folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerliğini Yapmış Yaşamış Görmüş Geçirmiş Elemanlara Sorular

Askerliğini Yapmış Yaşamış Görmüş Geçirmiş Elemanlara Sorular

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

fivestar bunu yazdı:
    -----------------------------
    ingbank kullanırsan rahat olur özellikle para çekme konusunda falan ama ziraat bankası falanda gene aynı şekilde bol bulunur ya gidiceginiz yere bağlı 6ay içindeki para ihtiyacını bilemem ama asker yemeklerine alışırsan vede çok yemek yemezsen sigara içtigini farz edersek günde5 lira kurtarır ama yemek şu bu tesislerden özel olarak cebimden karşılarım ben yerim diyorsan o zaman dogal olarak artıcak artık onun hesabınıda sen yap ufak bir hamburde 900kuruş çay 10kuruş falan :) herşeyden önce paranı nakit olarak taşımamaya dikkat et ama

hocam ingbank ta hesap açtırıyorum, ptt posta çeki hesabı açtırıyorum, 2500 lira ayırıyorum para meselesini kapatıyorum.

hocam, sigara kullanmıyorum, daha önce yemek mevzusunu sormuştum bakliyat ağırlıklı mı besleneceğiz? şap konusunu da merak ediyorum ekmeğin içerisindeyse ekmek yemeyeceğim, yemekteyse kaçışımız yok.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

@fivestar

hocam  her  yerde  öle  anlattıgın gıbı degıl  bilemiyorum sen nerde  görev yapıyorsun ama  benım askerlık yaptıgım karakolda   yemeklerı  bızım  gibi    asker yapardı  hatla  ben bıle  yaptım  nerde  rapor nerde  özel  şirket

edit  : şap diye bir  şey yok  hocam  cıkan yemegi  komutanda  yiyor  evli barklı adam  şap  olsa    yermı yemegi,  o konuda   şüphen  olmasın

kontra bisiklet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

askere mp3 çalar radyo  , cep telefonu ipod laptop cep bilgisayarı götürmek yasaktır,

parmak mevzusu belki eskiden olaiblir ama muayene dahil etmiyorlar buna emin ol :D

askere giderken yanına  sadece temiz çamaşır ve traş takımı al başka bişi alma , traş takımınıda derby lerden al çalınabilir ( bnim çalınmadı ama belli olmaz)

evt hatunsuzluk en zoru :S

askeriyede yakalanmadıgın sürece hereşy serbesttir : ) vodka + redbull yapmak  , 1 kilo antep fıdtıgıyla 2 biraiçmek dahil : )

acemi birliklerinde  kışın hafta 1 gün  yazın 2 kere  ayrıca tuvaletlerde alırsın korkma,

acemi birlikleri  en rahat edeceğin yerlerdir sakın unutma, yok efendim ben zikildim şöle böle deme askerliğin en güzeli acemi birliğidir,

warsa sorun sor taze taze  söleyim sana,

Astsubayda olma çok küfür yersin  aldıgı maaş 1.3 civarı bişi ama deymez , çekilcek dert değil :) 

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

efsun bunu yazdı:

askere mp3 çalar radyo  , cep telefonu ipod laptop cep bilgisayarı götürmek yasaktır,

parmak mevzusu belki eskiden olaiblir ama muayene dahil etmiyorlar buna emin ol :D

askere giderken yanına  sadece temiz çamaşır ve traş takımı al başka bişi alma , traş takımınıda derby lerden al çalınabilir ( bnim çalınmadı ama belli olmaz)

askeriyede yakalanmadıgın sürece hereşy serbesttir : ) vodka + redbull yapmak  , 1 kilo antep fıdtıgıyla 2 biraiçmek dahil : )

acemi birliklerinde  kışın hafta 1 gün  yazın 2 kere  ayrıca tuvaletlerde alırsın korkma,

acemi birlikleri  en rahat edeceğin yerlerdir sakın unutma, yok efendim ben zikildim şöle böle deme askerliğin en güzeli acemi birliğidir,

Astsubayda olma çok küfür yersin  aldıgı maaş 1.3 civarı bişi ama deymez , çekilcek dert değil :) 

hocam tuvalette nasıl duş alınır sıcak su mu akıyor? ben gün aşırı yıkanıyorum duş işi beni zorlayacak.

spor yapamayanlara tuvalet temizlettikleri doğru mu, şınav çekemiyorum kaç şınav istiyorlar?

gitmeden haricen aşı yaptırmak iyi olur mu? çevremdeki elemanlar hepatit aşısı yaptırsan iyi olur diyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    adamgibi bunu yazdı:

@fivestar

hocam  her  yerde  öle  anlattıgın gıbı degıl  bilemiyorum sen nerde  görev yapıyorsun ama  benım askerlık yaptıgım karakolda   yemeklerı  bızım  gibi    asker yapardı  hatla  ben bıle  yaptım  nerde  rapor nerde  özel  şirket

edit  : şap diye bir  şey yok  hocam  cıkan yemegi  komutanda  yiyor  evli barklı adam  şap  olsa    yermı yemegi,  o konuda   şüphen  olmasın

yok tabikide yemekleri askerler yapıyor ama ben bizim okuldaki yemekleri soruyor sandım

