Askerlik Hakkında Bir Soruda Benden
-
ya hacılar benim şöyle bir sorum olcek,
şimdi ben askerlikte acemilikten sonra istediğim yere gitme gibi bir durum söz konusu olaiblirmi? gitmek istediğim yer doğu sınırı (ırak vb.) fakat elemanlar tutarda beni karadenize filan gönderirse (benim için) pek umut verici olmaz,
(bütün kütük izmirde)
birçok kişiyle konuştum bunu fakat zor dedi, en fazla en üst mertebelerde tanıdığın olcek öyle dediler, başka bir yolu yokmudur?
bide C timine katılmak için (duyduğuma göre) acemiliği foçada yapmak gerekiyomuş, ve baya bi iyi olman gerekiyomuş fln filan, e ben izmirdeyim nasıl düşcem foçaya?
hazır soruyoken birtane daha soriyim
şimdi bu askerde yok bilgisayar bilenler yok şöförler yok bilmemneler die sorup ayırıyolarmış ya, hangisini seçmem gerekir çatışmak için
(Çatışmanın sanıldığı gibi kolay olmadığını biliyorum nasıl bir psikoloji içinde olduklarınıda az çok biliyorum, 3 tane kuzenin sınırda çatıştı, hatta biri cephaneliği ateşe verdi, parmağını filan keski izne çıkabilmek için fln herneyse yani çatışmanın zorluğundan bahsetmemenizi rica ederim :) umarım bilen birileri çıkar) -
walla ta*aklarını göster yollasınlar seni :)
-
çok zor..
adamlar senin ne için oraya gitmek istediini bilemez.
pkklı olup orduyu sabote etmeye de çalışabşlrsn sonuta -
helal ossun be boylelerıde war adam dogu sınırında ırakta yapmak istio elalem kacar got korkusu nedeniyle walla tbrk ediom
-
eskiden çaprazlama wardı
batılı doğuya doğulu batıya idi
şuan bilgisayarlar random olarak atıyolar galiba
ama belirtşrsen mazeretini
ve de (boyun iyi) kilo alıp vücutlu sağlam adam olarak gidersen komando yapıp tıkıverirler doğuya
hele bi zamanın gelsin kardeşim
senden evvel bizler warız sana kalmaz bişey inşallah :D -
kardeş senin izmirt foçaya dusmen imkansız gibi bişiy ben hiç kutuğu ile aynı yere düşen bir asker görmedim.o kuzey ırak konusuna gelince eğer başbakanlıkta tsk da t.akklı bir tanıdık varsa değil doğuya doğuya dusen askerliğiini batıya bile aldırıyorlar sen tanıdık olduktan sonra hayli hayli doğuya aldırırsın selametle kardeş
-
athzai sen gel buraya :) 2 tane tbt müridi var tanıştığımız..
Sen de 3. ol bekleris walla.. -
valla ben askerlikte afganistan veya kosavayı istiyorum o zamana kadar lübnan kalıpta asker gönderirsek orasıda olabilir ama herşeyin hayırlısı...
-
Bizim zamanimizda doguda askerlik yapmak isteyenler. Maddi durumlarinin kotu oldugunu o sebeptende doguda askerlik yapmak istediklerini belirtiyorlardi vede oluyordu. Simdi ki maaslar ne durumda bilmiyorum acikcasi. Bu dediklerimde acemi birliginde dagitimdan sonra olan bir durumdur.
Ornegin ben izmir seferihisar da askerlik yaptim dagitmim yine acemi birgili cikti usta olarak. Bende doguda askerlik yapmak istedigimi soyledim ama inandirici bulmadilar. Adana ya dustum. Demek istedigim su her dagitim sonrasinda 2 nci bir dagitim cikiyor bu 15 20 kisiye piyango vuruyor. Bnm ki biraz entirikali oldu ama uzun surer anlatmasi detayini.
Bu demis olduklarim Yer yer degise bilir.. -
yoklamaya gittinde askerlik subesine komando olmak istermisin sorusuna evet de,bunula bitmio tabi,torpilin yoksa sansa kalmissin,c timi muhabbeti jandarma komandoda var kırkagac veya foca olmasi lazim ,lise mezunuysan(tanimadiim icin seni kisisel olarak) egirdirde cavus egitimi de gorebilirsin dag konado okulunda,buralardan zaten %80 doguya gidiosun.bolu veya kayseride olsa onlarda doguya gidio.pm de atabilirsin daha fazla bilgi istersen.
-
Kilitlenmiş olan bir önceki askerlik konusu üzerine tekrar betimliyorum;
askerlikten nasıl yırtarım demiş, askere gitmek istemeyeni nasıl söverler dememiş, akıl vermeden önce adam olun derim, karakter atmaya gerek yok, kahve dövücünün hınk deyicisini bilir misiniz?, herkesin ağırlığı ayıkılıyor zaten.
hakkını bil, hakkada tecavüz etme.
Toplam Hit: 6897 Toplam Mesaj: 29