folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Tecil Hakkında Acil Yardım Lazım

Askerlik Tecil Hakkında Acil Yardım Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı

Çocuk askerlik şubesinin kapısına gidip askere alın dese bile almazlar oradakilerin görevi o değil onlar sadece bilgi verirler.Kaçak görünüyorsa kaçak görünüyorsun der , cezası varsa bilmemne kadar cezası var der korkmayın bu kadar askerlik şubesinden :D

Büyükler öle bir anlatıyorki tırsmamak mümkün değil :)

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

89 doğumluyum 1-2 kere tecili kaldırdım sülüs vs çıktı gitmeme bir kaç gün kala tekrar tecil ettirdim.. Şu anda da seneye kasım sonuna kadar tecilli.. Şubeye git güzelce konuş her türlü işini çözeler rahat ol.. Askerlik yerim Ankara Etimesgut Zırhlı birlik yıllardır değişmiyor :) Eğitim düzeyi değişirse yer değişirmiş bilginiz olsun..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı

89 doğumluyum 1-2 kere tecili kaldırdım sülüs vs çıktı gitmeme bir kaç gün kala tekrar tecil ettirdim.. Şu anda da seneye kasım sonuna kadar tecilli.. Şubeye git güzelce konuş her türlü işini çözeler rahat ol.. Askerlik yerim Ankara Etimesgut Zırhlı birlik yıllardır değişmiyor :) Eğitim düzeyi değişirse yer değişirmiş bilginiz olsun..

oraya gitme sakın :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berk93
    berk93's avatar
    Erkek

hazır konu açılmışken aynı konuyu yeniden açmak istemedim.

Hocalar bu sene myo dan mezun oldum. 10 eylül 2013. bana bugun yoklama kaçağı kağıdı geldi. Askerlik şubesine gidip tecil ettirebilir miyim ? bir de cezası varmış 1 sene için 118 Tl. Bu ücreti alırlar mı ? 

Toplam Hit: 3545 Toplam Mesaj: 25