Askerlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

askerlik güzeldir hele doguda yapıyorsan cok güzeldir.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

evet benimle birlikte tahribattan baya kişi gidiyor galiba , herkese hayırlı teskereler diliyorum.Yarın yerler açıklanmış bu konuya yazarsanız takip ederiz.

....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

valla biz 2010 lularla gıdecegz heralde bu gıdısle 35  ten önce   gıderız gıbı gelmıyor bana.Şimdiden hayırlı tezkereler hocam

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

askerlik diyince bi genelleme yapman oldukça zor.. hiç kimsenin anısını faan dinleme pek tavsiyesinide  çünkü her şey senden sorumlu olan komutana baglıdır.. komutan iyidir askeri fazla sıkmaz şahane askerlik yaparsın ( hani çıkar ya arada askerliği özlüyorum ben abi diyenler ) ama bir de askerle ugraşan komutanlar vardır aha işte onlardan birinin eline düştün mü istersen evinin dibinde yap askerligi sana zehir edecektir her şeyi.. allah kolaylık versin : ) umarım şansın yaver gider iyi niyetli bi komutanın eline düşersin.. 

diger askerlerle ilişkilerine gelince alt devre yani çömez dönemlerinde sizi ezmeye çalışıcaklar  ki makul seviyede  buna izin verebilirsinde.. ezmek derken genelde yapılması gereken pis işleri alt devrelere yaptırırlar.. sonra senin alt devren gelince sen başlarsın onlara iş yaptırmaya.. genelde düzen böledir ama oda belli olmaz senin askeriliğinin çıkmış oldugu yerin sistemi yine farklı olabilir.. tamamiyle şansınla alakalı..  özet olarak kendini fazla ezdirmemeye bak..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Benim askerlik yeni bitti, tek soyliyecegim sey yaninda ilac goturmen. 1000ml lik antibiyotik gotur, oksuruk surubu gotur ve agri kesici gotur.Bunlari guzelce sakla cantanda, Iceriye soktuktan sonrada kamuflajina mi sokucaksin yatagin bir kenarina mi bilemem ama ordada iyi sakla.

Bunun yaninda alincak listesi var onlari al, fakat kantindende alabilecegin cok sey var bir coguda cok ucuz. Fakat ilk haftalar biraz alisirken pek kantin yuzu gormeye bilirsin.

askerlik kolay guzel, soz dinle kimseyle tartisma cok rahat gecirirsin. Hic dusunmeden yasamayi ogreniceksin.

Sakin sigaraya baslama.

Kolay gelsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    askere giderken sadece kendin git dostum. yedek olarak bir tane sivil eşya götür çarşıya çıkarken lağzım olur onun dışında hiçbirşey götürme, götürürsen kendine yük amelelik etmekten başka bişey olmaz, gittiğin yerde sana a'dan z'ye herşeyini verirler, zaten onlar bile sana çok gelicek ameleliğini ben çektim, bombok bişey.

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    gel gel full sikiş var :) acemilikte ön sevişme yaşarsın sonra görürsün .. :) çürük almaya bak :) Tsk da kokmuş beyinlerin a.q kısa dönem gitmiyorsun sanırım yazık :) 90/1 lere hergün mıntıka yaptırıp wc temizletiyorum. sizi bekliyoruz gelin hadi :) ha bu arada şafak: 7 ne kola ne fanta sadece yedigün hahahahahah bitti ohh :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    gel gel full sikiş var :) acemilikte ön sevişme yaşarsın sonra görürsün .. :) çürük almaya bak :) Tsk da kokmuş beyinlerin a.q kısa dönem gitmiyorsun sanırım yazık :) 90/1 lere hergün mıntıka yaptırıp wc temizletiyorum. sizi bekliyoruz gelin hadi :) ha bu arada şafak: 7 ne kola ne fanta sadece yedigün hahahahahah bitti ohh :)

şafak olmuş zart zurt diosun hayırlı teskereler:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

89/1 mi gittin laaa ne zman gittin olm sen ? benim hiç habarım olmadı falla :))

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

89/1 mi gittin laaa ne zman gittin olm sen ? benim hiç habarım olmadı falla :))

bende askerden gelen arkadaşlara hep öyle derdim onlarda gel birde bana sor derlerdi gel bide bana sor Allahdan kısa dönem

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 5706 Toplam Mesaj: 36