folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Askerlik Hakkında Bir Soruda Benden

Askerlik Hakkında Bir Soruda Benden

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    ya hacılar benim şöyle bir sorum olcek,
    şimdi ben askerlikte acemilikten sonra istediğim yere gitme gibi bir durum söz konusu olaiblirmi? gitmek istediğim yer doğu sınırı (ırak vb.) fakat elemanlar tutarda beni karadenize filan gönderirse (benim için) pek umut verici olmaz,
    (bütün kütük izmirde)
    birçok kişiyle konuştum bunu fakat zor dedi, en fazla en üst mertebelerde tanıdığın olcek öyle dediler, başka bir yolu yokmudur?

bide C timine katılmak için (duyduğuma göre) acemiliği foçada yapmak gerekiyomuş, ve baya bi iyi olman gerekiyomuş fln filan, e ben izmirdeyim nasıl düşcem foçaya?

hazır soruyoken birtane daha soriyim
    şimdi bu askerde yok bilgisayar bilenler yok şöförler yok bilmemneler die sorup ayırıyolarmış ya, hangisini seçmem gerekir çatışmak için

(Çatışmanın sanıldığı gibi kolay olmadığını biliyorum nasıl bir psikoloji içinde olduklarınıda az çok biliyorum, 3 tane kuzenin sınırda çatıştı, hatta biri cephaneliği ateşe verdi, parmağını filan keski izne çıkabilmek için fln herneyse yani çatışmanın zorluğundan bahsetmemenizi rica ederim :) umarım bilen birileri çıkar)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    walla ta*aklarını göster yollasınlar seni :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    çok zor..
    adamlar senin ne için oraya gitmek istediini bilemez.
    pkklı olup orduyu sabote etmeye de çalışabşlrsn sonuta
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    helal ossun be boylelerıde war adam dogu sınırında ırakta yapmak istio elalem kacar got korkusu nedeniyle walla tbrk ediom

çocuktum,büyüdüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    eskiden çaprazlama wardı
    batılı doğuya doğulu batıya idi
    şuan bilgisayarlar random olarak atıyolar galiba
    ama belirtşrsen mazeretini
    ve de (boyun iyi) kilo alıp vücutlu sağlam adam olarak gidersen komando yapıp tıkıverirler doğuya
    hele bi zamanın gelsin kardeşim
    senden evvel bizler warız sana kalmaz bişey inşallah :D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    kardeş senin izmirt foçaya dusmen imkansız gibi bişiy ben hiç kutuğu ile aynı yere düşen bir asker görmedim.o kuzey ırak konusuna gelince eğer başbakanlıkta tsk da t.akklı bir tanıdık varsa değil doğuya doğuya dusen askerliğiini batıya bile aldırıyorlar sen tanıdık olduktan sonra hayli hayli doğuya aldırırsın selametle kardeş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    athzai sen gel buraya :) 2 tane tbt müridi var tanıştığımız..
    Sen de 3. ol bekleris walla..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    valla ben askerlikte afganistan veya kosavayı istiyorum o zamana kadar lübnan kalıpta asker gönderirsek orasıda olabilir ama herşeyin hayırlısı...

l enfer c est les autres Sartre ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    Bizim zamanimizda doguda askerlik yapmak isteyenler. Maddi durumlarinin kotu oldugunu o sebeptende doguda askerlik yapmak istediklerini belirtiyorlardi vede oluyordu. Simdi ki maaslar ne durumda bilmiyorum acikcasi. Bu dediklerimde acemi birliginde dagitimdan sonra olan bir durumdur.

Ornegin ben izmir seferihisar da askerlik yaptim dagitmim yine acemi birgili cikti usta olarak. Bende doguda askerlik yapmak istedigimi soyledim ama inandirici bulmadilar. Adana ya dustum. Demek istedigim su her dagitim sonrasinda 2 nci bir dagitim cikiyor bu 15 20 kisiye piyango vuruyor. Bnm ki biraz entirikali oldu ama uzun surer anlatmasi detayini.

Bu demis olduklarim Yer yer degise bilir..

Yakarız Bu Gezegeni...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    yoklamaya gittinde askerlik subesine komando olmak istermisin sorusuna evet de,bunula bitmio tabi,torpilin yoksa sansa kalmissin,c timi muhabbeti jandarma komandoda var kırkagac veya foca olmasi lazim ,lise mezunuysan(tanimadiim icin seni kisisel olarak) egirdirde cavus egitimi de gorebilirsin dag konado okulunda,buralardan zaten %80 doguya gidiosun.bolu veya kayseride olsa onlarda doguya gidio.pm de atabilirsin daha fazla bilgi istersen.

hız emniyettir...!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    Kilitlenmiş olan bir önceki askerlik konusu üzerine tekrar betimliyorum;

askerlikten nasıl yırtarım demiş, askere gitmek istemeyeni nasıl söverler dememiş, akıl vermeden önce adam olun derim, karakter atmaya gerek yok, kahve dövücünün hınk deyicisini bilir misiniz?, herkesin ağırlığı ayıkılıyor zaten.

hakkını bil, hakkada tecavüz etme.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 6897 Toplam Mesaj: 29