarını söylesinler. 

Ezik durmasınlar Açık gözlü olsunlar bunları yaptıktan sonra senin paranı pulunu kımse çalmaz zaten.

Atik olsunlar fırsatını buldukça komutanla dialog halinde oLsunlar.

(Komutanım Yiv set merminin dönerek daha uzak menzile gitmesinimi sağlıyor ? ) Komutan öhü möhü yapmıştı ama evet demişti :P 

Akıllı olsunlar ortama uyum sağlasınlar. Serseri ile muhabbet etsinler ama birlikte işe girmesinler.

Zamanı gelince devre muhabbetinde sahip çıkarlar. 

Son olarak..

Şafak saymasınlar 165 günü nasıl bitirdiğimi br ben bir Allah bilir. 

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
Toplam Hit: 4169 Toplam Mesaj: 40