folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askere Gitmek İstemiyorum.

Askere Gitmek İstemiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    senin gibiler çok ailesini tek kendi geçindiren biri geçen kalçasını kırdı eve gönderdiler eleman inşiaatçı artık ifla olmaz annesine tek kendi bakıpda alınıp gelen dk lar var. ama yapacak bişi yok tecavüz kaçınılmaz :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

serdar905 bunu yazdı:
    -----------------------------

anasindan ayrilamayan bebeleri bile askere alan bir T.C......sen simdi bu  bebeyi askere alsan nolur,almasan nolur.illede modern askerlik..bebeler evde kalsin..

anana çok açik küfür yedin içtenliğimle belirtmek isterim.

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Alper askerlikten geldinmi bittimi la ?

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

serdar905 bunu yazdı:

anasindan ayrilamayan bebeleri bile askere alan bir T.C......sen simdi bu  bebeyi askere alsan nolur,almasan nolur.illede modern askerlik..bebeler evde kalsin..

senin gibiler neden var hep merak etmişimdir?

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

o eleman ceza almış zaten konuya dönelim, gerçekten zor durum, bildiğim kadarıyla böyle durumlarda erteleme yapılıyordu,askerliğini ertelettir uygun olunca gidersin..Allah yardımcın olsun

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek

sana tbt ce yardım etsek kabul edermisin ?

yani askerlik tamam disiplin sağlıyorda uzun bi süre daha kısa olması lazım 1 senen gidiyor çoğu insan 1 senesi gitmesin diye öss ye bile tekrar girmiyor. zaten en iyi 70 yaşıyo türk insanı ortalamada. devleti savunmak bahanelerine geçelim adamlardaki teknolojiye karşı elde silah pıt pıt mermi sıkcak diğiliz. o kadar mühendis savunma sanayiinde çalışıyor bi o kadar mühendis yurt dışında iş yapıp devlete döviz getiriyor. doktorlar bu ülkenin insanını iyleştriyo bunları bıraktırıp 1 sene yerlerde sürünüp bağırtarakmı devlete daha iyi katkı sağlıyorlar bu insanlar yoksa iyi bildikleri işi yapıpmı? evet atalarımız zamanında kanla canla bu toprakları almış onların kanları ile sulanmış bu toprak ama şu anda o devir bitti ancak ve ancak teknoloji ve para ile savunur ve bu toprakların hakkını veririz. daha bi araba üretemiyoruzda kemikleri sızlamıyor askere gitmiyincemi sızlıycak

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek

Gercekten Zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Konuyu carpıtmak gibi olmasında bende okdar gitmek istedim almadılar erken gitmek için ne yapmak gerekir bilen varmı ?

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

1.askerlikten kacılmaz cunku sen turksun.turklugu kabul etmeyen bu ulkeden gitsin

2.seni askere alan devlet sana bakmaya mecbur.sana en yakın devletin idari amiri kimdir

kaymakamdır.gideceksin durumunu anlatacaksın.kaymakam hukumeti temsil eder.baktın olmadı

silsileye göre bir ustteki olan devletin temsilcisi olan valiye gidersin.

3.belediyeye fazla guvenme.belediyenin ailene verecegi yardım cuzi,sembolik bir para yardımı

gecinmeyi bırak ac kalırsın yine(ailen yinede alsın)

4.sakın firar etme kacma gitmeme gibi durumlara yeltenme.bu devlet alcagını alır.asla bırakmaz

kanunda 46 yas dese bile ben kamuflaj giydirilmiş 60 lık ihtiyar bile gordum.adam yardımsız yururyemiyordu

dagdan yakalayıp getirmişler.kurtceden baska dil bilmiyordu adam

5.gerekirse gururunu kenara bırakıp esten dosttan yardım iste

not:sakın kacma.kacanın sonu yok,kacmaınında.15 ay ne yap et bitir.sonra orduyla işin kalmıyor

mademki türksün systeme göster ürksün
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

hocam simdilik gitme askere..yani bi süre daha bekle..maddi durumunu düzeltmeye calis ( en azindan sen askerdeyken annene bakabilecek kadar para )

ondan sonra gitmeyi düsün..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

şaka maka alper yarın terhis oluyor hea :} helal...

Bu arada askerlik şubesi bu konuda yardımcı olup, şube başkanı yarbay olur genelde kendi kanaati doğrultusunda 3 yıl tecil yapabilir bunun dışında gereken evraklar toplandığında devlet maaş bağlıyor annene sen gelene kadar ee bide bunun yanında TBT ailesi olarak bizde elimizden geleni yaparız düşüncesindeyiz. Kütahya'da askerlik yaparsan başımın üzerinde yerin var.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 14987 Toplam Mesaj: 50