Askere Gitmek İstemiyorum.
-
Askere gitmek istemiyorum bi sebebi var çünkü . Annemle ben yaşiyoruz ben gidince kim bakicak anneme tek başina napicak 15 ay nasil geçincek çözüm varmi ?
-
İstemiyosan gitme hoca zorla mı sanki :D
-
V_For_Vendetta bunu yazdı:
-----------------------------
Askere gitmek istemiyorum bi sebebi var çünkü . Annemle ben yaşiyoruz ben gidince kim bakicak anneme tek başina napicak 15 ay nasil geçincek çözüm varmi ?
-----------------------------Usta birliğinin çıktığı bölgeye annenle beraber gidersin,askerliğini yaptığın bölgede bir ev tutarsın,
Ailevi durumunu gösteren belge ile bölük/tabur komutanına durumu dilekçe ile bildirirsin, evci izni alırsın. Cuma günleri akşam 17:00 da evine gidersin, ( Milli-Dini bayramlarda, resmi tatillerde ) pazartesi sabahı içtimadan önce birliğine teslim olursun.
-
iyide beleşe ev tutulmuyorya ekmek su ivir sivir ?
-
V_For_Vendetta bunu yazdı:
-----------------------------
iyide beleşe ev tutulmuyorya ekmek su ivir sivir ?
-----------------------------1) Şuan yaşadığınız ev kendi mülkünüz ise kiraya ver, ordan gelen kira ile yeni evin kirasını karşıla,
2) Hiçmi yok birikimin ?
3) Sana 3+1, 220 m2 ev tut demedim ki
Şuan nasıl geçiniyorsun, birikimin ne kadar, muhtelif gelir kalemlerini yaz sana 15 aylık plan hazırlarım seve seve
-
Zor bir durum, ama çürük almaktan başka bir çaren yok gibi görünüyor tabi onuda almak için bir özürünün olması şart,
-
Bunu bildirsen yetkili mevkilere bir çaresine bakmazlar mı acaba ?
-
durumu askerlik şubesiyle görüş onlar bi hal çaresine bakarlar diye düşünüyorum sonuçta ortada bir mağduriyet durumu oluşacaksa mutlaka çözümünü bulurlar
-
vicdani redcilerle görüş
-
Buyrunuz askerliğin "zorunlu" olmasının saçmalığı hakkında bir örnek daha..
-
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık zor iş gerçekten..