Askerlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

ee b,tmiş işte dicemde kızıcan :D bende yeni geldim amk saten :P

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Sana anlatılanların Alayı palavra ben şuan dağıtım iznine geldim bir sikim yok zor mor değil askerlik milletin abarttığı gibi değil askerliği kötüleyenler aptallığı nedeniyle bol bol sikilen dayak yiyen tiplerdir bir boka yaramayan tiplerdir Askerde herşey sana bağlıdır verilen emri görevi doğru bir şekilde yap aldığın eğitim düzgün bir şekilde uyguladığında senden kral askerlik yapan olmaz bunu unutma ben hiç dayak yemedim mesela 

askerde kısa dönemler bir cacık adamlkar değildir o yüzden onları ne kadar artık dürtük iş varsa oraya verirler bir boka yaramayan asker olarak görüldüklerinden pek eğitimde yapmazlar kısa dönemler kimse kusuruma bakmasın ama bu böyle yani onlarda sanarlarki forsumuz var diye bize birşey demiyorlar olayın aslı dedğim gibidir 

sana tavsiyem çok sabırlı ol sinirlenmey kimseye mal adam çok orada salak çok aldırış etme umursama gideceğim nasılsa de dalaşma olay çıkarma çok çabuk biter kendi,ni bir mesleğe şuna buna seçtirmeye bak ya şoförlük ya meslek hiç mesleğim yoksa tezgahtarım de garsonum da garsonlukla ilgili bir kaç birşey öğren garsonların istanbula düşme ihtimalleri çok oluyor ben mesela bandoya seçildim rahat ediyorum eğlenceli ve güzel gerçekten 

Hakkında hayırlısı diyorum 

Not: Bu arada Tuvalet temizleme şu bu konusuna gelince arkadaşın dediği gibi koğuşçu olanlar yapar bunu koğuşçularda genelde ota boka rapor alan yok koşamaz yok yürüyemez yok sıçamaz bir sürü rapor alan çürük çarık tipler aynı zamanda torpilli tayfa olur eğitimden kaçmak için onlarda tuvalet temizlerler Acemi birliğim boyunca 1 kere tuvalet ben temziledim 12- 02 koğuş nöbetçisiydim komutan gece o satlerde baktı yerleş bot çamuru şu buydu buralara bir su tut gitsin dedi bende tutmuştum şu görevi bunu yapıyorum diye alınma askerde her şey görevdir herkes muhakkak birşeyler yapar Askerde en ihtiyacın olacka şey şanstır bunu unutma

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

valla hafiz saolasin, boyle gidip dagitima gelenlerden taze taze acemilik deneyimleri almak iyi oldu.

birde sitelerde okudugum kadariyla acemilikte postallari kucuk kilitlerle birbirlerine bagliyorlarmis calmasinlar diye var midir boyle bir durum?

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

var var ona çok dikkat et aman haa usta askerler çalarlar piçler kendi botları eski seninki daha gıcır gıcır ya çalıyorlar kilitle her gece çalınması konusunda yine biraz caydırıcı oluyor ama botları kilitli arkadaşlarımında çalınmıştı şans meselesi diyorum ya botlukta görünür yere koyma dolaba koyulacaksa arkaya bir yere kamufle etmeye çalış gecleri ayık ol anlayacağın benim dolaptaki iç çamaşırımı bile çalmıştı öküzün biri o derece 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

iste hafiz bana boyle tavsiyeler lazim.

mesela herkesin ilk dedigi cok luks bir tras takimi bulundurma yaninda hemen ucuyormus.
    sampuan ilk gecede acimiyorlarmis goturuyorlarmis.
    kimisi horlamaya karsi yaninda kulak tikaci gotur diyor.
    cuzdan muhakak boyundan asmali olsun diyorlar bende lan esofmanin cebinde dursa yatarken yine calinir mi ki diye dusunuyorum.
    herkesin soyledigi kesin sey ise ne kadar ayik olursan ol her turlu bir seylerin caliniyor diyorlar.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

blackhammer bunu yazdı:
    -----------------------------

iste hafiz bana boyle tavsiyeler lazim.

mesela herkesin ilk dedigi cok luks bir tras takimi bulundurma yaninda hemen ucuyormus.
    sampuan ilk gecede acimiyorlarmis goturuyorlarmis.
    kimisi horlamaya karsi yaninda kulak tikaci gotur diyor.
    cuzdan muhakak boyundan asmali olsun diyorlar bende lan esofmanin cebinde dursa yatarken yine calinir mi ki diye dusunuyorum.
    herkesin soyledigi kesin sey ise ne kadar ayik olursan ol her turlu bir seylerin caliniyor diyorlar.

Jandarma da okuyan arkadaşın birinin bir sözü vardı sen sen ol askeriye de eşya çalınıyor deme :) Askerde herşey yer değiştirir çalınmaz. Çalındı diye gidipte dayak yiyenler oluyormuş sanırsam :)

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

petlanton(dörtlü kiriş, irlanda masası, italyan çukuru, v.s. )

koğuş kalk.

kalk sana paraf attılar. :D

koğuş yıkama.

çök-kalk

tüfek as, tüfek çıkar

sağ baştan say

ictima 

dikkaaaaaaaaattttttttttttt

sabah sporu tüfekli tüfeksiz hareketler

Allah kolaylık versin... :D

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

askere gidiyoruz :)

izmir- foça

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

gerçi izlemişindir ama ahanda tam buna benzer bisi en azından mantığını anlarsın.

http://www.youtube.com/watch?v=o0bgEpoCNS4

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

janni bunu yazdı:

gerçi izlemişindir ama ahanda tam buna benzer bisi en azından mantığını anlarsın.

http://www.youtube.com/watch?v=o0bgEpoCNS4

:D hehe harbiden hee aynen öyle biz hergün gazinodaydık aynı anlattığı gibi ama her bölüğün gazinosu filan yoktur askerde anfi denilen eğitim alanları vardır oradada tv izlenebiliyor haftada 1- yada 2 kez ama gazino olduğu zaman her boş vakitte tv başındaydık 

Toplam Hit: 5709 Toplam Mesaj: 36