folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Askerlik Hakkında Bir Soruda Benden

Askerlik Hakkında Bir Soruda Benden

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    aga bizim bi tanıdık bursadan şırnağa gitmişti torpil yaptırıp.. sen de bulursun inş bi torpil.. helal be senin gibi aslanlar varken sırtı yere gelmez bu ülkenin.. bi de alonzo gibi şerefsizler olmasa..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    hojucuk ona buna laf atıoonda kendi imzana bak bakam madem öle sende hakka geçme sami, yusuf türk deil ama o adamın senden benden allah katında alçak mı yüksek mi olduğunu bilemezsin Sözünün eri ol düşünmeden de konuşma oké?

Dipnot:Bu bir kişisel tartışma başlangıcı deildir sadece bir müminden bir mümine uyarı davranışıdır görevimdir!!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    sen milletin milli deerlerinie karşı bişiler yazarsan.
    sonuçlarına katlanırsın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    deli coban, sen ile ben arasındaki gibi türklük ile türkçülük arasındaki fark, güzel 1 işaret sıfatısın öylede kalırsın zamir olmak nedir bilir misin?

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    1-athzai o dediklerinin bazıları mümkün torpil sağlamsa benim amcam gibi evde bi,le yaparsın gerçi şerefsizin önde gidenidirde neyse yani dediklerin olmaz şeler deil
    2-teminki msjımda yazımı yanlış anlamayın ya turksun ya p** yazısına katılmadığımdan yazdım hemde madem küfür edenleri kınıyon öle bişi yazmıcan iletine yanlışmıyım?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    yaw simdi belki yazi sonunda ban yerim ama sktr et,kardesim,adminler tbt nereye???? ne kadar paylasimci adam varsa antioksidan.,lycra ban yio,herseysanal (paylasimci kardesimiz uyarilio) falan gibi... tmm isinizi yapio olabilirsiniz begenmeyen sktr olur gider de dersiniz aha orda log out var.be a.q. ayda yilda bi konu acan adama cük mük sktr git dedi diye lycra banlanirmi ya(serefsizim lycrayi tanimiom sadece burdaki paylasimlarindan biliom sitedeki durusundan) ee tmm herkes fikirlerinde hur adamda kufur edesi gelmis,criminal kendi fikrine aykırı dusuyo diye mi adam banlio,kufurse, olay ondan oncede bicok yerde forum basliklarinda kufur var.adamlar milliduyguların damarına basio sacmalaio onun yuzunden tbt nin paylasimcilari banlanio,yuhhh a.q.

hız emniyettir...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    sen kimsin la benden farkın olcak derdin varsa gel msne forumda tartoışma ve küfür yasak
    delichoban_@hotmail.com delikanlısan sözünde dur
    Türk olmayan p**tir diye bişi yok bunu o kafana sok!
    o zaman hz muhammede bile laf sölersin aklına ........... azcık akıllı ol bana zamir mamir kelime oyunu yapma
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    deli coban; bende tutarsızlık gördüğünü varsayıyorum, ve diyorum ki; hep yapıcı olmalısın. yerine göresi olmaz insanlığın.

*duygu , damar , kabar diyen arkadaşlar; sizlerde kuvvetli olun, rüzgara göre savrulur, ateş olur yakarsınız sonra Allah muhafaza ;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    sende haklısın türk dışında bütün insanlığa pic demek yapıcılık dimi hoja?
    Her rüzgarda otlar gibi eğilip bükülürsen Bir ota değmezsin demiş mevlana biz dimdik yürürüz yolumuzda bilader sen korkma Yeri gelir yakarız Yeri gelir severiz allah allah diye ölüon millete küfür edion ne güzel istanbul be!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    sürünü otlak, politika yapma diyebilme gücümde vardı ?

Toplam Hit: 6894 Toplam Mesaj: 29