folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Tecil Hakkında Acil Yardım Lazım

Askerlik Tecil Hakkında Acil Yardım Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

tecil kagıdını köye posta ile göndermiştik ulaştı gibi gözüküyo ama kesin sonucu bi web sitesinden veya telefonla arayıp sorabiliyor muyuz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

94lüler seneye gidecek ben 92 liyim hayla gelmedi kağıt mağıt ama okula gidiyorum tabi yoksa 1 gün geçiktirmem gider yaparım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı
    kartalenes bunu yazdı
    Balyoz99 bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

kendisi gidip askerlik şubesine ceza yazdırsın. 250 lira mı ney. onu ödeyip tecil ettirebilir. okul vs yoksa ve ilk teciliyse tecil ettirir.,ama çncelikle vakit çok geçmeden kendisine ceza yazdırsın.

94'lü adama ne cezası?

@kartalenes Doğruluğu kesin bilgiyi ancak şubeden alır. Gidip konuşsun, sıkıntı çıkartmıyorlar.

Çocuğu direk askere almasınlarda :) Bugün gidicez halıcıoğluna sorucaz artık ne çıkarsa kısmetine :D

Mezuniyet sonrası işe başlarken belgeyi sonra getiririm demiş nasıl olsa aöf var diye ihmal etmiştim, iş yerinden de bişey demediler.  Yolum Sütlüceye düşünce sıra numarası alırken memur kız "asker kaçağısınız siz beyefendi, size numara veremem" dedi. İşlemleri halledip kağıtları imzalatana kadar aha şimdi yakalayıp götürecekler korkusu vardı :) 2018'e kadar tecilliyim :)

Arkadaşın zaten 94'lü, sıkıntı olmaz.

nediyorsunuz la aralığa kadar 93 lüler gitmiyormu? niye heyecan yaptınızki

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

la 93 93 diosunuz korkmaya başladım iyice. Beyler benim şubatta gelmişti kağıdım, 93lüyüm. Yoklama kağıdıymış heralde. Ben gitmedim, şimdi okula başlıyınca okul halleder mi bu tecil işlerini? Şuan asker kaçağı olarak mı görünüyorum?

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Korkacak bişey yok. Firar etmiş kişiler dışında kimseyi kolundan tutup askere almazlar. Yapmanız gereken şey askerlik şubesine gideceksiniz. Tecil etmek istiyorum diyeceksiniz. Lise diploması olması yeterli. Tecil sebebi olarak ta üni ye gidicem kayıt yaptırıcam falan diyin. Tecil evrakı dolduracağınız için sizde herkes gibi muayene olup sonunda tecilli olarak binadan çıkış yaparsınız. Tecrübe konuşuyor ;)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kallesh
    kallesh's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya arkadaşlar canınızı sıkmayın beni şimdiye kadar götürmedi iseler sizi hiç götürmezler 84lüyüm öyle dusunun ve  gidin rahatca tecil ettirin hiç bir sıkıntısı yok eger şehirlerarası yolda cevirmeye denk gelmezseniz hiçbir sıkıntısı yok simdi gelip beni işyerimden mi alıp götürecekler sanki bekliyorum hala hergunde işe gidip geliyorum  sadece uzun sure muayeneye felan gitmezseniz askerlikten sonra adınıza bir ceza kagıdı geliyor onu ödüyorsunuz bizim arkadasa 450 diğerinede 1300 tl geldi yani simdiye kadar 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

Hazır konu açılmışken bende soram; 

Sorunum şu hocalar ben geçen sene üniversiteden mezun oldum olur olmazda tecil ettirmeye gitmiştim mezuniyet belgesi ile ama belgede noter imzasımı ne yokmus kabul etmediler sonrada gidip tecil ile uğrasamadım işler dolayısı ile. Ben şimdi asıl diplomayı aldım,askerlik şubesine gitsem bir sorun çıkarmı acaba?

Bir sorumda açıköğretime kayıt olsam lisans tamamlama olarak tecil hakkı veriyorlarmı? Araştırdım bazıları veriyor diyor bazıları vermiyor diyor.

Şimdiden teşekkürler. Ayrıca konuyu açan arkadaş konuyu baltalamak gibi oldu ama kusruma bakma ...

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek
    calpazhan bunu yazdı

Sorunum şu hocalar ben geçen sene üniversiteden mezun oldum olur olmazda tecil ettirmeye gitmiştim mezuniyet belgesi ile ama belgede noter imzasımı ne yokmus kabul etmediler sonrada gidip tecil ile uğrasamadım işler dolayısı ile. Ben şimdi asıl diplomayı aldım,askerlik şubesine gitsem bir sorun çıkarmı acaba?

Bir sorumda açıköğretime kayıt olsam lisans tamamlama olarak tecil hakkı veriyorlarmı? Araştırdım bazıları veriyor diyor bazıları vermiyor diyor.

Şimdiden teşekkürler. Ayrıca konuyu açan arkadaş konuyu baltalamak gibi oldu ama kusruma bakma ...

şubeden tecil yaptırırsın hiç bişi olmaz.yaş 30 olmadıkça istediğin kadar okursun 30 dan sonra alıyolar ama öyle almak değil,yani adamın tepesine filan binmezler,polis görse bile bişi demez.eskisi gibi kimsenin peşine düşmüyolar rahat olun biraz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek
    calpazhan bunu yazdı

şubeden tecil yaptırırsın hiç bişi olmaz.yaş 30 olmadıkça istediğin kadar okursun 30 dan sonra alıyolar ama öyle almak değil,yani adamın tepesine filan binmezler,polis görse bile bişi demez.eskisi gibi kimsenin peşine düşmüyolar rahat olun biraz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Çocuk askerlik şubesinin kapısına gidip askere alın dese bile almazlar oradakilerin görevi o değil onlar sadece bilgi verirler.Kaçak görünüyorsa kaçak görünüyorsun der , cezası varsa bilmemne kadar cezası var der korkmayın bu kadar askerlik şubesinden :D

.
Toplam Hit: 3304 Toplam Mesaj: 25