folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerliğini Yapmış Yaşamış Görmüş Geçirmiş Elemanlara Sorular



Askerliğini Yapmış Yaşamış Görmüş Geçirmiş Elemanlara Sorular

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sylar
    sylar's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Temmuz/2007
    Erkek

    Cevap 1 - Astsubaylar ne maaş alır bilmem ama, sınava girmende sorun yok.Sorularda Orta okul - Lise ağırlıklı Tarih ( Bol bol Atatürkçülük, ilke ve inkilaplar) en basitinden de Matematik ve genel kültür.

    Cevap 2 - Askere mp3, radyo, fotoğraf makinası, kitap ve hatıra defteri zart zurt götüremesende, usta birliğinde gizliden ayar çekersin.Düştüğün yere bağlı alkol bile alırsın her gece...

    Cevap 3 - Kimi yerde hem hamam hemde duş olayı var.Kiminde de şansına bir tanesi var.Düştüğün yere bağlı.Duşlar tek kişilik fakat hamam adı üstünde a.q grup halinde yıkanırsın.Manga manga girersin hamama.Donunla bnirlikte.Utanmana korkmana gerek yok.Kafa dengi adam buldun mu eğlenceli de olur.Bol şamatalıdır.Ama oda usta birliğinde anca.Acemilikte fazla zamanın yok.

    Cevap 4 - Yok aslanım parmak marmak.Direk aleti sokuyolar diyimde biraz kork :) Şaka bir yere ilk acemilite sünnetli olup olmadığına bakma ihtimalleri var, ama onuda revirdeki görevli usta er veya çavuşalr yapar.Adam görmeye meraklıysa bakar, yada ne görcem senin çükünü diye senin söyleyeceğin cevaba göre sünnetli olup olmadığını kayda geçer.

    Cevap 5 - Al tabi hoca, her ihtimale karşı.Gerçi TSK veriyor ama ne olur ne olmaz.Acemilikte sivil eşofman falan kullandırmazlar genel olarak ama oda şansına.en fazla bavula koyup depoya atarsın.Yolda sana hamallık olur, fakat ya vermezlerse çıplak kalırsın :)

    Cevap 6 - Acemilikte bildiğin bir mala dönersin ilk günler, gelene geçene komutanım çektirirler.Helaya, yemeğe bile uygun adımla falan gidersin ama çabuk alışıyon adamım.Girişken kafası çalışan adamsan mallardan çabucak ayırırlar, adam muamelesi yaparlar sana.Bir de teskerecilerden hemşeri bulursan sağlam bi adam deyme keyfine...

    Cevap 7 - o yok işte ama büyük bir şehre düşersen İzmir, İstanbul gibi çarşıda kim ne bilsin senin ne olduğunu.Kimliğin yanında olduktan sonra sorun yok.Ha kimliği nasıl alırım dersen, bölük yazıcısına biraz yağ çekip aranı iyi tutucan, gerekirse lavuğa para vericen.Ama bilgisayarın çok iyiyse bçlük astsubayının gözüne girersen sen yazıcı olursun, kimliğin de her daim cebinde olur.Ayıktın mı?

    Cevap 8 - Hergün duş vardır sabahın beşinde.Neden adamlar gece cenabet olurda, es kaza ölür mölür, cenabet gitmesinler hesabı.Onun dışında resmi olarak 2 gayri resmi olarak mangaca 1 gün banyo günüdür.O nasıl oluyor dersen TSK haftada 2 gün demiş ama işini poktan yapan adamlar 1 kere yaptırıyolar.denetleme kurulu gelince de sorarsalar 2 diyeceksiniz yoksa teskereye kadar mokoko diyolar.Ama o da tamamen düştüğün yere bağlı.Havacılar mesela kıyaktır.Rütbelileri daha insancıldır.Denizciler hepten kıyaktır.Adamlarda gemide olanlar için komutanım kelimesi bile yok.Abi kardeş takılıyolar da onlarda efendim çekiyor.Efendi mi, komutanım mı dersen ben komutanı tercih ederim.Ben kölemiyim be sana efendim çekeyim.

    Her neyse sanırım bunlar yeterlidir.Son bi şey daha büyük ihtimalle çüküne kimse bakmaz.Neden? Çünkü; İnsan haklarına aykırıdır, diye.en azından baksalarda Denetleme kurulu gelirde sorarsalar; Oğlum çüküne bakıyolar mı burda? Yok komutanım bakmıyorlar, çünkü; insan haklarına aykırıdır demek zorundasın.Ha baktılar sende bakıyolar dedin, teskereye kadar MOKOKO :)

    Son olarak; şimdiden hayırlı teskereler


    Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir... MeSeNe hacklemek için hemen tıkla: http://img123.imageshack.us/img123/9100/msnuw1tu0.swf
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ağustos/2007
    Erkek
    aşı işini sevmedim kaç kere yapıyolar :d

    Hardcore Gamer - Android Game Developer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2005
    Erkek

    amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------

    kasımda geliyom :D bilenedur şimdilik :D


    -----------------------------

     

     Umarım aynı birliğe düşeriz :)


    .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Mayıs/2007
    Erkek

    Madcrazy bunu yazdı:
    -----------------------------
    aşı işini sevmedim kaç kere yapıyolar :d
    -----------------------------

    yaw onu ben sordum arkadaşa iki ikişi geçiomuş bi sağdan bi soldan vuruolarmış ama asker yapıo tabi bu işi :)


    spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek
    kim yapacaadı mini etekli hemşireler mi :D

    Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 10781 Toplam Mesaj: 56