Askerlik
-
askerlik güzeldir hele doguda yapıyorsan cok güzeldir.
-
evet benimle birlikte tahribattan baya kişi gidiyor galiba , herkese hayırlı teskereler diliyorum.Yarın yerler açıklanmış bu konuya yazarsanız takip ederiz.
-
valla biz 2010 lularla gıdecegz heralde bu gıdısle 35 ten önce gıderız gıbı gelmıyor bana.Şimdiden hayırlı tezkereler hocam
-
askerlik diyince bi genelleme yapman oldukça zor.. hiç kimsenin anısını faan dinleme pek tavsiyesinide çünkü her şey senden sorumlu olan komutana baglıdır.. komutan iyidir askeri fazla sıkmaz şahane askerlik yaparsın ( hani çıkar ya arada askerliği özlüyorum ben abi diyenler ) ama bir de askerle ugraşan komutanlar vardır aha işte onlardan birinin eline düştün mü istersen evinin dibinde yap askerligi sana zehir edecektir her şeyi.. allah kolaylık versin : ) umarım şansın yaver gider iyi niyetli bi komutanın eline düşersin..
diger askerlerle ilişkilerine gelince alt devre yani çömez dönemlerinde sizi ezmeye çalışıcaklar ki makul seviyede buna izin verebilirsinde.. ezmek derken genelde yapılması gereken pis işleri alt devrelere yaptırırlar.. sonra senin alt devren gelince sen başlarsın onlara iş yaptırmaya.. genelde düzen böledir ama oda belli olmaz senin askeriliğinin çıkmış oldugu yerin sistemi yine farklı olabilir.. tamamiyle şansınla alakalı.. özet olarak kendini fazla ezdirmemeye bak..
-
Benim askerlik yeni bitti, tek soyliyecegim sey yaninda ilac goturmen. 1000ml lik antibiyotik gotur, oksuruk surubu gotur ve agri kesici gotur.Bunlari guzelce sakla cantanda, Iceriye soktuktan sonrada kamuflajina mi sokucaksin yatagin bir kenarina mi bilemem ama ordada iyi sakla.
Bunun yaninda alincak listesi var onlari al, fakat kantindende alabilecegin cok sey var bir coguda cok ucuz. Fakat ilk haftalar biraz alisirken pek kantin yuzu gormeye bilirsin.
askerlik kolay guzel, soz dinle kimseyle tartisma cok rahat gecirirsin. Hic dusunmeden yasamayi ogreniceksin.
Sakin sigaraya baslama.Kolay gelsin.
-
askere giderken sadece kendin git dostum. yedek olarak bir tane sivil eşya götür çarşıya çıkarken lağzım olur onun dışında hiçbirşey götürme, götürürsen kendine yük amelelik etmekten başka bişey olmaz, gittiğin yerde sana a'dan z'ye herşeyini verirler, zaten onlar bile sana çok gelicek ameleliğini ben çektim, bombok bişey.
-
gel gel full sikiş var :) acemilikte ön sevişme yaşarsın sonra görürsün .. :) çürük almaya bak :) Tsk da kokmuş beyinlerin a.q kısa dönem gitmiyorsun sanırım yazık :) 90/1 lere hergün mıntıka yaptırıp wc temizletiyorum. sizi bekliyoruz gelin hadi :) ha bu arada şafak: 7 ne kola ne fanta sadece yedigün hahahahahah bitti ohh :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
gel gel full sikiş var :) acemilikte ön sevişme yaşarsın sonra görürsün .. :) çürük almaya bak :) Tsk da kokmuş beyinlerin a.q kısa dönem gitmiyorsun sanırım yazık :) 90/1 lere hergün mıntıka yaptırıp wc temizletiyorum. sizi bekliyoruz gelin hadi :) ha bu arada şafak: 7 ne kola ne fanta sadece yedigün hahahahahah bitti ohh :)
-----------------------------şafak olmuş zart zurt diosun hayırlı teskereler:)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------89/1 mi gittin laaa ne zman gittin olm sen ? benim hiç habarım olmadı falla :))
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------89/1 mi gittin laaa ne zman gittin olm sen ? benim hiç habarım olmadı falla :))
bende askerden gelen arkadaşlara hep öyle derdim onlarda gel birde bana sor derlerdi gel bide bana sor Allahdan kısa dönem