Askerlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

serdar lan şubat nerde mayıs nerde günler ne çabuk geçiyor değilmi daha dün kasımda gidicektim şubata ertelendi diyordun...hey gidi hey..ahanda mayısa yolcuyuz..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Aynen öyle hocam bak teskere alacağım gelip buraya yine yazacağım ne çabuk bitti diyeceksiniz 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

B0LDPiL0T bunu yazdı:
    -----------------------------

petlanton(dörtlü kiriş, irlanda masası, italyan çukuru, v.s. )

koğuş kalk.

kalk sana paraf attılar. :D

koğuş yıkama.

çök-kalk

tüfek as, tüfek çıkar

sağ baştan say

ictima 

dikkaaaaaaaaattttttttttttt

sabah sporu tüfekli tüfeksiz hareketler

Allah kolaylık versin... :D

-----------------------------

en boktanı da paraf olsa gerek milletin nöbetini sana kitliolar:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

Ben askere gitmeden önce köylü bir arkadaşım köyün dağlarını göstermişti...:D şu dağlara doğru koşmaya başla kaç dedi:D bende sana aynbı şeyi söylüyorum kardeşim gördüğün en yüksek dağlara doğru koşmaya başla:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

hafiz yapacak bisi yok bu yasa kadar gitmedik artik gitmek gerekiyor. bende gordugum herkese soruyorum tavsiye istiyorum. internetten milletin anlattiklarini okuyorum. gerci herkesin hemfikir oldugu tek nokta "senin nasil askerlik yapacagin gittigin yerdeki ustune bagli" o seni rahatta birakir dilerse yerlere su dokup yalattirir mevzusu yapiyorlar. bir gidelimde bakalim ne bok yiyecegim, o zaman gorurum.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
Toplam Hit: 5705 Toplam Mesaj: 36