folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askere Gitmek İstemiyorum.

Askere Gitmek İstemiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------

Buyrunuz askerliğin "zorunlu" olmasının saçmalığı hakkında bir örnek daha..

FthAяI(!)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

vicdani redcilerle görüş

Vicdanı Retçilerin ne mal oldukları ortada, ülkemizde sırf TSK'nın kan kaybetmesi için, bölünmenin önünün açılması için, vicdanı retçilik görüşü maskesi giymiş onun vatan hainlerinin biraraya gelerek meydana getirdikleri bir oluşumdur.

Bknz:

" 1997- 2000 yılları arasında PKK sempatizanıydım. Bir kaç defa gerillaya katılmak istedim ise de katılamadım. Basit bir matematik yaptığımda Türk Ordusu’nun yarısına yakınını Kürtler'in oluşturduğunu görüyorum. Maalesef savaşın tarafı olan Kürtler, bir oğlunu dağa, gerillaya gönderirken; diğerini askere göndermiştir. Kürtler bölgede savaş için savaşçı olarak kullanılmıştır. Bu çok acı bir durumdur. Ölen de, öldürülen de Kürtler. Bu durumda Kürt anaları, her iki ihtimalde de ağlıyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

gidipte izmire düşersen birşekilde herhangi bişeyine yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.Aklında bulunsun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Keşke öss ye girseydin..sallama bi açık öğretim felan yazardın işlerini yoluna koyana kadar tecilden yaralanırdın..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

Keşke öss ye girseydin..sallama bi açık öğretim felan yazardın işlerini yoluna koyana kadar tecilden yaralanırdın..

Hocam arkadaş zaten okumuyorsa, askerlik şubesi komutanına durumunu izah ederse, komutan yardımcı olacaktır. takdir yetkisini kullanır, 3 sene gibi bir tecil etme şansı tanır,

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

ad1s89 bunu yazdı:

durumu askerlik şubesiyle görüş onlar bi hal çaresine bakarlar diye düşünüyorum sonuçta ortada bir mağduriyet durumu oluşacaksa mutlaka çözümünü bulurlar 

her gün o kadar çok sahtekar bu işlerle uğraşıyor ki ciddiye almazlar bile böyle bir durumu malesef.

http://kocaer.me
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:

ad1s89 bunu yazdı:

durumu askerlik şubesiyle görüş onlar bi hal çaresine bakarlar diye düşünüyorum sonuçta ortada bir mağduriyet durumu oluşacaksa mutlaka çözümünü bulurlar 

her gün o kadar çok sahtekar bu işlerle uğraşıyor ki ciddiye almazlar bile böyle bir durumu malesef.

Bence ikametgahla evde yaşayan kişilerin sadece annesi ve kendisi olduğunu ispatlar.. vicdani redcilerle bir tutulmasın bence bu konu..

Adam annesinin iyi olacağını bilse gidecek..

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Valla bende senin le ayni durumda 3 tane acemi vardi her gun aglayip devlete kufur ediyorlardi ki ozellikle birisi vardiki vay anam  vay kahroluyordum o cocugu gordukce  ( 4 kardesler  baba olmus,yakinlari yardim etmiyor  3 tane ogrenci 14 yasindaki erkek olanini tamirhaneye vermisler okuldan alip  eve baksin diye./karsi ranzada yatiyordu  her  devriyeye kalktigimda  gozleri islak...Firar etti cocuk sonrasini bilmiyorum  ne  oldu  benim askerlik bitti...

Askeriye  ufak bi maas  veriyor annene askerligin boyunca  ozamanlar 100  120  lira civarindaydi (3 sene once)....

Ev sizinse kuru ekmek sogan,elektrik gunde 2 saat acik kalacak,su idareli kullanilacak,telefonu kapattir,dogalgazi kapattir  battaniye sarinsin.Sana para  yok  sigaran varsa birak,carsiyi unut,kantinci olmayaa bak.

Belki o zaman askeriyenin verdigi maasla gecinir annen..

Alsana 15 aylik basit bir plan..Askere gitmeni isteyen arkadasin yerine  ben yaptim....

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

hoca ailene asker yardımı yapılıyo. askeriyenin öyle şeyi vardı. parasını belediyeden alıyordun sanırım. öyle bişeyler hatırlıyorum. bi araştır

edit:

http://www.tumgazeteler.com/?a=2392434

aha hoca. oku. gerekli işlemleri yap ;)

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serdar905
    serdar905's avatar
    Erkek

anasindan ayrilamayan bebeleri bile askere alan bir T.C......sen simdi bu  bebeyi askere alsan nolur,almasan nolur.illede modern askerlik..bebeler evde kalsin..

Toplam Hit: 14986 Toplam Mesaj: 50