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    IRET bunu yazdı:

efsun bunu yazdı:

hocam tuvalette nasıl duş alınır sıcak su mu akıyor? ben gün aşırı yıkanıyorum duş işi beni zorlayacak.

spor yapamayanlara tuvalet temizlettikleri doğru mu, şınav çekemiyorum kaç şınav istiyorlar?

gitmeden haricen aşı yaptırmak iyi olur mu? çevremdeki elemanlar hepatit aşısı yaptırsan iyi olur diyor.

hayır sıcak su verilmiyor.Duş almanız serbest fakat çavuşlar işi bozabilir.Onlar bizden aldıkları emirler yüzünden sizin üstünüze geliyorlar.Ama normalde bu durumu bize iletirseniz onlara ceza veriyoruz.Ayrıyetten yapamıyorum edemiyorum gibi birşey yok yapıcaksın ediceksin yani senden istenen 50 100 degil yapabildigin kadar 3-5-10-20-30 aşı falan yaptırmana gerek yok ama gidiceğin yeri araştırman iyi olur

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

olm sıkma kendini bu kadar. amma kafaya takmışsın mevzuyu.

bu kadar kafana takıp gidersen bitmez askerliğin. kafayı sıyırıp gelirsin. 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    yaw bende aralık ta gidecem inşallah ta bu izin kullanmayınca mı 5 aya düşüo bide daha aşşağı düşme ihtimali var mı ?

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

askere mp3 çalar, kitap götürebilir miyim?
    MP3 ÇALR VE AKLINA GELEN DİGİTAL HER ŞEY YASAK   KİTAPLAR USTA BİRLİĞİNDE KONTROLDEN GEÇİP SANA VERİLİR ACEMİ BİRLİĞİNDE OLE BİR ŞEYE VAKTİN PEK OLMAZ :)

a.q. askerlerin acemi birliğinde birlikte yıkandığı doğru mu nasıl yani lan?
    ACEMİ BİRLİĞİNDE OLSA İYİ BEN USTA BİRLİĞİNDEDE HAMAM DA YIKANIYORDUM   (HAMAMA GİT ANTREMAN OLUR )

son muayenede parmak mevzu gerçekmi, 27 yıllık kıçıma don hariç hiç birşey temas etmedi, latex eldivenli memur kabuslarındayım, a.q. böyle mevzu varsa konuyu manitaya açacam ilk o parmaklasın.

YOK OLE BİŞEY

askere giderken yanıma çamaşır, çorap diş fırçası alayım mı?
    AL TABİ ORDA ALACAK PEK BİR ŞEY OLMUYOR GENELDE

hatunsuzluk dışında askerde yaşayabileceğim en büyük sorun?
    UYKU :(
    çarşı izninde kaymak serbest mi?
    ÇARŞI İZNİNDE YÜRÜMEK (BELİRTİLEN BÖLGEDE) YEMEK YEMEK HARİÇ HEMN HEMEN HER ŞEY YASAK

duş mevzuları nasıl haftada kaç kere yıkanabilirim?

SERBEST DÜŞ OLAYINDA ADAM DUŞ SAATİ KOYMUŞ TÜM BİRLİK BÇLÜK AYNI ANDA YIKANIYO ONUN DIŞINDA SABAH CÜNÜPLAR VB İÇİN ERKEN SAATE KOĞUŞ KALKTAN ONCE BANYOLAR AÇIK OLUYOR

İNSANLARIN SALLADIKLARINA BAKMAYIN ARKADAŞLAR YOK SOLE YOK BOLEEE

İNANIN ASKERDE GÖTE GİREN ŞEMSİYE AÇILIOYRR

AMA BİTTİKTEN SONRA EN GÜZEL TARAFI ANLATACAK OKADAR ÇOK ANIN VARKİ SEN BİLE İNANNAMIYORSUN  

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

-------------- 

-------------- 

ben yazın kople tuvaletten duş aldım yukardaki sifonun su girişini söküp alıyordukki bunu yapanlar sadece dede'ler yani yeni askerlere yaptırmazdık : ) , spor  yapamayacka kadar rahatsızlıgın war ise spor istirati verirler , spor yapamıyorsun die tuvalet temizlettirmezler öyle birşey yok ama merak etme yaparsın =) ömrü hayatım boyunca koşu nedir bilmeyen şınav nedir bilmiyen, pentlanton diyin Höa? diyen biri olarak  2 ay lık spor  kondisyonundan sonra ,

full teçhizatlı 3 km koşu 12 dk =)

4 dk pentlanton

40 şınav ve 40  mekiki (barfiks çekemezdim ve bizde yoktu  )  yapar oldum ,

aşı yaptırmana gerek yok çünkü acemi birliğinde aşı vurucaklar ve usta bilriğinde bulundugun yere göre zaten seni  portere gönderirler merak etme fazlada takma kafana  :S

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
Toplam Hit: 11790 Toplam Mesaj: 56